Nitinukas mažasis irgi pirmokiukas
man regis Kacumotos vaikinas irgi
Olaiva parodysiu rytoj sako gausiu tai rytoj parodysiu
iš siūlų sandelio berods ar ne kaunietiškas jūsų taškas?gaila garstyčių jau nebuvo....
Valgyt tai aš valgau ir akivaizdu, kad per daug, bet gaminu namuose, daug produktų naminių...iš tiesų tai net valgydama bandeles kažkada buvau kūdesnė Mano svoris šoktelėjo du kartus, abu po gimdymų, bet ne iš karto, o baigus maitint, matyt, ne vien su maistu tai surišta. Kiekvienam savas receptas, aš savo dar neatradau, kardinaliai viską keist ir atsisakyt daugelio produktų, juo labiau naminių, gamint sau atskirai ir vaikščiot su dėžutėm aš nesubrendus ir nežinau ar subręsiu...
Mano žaltys laukia vietinio taško papildymo, dėl to dar kenčia
na, su amžiumi, kas ką besakytų, medžiagų apykaita lėtėja, o kai kurių gal net ir išsiderina visai. atsiranda visokių netoleravimų, kurie pasireiškia nebūtinai vien blogumais.
bet spėju, akd vaikščioti su dėžutėm ir gamintis atskirai ne visai reikia, tiesiog gamindama visiems, gali atsidėti, pakoreguoti tą patį patiekalą. pvz. gamini šeimynai bulvių košę. su pienu. o sau iš bendo katilo atsidedi grynas bulves. ką ten dar gamini na, kepi vištos šmotą, tai sau pasiskiri kokią nors krūtinėlės dalį ir dar skūrytę nusilupi. padažo nesipili. tą pačią vištą marinuoji be majonezo
apskritai tai man rodos gali ir visą šeimyną pripratinti prie tinkamo maisto.
tik nereiks savęs apgaudinėti. kaip mano anyta pvz. šešurui gi padarė neseniai tulžies pūslės šalinimo operaciją. nu ir aišku, dieta, nieko riebaus ar aštraus. tai ji tipo kepa kalakuto gabalą kepimo rankovėj. sako taigi čia visai neriebu, aš jokio riebalo nededu. o kad tas kalakuto šmotas yr kokia nors kulšis su visa oda, po kuria krūva pačio kalakuto riebalų. matytumėt, net varva viskas. taigi jei tikrai nori, tai kepk tik krūtinėlę, baltą mėsytę ir pašalink dar odą su visu riebaliniu sluoksniu.
Katuk, aš ir dabar dažnai panašiai darau, bet gi jei jau taip žiūrėt, tai bulvių negalima, kalakuto kulšies negalima, o jau naminė višta kokia riebi.... Padažų mes nenaudojam ir šiaip mano šeimyna nėra labai išranki, aš turėjau omeny, jei laikyčiausi kažko griežto, tai jau reiktų atskirai, o dabar taip ir laviruoju, kaip tu rašai, bet aš nepasisotinu nuo pusės gabalėlio su vienu salotos lapu, atvirkščiai, tik dar alkanesnė darausi, ypač jei mėsa tik su daržovėm, o jei ir pasisotinu taip sveikai, tai trumpam.... Darbo dienos tai dar dar.... bet yra savaitgaliai, visokie susiėjimai, svečiai, šašlykai, vynas ir pan....
Keist visada norisi, nesijaučiu sveikuolė tikrai, bet ne kardinaliai, labiausiai norisi, kad svoris neaugtų, visos žino ko atsisakyt, o aš nežinau Tokia ir diskusija, bet jau išsiplėčiau...
Įdomumo dėlei siūlyčiau savaitę paskaičiuot kalorijas, iškart pasimatytų, kokios yra mitybos klaidos
nu reikia su savim sąžininga būt
arba kurį laiką paregistruot ką valgai
bet taip kiekvieną kąsnį, bent savaitę ir matysi kurią valandą ko kiek valgei ko gali atsisakyt ko nereikia ir nuo ko tas svoris auga, jei auga man tu visada tokia pati, nesakyčiau kad storėji, jei jautiesi sveika ir energinga ar tikrai reikia kažko atsisakinėt kad atitiktum kokius tai standartus?
Sveikos,
Praleidau Qqtes gimtadienį. Būk pasveikinta, sveika ir laiminga Ir, kad aplinkui visi sveiki ir laimingi būtų
Kapseikos mergaitė kokia didelė Graži liemenė ir labai tinka
Aš turiu pirmoką. Kažkaip sekasi, nors aš jau su patirtim, bet šis pirmokas daug aktyvesnis, drąsesnis, o dėl to ir man yra ką veikti. Labiausiai mokykloje patinka eiti į valgyklą
Maisto temos labai įdomiai skaitosi. Akivaizdu, kad su metais reikia arba sveikiau, kas reiškia neskaniau, arba mažiau valgyti ir anksti baigti valgyti Terezza tavo patarimai patinka, bet jie gal labiau sportuojančiam žmogui O grūdai pasak Kurpienės pirmoje dienos pusėje yra gerai. Tik aš nelabai mėgstu košių
Katuk, aš ir dabar dažnai panašiai darau, bet gi jei jau taip žiūrėt, tai bulvių negalima, kalakuto kulšies negalima, o jau naminė višta kokia riebi.... Padažų mes nenaudojam ir šiaip mano šeimyna nėra labai išranki, aš turėjau omeny, jei laikyčiausi kažko griežto, tai jau reiktų atskirai, o dabar taip ir laviruoju, kaip tu rašai, bet aš nepasisotinu nuo pusės gabalėlio su vienu salotos lapu, atvirkščiai, tik dar alkanesnė darausi, ypač jei mėsa tik su daržovėm, o jei ir pasisotinu taip sveikai, tai trumpam.... Darbo dienos tai dar dar.... bet yra savaitgaliai, visokie susiėjimai, svečiai, šašlykai, vynas ir pan....
nu tai tada belieka tik palikt ramybėj tą maisto klausimą o nuo pusės gabalėlio su salotos lapu pasisotinsi tada, kad darysi kaip Restar. lėtai kramtysi be pašalinių darbų.
susiėjimai... nu čia blogiau. bet irgi įmanoma. šašlykus valgyt tik su kokia nors daržove. ir irgi kramtyt lėtai. žiūrėk kiti ir suvalgys visus, ir tau nebeliks, teks pasitenkinti vienu dviem gabalėliais vynas raudonas sako virškinimui padeda o prie vyno nereiktų riebių sūrių.
nu žodžiu, viską tu puikiai žinai, ką daryt reikia