Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Lietuti, bet tai kaip idomu, tokia šalis, o nieko skanaus neturi ir kaip tie amerikonai taip nutunka taip neskaniai valgydami :D 

Man tai tik MĖ, MĖ ir dar kartą MĖ, t.y.salotos lapas, nes nežinau ko turiu atsisakyt konkrečiai, saldžiai nesu mėgėja, bandeles mėgau, bet užsikodavau ir vakar po diskusijos leidau sau suvalgyt bandelę, buvo įdomu ir labai skanu, bet po to pasigailėjau, nes kokią val. kol grįžau namo visą laiką jaučiau tešlos skonį burnoje... 

Atsakyti

Labas rytas,

Lietuti, bet tai kaip idomu, tokia šalis, o nieko skanaus neturi ir kaip tie amerikonai taip nutunka taip neskaniai valgydami :D

Man tai tik MĖ, MĖ ir dar kartą MĖ, t.y.salotos lapas, nes nežinau ko turiu atsisakyt konkrečiai, saldžiai nesu mėgėja, bandeles mėgau, bet užsikodavau ir vakar po diskusijos leidau sau suvalgyt bandelę, buvo įdomu ir labai skanu, bet po to pasigailėjau, nes kokią val. kol grįžau namo visą laiką jaučiau tešlos skonį burnoje... 

jeigu jau sau tik salotas siūlai,tai reiškias kad į jūrų kiaulytės kailiuką lendi :D

labas rytas

Atsakyti

Sarange, kad cia viskas paprasta, kaip du kart du: atsisakyti reikia to, kas sukelia cukraus kiekio svyravimus kraujyje is ko gaminasi riebalai, t.y. angliavandeniu. O valgyti tai, kas palaiko raumenyna - t.y. baltymus. Ir riebalu neisbraukti. Jie reikalingi.

Atsakyti

Labas rytas,

Vis valgot  :D Šokoladų ir saldainių nebelabai norisi, nu bet čipsai  :frusty:  :frusty:  :frusty: 

Atvežiau sesę 5,3 į oro uostą, pas dukterėčią nusnaudžiau iki dabar, per piet pas dantystę.

Dėl tėvuko tai pergyvenu, kad prišnekėjus nesamonių, atsisakys gultis.

Atsakyti

vakar labai laukiau naujo BT numerio.šitą buvau nusižiūrėjusi,bet...atidžiau apžiūrėjus,nesinori tokio pirkti,nes po pažastim maišai,neišeitų iš aprašymo megzt be tiuningavimų...neapsimoka...

charley_01_medium2.jpg

charley_03_medium2.jpg

FLAT_charley_medium2.jpg

vis dar šito rašto noriu...

IMG_3216.JPG_medium2.jpeg

Atsakyti

Graži labai ta mozohcistinė pynė  :wub: 

Atsakyti

Graži labai ta mozohcistinė pynė  :wub: 

ir jos pavadinimas-lapkričio 15-oji :D

bet tai negi nėr kažkur pynių kloduose jos...vakar knisau,ieškojau,kažko panašaus net neradau pintereste

Atsakyti

labas rytas,

o man tai kažkaip jau per daug pripyniuota. nors šiaip pynės visai gražu.

tai va. vakar išardžiau, ką su vėėėju buvau primezgusi. nu kaip sakiau , taip ir buvo - per siaura, per mažai akių. filmą žiūrėjau - užmigau. nu žodžiu. gyvenimas eina kažkur pro šalį.

Ingriga, nu nesinervink taip. ar tėvukas pasitiki gydytojais? autoritetas jie? tada kaip pasakys jie taip ir padarys. kitas  dalykas, o kas jįė namuose prižiūri? gal pasiūlyk tiems giminiečiams prisidėt.

maisto tema šiandien ko tais neaktuali

Atsakyti

Nieko megzto.

Tik ištirpusi nuo žodžių "mama, aš dar paskaitysiu" mano širdis  :wub: 

20170914_073915_medium2.jpg

Atsakyti

Ai Katuk aš nelabai ir nervinuos, tik sesės buvo gaila, kai užsipuolė tel.  :oh: jos išsivaizduoja kad namie mums bus lengviau negu į ligoninę lakstyt  :lol: 

Atsakyti

Sarange, kad cia viskas paprasta, kaip du kart du: atsisakyti reikia to, kas sukelia cukraus kiekio svyravimus kraujyje is ko gaminasi riebalai, t.y. angliavandeniu. O valgyti tai, kas palaiko raumenyna - t.y. baltymus. Ir riebalu neisbraukti. Jie reikalingi.

Tai kas tie angliavandeniai? Jei ir taip praktiškai bulkų, miltų ir kruopų nevalgau, tik minimaliai juodą duoną....  :unsure: 

Olaiva, laiku apie keulę tu čia, šiandien eisiu žiūrėt, mano vaikai gi užsimanė augintinį turėt  :D 

Atsakyti

40 % kašmyras

60 % ultra faina merino vilnelė

:D  :D  :D  

Atsakyti