Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip noriu meegzt..ale namai patys nesusitvarkys ir pietus rytojui nepasigamins...

Atsakyti

aš grįžus greit greit viską pasidariau ir...mėgaujuos mezginiu iš twido  :wub:  

ryt,nuvežus vaikus,varysiu pagrybaut :rolleyes: 

Atsakyti

Nu pusvalandi laiko turiu pamegzt..bet durna galva, nuemiau virbalus nuo valo o koks nr buvo neuzsirasiau niekur

Atsakyti

Šiandien gyd. pasiūlė tėvuką penkadieni perkelti į palaikomajį, kad dar pastebėtu, nes skyriuje nebegali laikyti. Jis pats sutiko pasikalbėjas su gyd. Tai kaip sukylo jo sesės, puseserė kaip mes galime jį į slaugą guldyti :oh:  Nu tokios blogos dukros, kad nenorime mano vežtis, sugalvojom atsikratyti  :bash:   Žmonėm paranoja išsivysto kaip išgirsta apie slaugos lig. arba vėžį  :frusty: 

Atsakyti

Ingrigai  :4u: 

Kapšeika, smagus  :wub: 

Kas neišsigydot potraukio saldumynams, kviečiu kelt sparnus pas mane  :D Nu ypatingas nesusipratimas, jei mandagiai išsireiškus. Aš labai mėgau bulkutes, varškines spurgas, kitos irgi eidavo, tortus (mmmm, Napaleonas). Labai greit pasveikau  :D Vienintelis saldus daiktas, kas ne per daug pakitusio skonio - guminukai  :rolleyes: Net Coca cola čia neskani, nors per nėštumą jau buvau pamėgus LT. Kai jau visai lomkės, laukiam savaitgalio ir parveža vyras iš rusų parduotuvės Bounty, zefyrų ar daniškų bulkučių su uogiene (iš bėdos tokios...). Dar kartais prancūziškų kanelių nusiperku pasmaližiaut (šaldytos, 4 dėžutėj ir po ne visai pigiai).

Atsakyti

Ingriga, įkvėpk/iškvėpk.

Lietuti, o kas trukdo išsikept?

Man labai skanu DOBRZA KALORIA obuoliniai su cinamonu batonėliai. Ir TUNDROS visi, bet tuos tai iš taupumo (30 g 1.5e) įsigudrinau pasigaminti 🌱🌱🌱🌱

Atsakyti

PS ne potraukį išsigydei, o saldumynai pas tave neteisingi. Manai, auksarankė ingriduska šalia 3-4 pagrindinių patiekalų poros tortų nepakeptų???

Atsakyti

Priedas  20170913_224651_medium2.jpg   195,32KB   0 Parsiųsta kartų

 

Restauruotas megztukas ;)

Debumbuluitas ir pailgintos rankovės.

Atsakyti

Labai fainas megztukas  :wub: 

Gadget, kai pati pagamini, ne tokie skanūs  :rolleyes: Ir miltai pas mus kažkokie iš popieriaus  :oh: Miltiniai patiekalai tiesiog nevalgomi.

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Lietuti, suprantu aš tave dėl amerikoniško maisto. Iš tikrųjų viskas neskanu. Ypač nervino visokie jogurtai, 0 fat, užtat prisaldinti iki begalybės :B Ir dar visur šlykščiai prichloruotas vanduo. Jei ledukų chlorkalkės permuša kokakolos skonį... Oreo sausainiai užtat mano silpnybė :D 

O šiaip dėl intuicijos... Man tos visos teorijos nelabai priimtinos. Aš žinau tik dvi tiesas - MĖ ir įpročių ugdymas. Po truputį keičiant mitybą be jokių teorijų ir skambių pavadinimų galima labai neblogų rezultatų pasiekt. Tas pats cukrus. Po truputį mažinau ir net nepajutau, kaip natūraliai pradėjo jo mažiau reikėti. Nebegaliu valgyti parduotuvinių jogurtų - žiauriai per saldūs :blink: Nuo sūrelio saldumo bloga darosi. O seniau buvo pats tas. Tas pats ir su druska. Svarbu viską daryt nuosekliai ir po truputį. Nes staigūs pokyčiai dažnai baigiasi fiasko.

Dėl MĖ efektyvumo turbūt nei viena nesiginčys :) 

Reikia eit siūlų vyniot... Pritrūko pusei rankovės.

Atsakyti

Esu visu 100% uz intuityvu valgyma. Bet su viena salyga - tai tinka tada, kai svoris stabilus. Kai naikinamas antsvoris/nutukimas (t.y. sveikatos sutrikimas arba net liga), intuicijoms ne vieta. Kaip diabetikui negalima insulino leistis intuityviai, taip ir dietintis intuityviai nereiketu. Butina suprasti, ka kodel ir kiek reikia valgyti, kad rezultatai dziugintu - t.y. kad butu sudeginti nereikalingi riebalai, bet nesunaikintas raumenynas (jis ir taip, be musu netinkamo valgymo pamazu nyksta (sarkopenija tai vadinasi)), kad jegu ir energijos daugetu, o ne mazetu (kas labai daznai ir nutinka taikant ME metoda - svoris krenta, vaizdas veidrodyje vis tiek nedziugina, o jegos senka. Tada padaroma isvada kad "dietos ne man" ir toliau kemsama guodziantis, kad "bent nesijauciu silpnai".).

Atsakyti

Ingriga laikykis ir daug stiprybes!!! 

Atsakyti