Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu va as ir  valgio gamintoja intuityvi.  vat noriu  cepelinu vakarienei ( kaip vakar) , tai ir verdu   cepelinus  vakarienei . o ka daryt  dar 2 seimos nariams :hmm:  vyras tai valgo kas pagaminta, o vat sunus  jau intuityvus darosi  :D  cepelinu vakar nevalge, nors  labai juos megsta. o siandien juos nesesi i  darba valgyt.  o vakarienei ieskojosi maisto po saldytuva :)

tai vat, ka noriu  pasakyt, tas intuityvus valgymas gerai tam, kas prie puodu stovi, o vat kitiems kaip :hmm:  ar gamint reikia  tiek vakarieniu kiek seimos nariu , kaip restorane pagal tos valandos pageidavimus :hmm:

:hmm: 

Katuk, kad išpindėję tai faktas, ne iš blogo gyvenimo tos problemos :D bet tam ir diskusija :D

Patarlė, kad sotus akkano neatjaučia gryna tiesa, man afrika per toli, kad dingtų apetitas :rolleyes:

:angel_not:

Ingriduska

Suprantu kad valgyt kaip miegot kaip sysiot turi būt fiziologinis poreikis, bet man tai tikrai taip nėra, nelekiu sysiot tik todėl kad npasisekė darbe, o va tiramisu su juoda kava Vapiano labai padeda, jei dar drauge salia

:lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Apie šokolado valgymą plytom tai niekada nesuprasdavau, nors daug kas yra sakęs. Gal dėl to, kad visą gyvenimą reikėjo dalintis, tai ir dabar visa plyta ant 6, o tai ir daugiau - kiek ten išeina.

bet užtai koks džiaugsmas, kai kažkas intuityviai atsisako to vieno iš 6 gabalėlių. tiksliau visi likusieji :D

aš tai apie visa tai nerimtai. tiesiog įdomu paplepėt.

iš tikro tai, kai susivokiu, kai pagalvoju,tai ramiai galiu sustot ir nevalgyt tos visos plytos. ir iš tikro, jeigu neskaitau ir nescroolinu, tai ir nesinori visai to šokolado :D bet vat kartais kaip Restar su vynuogėm, jeigu stovi šalia, ranka pati tiesiasi smegenis pamaloninti :D 

o dar vienas įdomus faktas, kad šiaip mamos dažnai dėl vaikų puikiai gali savo norus koreguoti, paskutinį šokolado gabalėlį atiduoti ir panašiai. intuityviai :D

Atsakyti

2cef0022b0df29a3ad16ca1a380e6055.jpg

cf41417fb08448bf098b58b1e46ed5e9.jpg

6b0be88c2bd9ec682e6876188417457d.jpg

017b5a7becc980d842ef425ba32e3321.jpg

4e9359326bed6453038698657ccb46d7.jpg

84d23402fdd6e2168b66a677c3c698b0.jpg

3c5b91e5c492cbcb964b167feb3ba4e5.jpg

07c9759e4d17b44157477f3a07ae41bf.jpg

8bb5a686a5bf2f224e33eb89d58f7de7.jpg

b02a9064080417a0912b83665ae0e14e.jpg

Atsakyti

Nu mano mama tai bonbonkes po pagalve slėpdavo, ir kai paklausdavai ką valgo sakydavo kad nieko

intuityviai žinojo kad vaikams saldainiai nesveika :D

Atsakyti

Aš iš tų kurios gali suvalgyt plytą šokolado per kartą, o jeigu turiu, tai ir visas dvi :D Ne gryno juodo, žinoma. Man jis tiesiog neskanus.

Gal reiktų kada prisipirkt ir apsivalgyt, tik kaži, ar padėtų  :hmm: 

O šiaip, su savim susitarus, pasirodo, galiu atsisakyt beleko. Tik visą laiką turiu kažkokius terminus, iki kada, o va taip iki visada, deja, neišeina, bet ar ir reikia  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kai nori paprasto, bet nenuobodaus, idealus variantas megzt ir per daug negalvot  :wub: beveik iki noriu čia ir dabar  :angel_not: 

DSC_0665-5_medium2.jpg

DSC_0650-2_medium2.jpg

DSC_0659-3_medium2.jpg

Atsakyti

Apie šokolado valgymą plytom tai niekada nesuprasdavau, nors daug kas yra sakęs. Gal dėl to, kad visą gyvenimą reikėjo dalintis, tai ir dabar visa plyta ant 6, o tai ir daugiau - kiek ten išeina.

Man irgi tap pat. Visą gyvenimą teko dalintis, tai neigijau įpročio suvalgyt visą plytą.

Maximoj siūlus perku. Bet turi ir su akcija kaina būti adekvati :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 13 rugsėjo 2017 - 15:33

Nu šokoladu tai ir man teko dalintis 

po 3 kvadratukus gaudavom, tai po daugiau ir nesulenda jei valgau, nu arba 2 saldainiai prie kavos

užtat dešros šliosą galiu suraitot negalvodama...tiksliau galvodama kad beprotiškai fantastiškai skanu :)

kažkokį panašų į tą pilką planavau iš dropsu cotton merino megzti bet netiko ar spalva ar siulas raštui....

bet užtat Ristinos sarafano įkvėpta atsiminiau kad turiu nuo pernai pradėtą grafitinio rogutinio merino sarafaną

ir jaučiu kad aš noriu jį pabaigt nors į tą Ristinos nebus panašus :) bet vat kažkuo įkvėpė

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 rugsėjo 2017 - 15:38

Patarkit su kokia spalva derinti twidą 5564 Peacock 

foto spalvosPriedas  IMG_1152.PNG   1,31MB   0 Parsiųsta kartų iš Narplioju

Atsakyti

sveikos ;)

Gražiai primezgę  :4u: 

Valgot ane :) 

Šokolado plytelę suvalgyt vienu prisėdimu - misija neįmanoma... saldainių nepasigendu beveik. Kas kita tai su bandelėm ir sausainiais.. trauka nežmoniška :( aišku ne visi, bet traukia nežinau kaip. Jei bus visada ir daug tai manau vistiek nepraeis noras jas valgyt... Jau sakiau gal kokio chromo pavartot ar ką  :unsure: 

Adaptacija su daržu gerėja :) miega jau antra diena be problemų ;) man pačiai gal sunku palikt tiek ilgai, kai namie būnu, nu bet teks pratint ilgesniam laikui pabūt, gi ne visada galėsiu namie dirbt..  :unsure: užtai vakar turiu rankinuką arba šalia sėdi arba ant kelių ;) nepaleidžia :D 

Šarange, gali paprašyt dovanų čekio ir nusipirksi žirklutes :)  :B 

Atsakyti

Man mano šeima padeda :) - gana dažnai tenka atsisakyti dviejų augančių vyrukų labui, ir ne tik šokolado, tai vakarinės porcijos mano kartais būna pačios mažiausios arba lygios su mergaičių.

Dešros šlioso irgi nesuvalgyčiau :D. Tik galiu nepajautus suvalgyt 5 riekes duonos prie sriubos...Kai imsiu stebėti, ką darau, tai gal pajausiu ir nebereikės tiek :).

Atsakyti

Patarkit su kokia spalva derinti twidą 5564 Peacock 

foto spalvos iš Narplioju

o tai kur ičia ta spalva :hmm:  nes aš tai matau dvi :D  man gražesnė šiuo momentu ta viršutinė :rolleyes:

Atsakyti