o nutokiso visai sakyčiau vartojamos tos žirklutės.
teks urmu pirkti
O man tokių nereik, turiu žirklių n+1, sakau gal gražios
Yr gražių Kasiuluos, pernai net buvau įtraukus į gimtadienio dovanų sąrašą, bet negavau
ir negausi,nes negalima žirklių dovanot ;)
Sveikos,
vakar namo grįžau po 9, kaip ir Katukas. T.y. buvau grįžus vos gyva anksčiau, iš karto stojau prie "staklių" t.y. pagaminau visiems valgyti ir tada panaudojusi visą įtaigą, išvežiau dičkį apsipirkti į Akropolį. Nes būtinai reikėjo pratybų ir striukės. Įtaigos reikėjo, nes, tipo, "aš tau pratybas parodysiu, o striukę žinai kokios man patinka, pati pasimatuosi".... Jau esu taip pirkusi žieminę striukę ir batus, nu ačiū, tegu ir pats pasikamuoja. Finale, kad nereikėtų dar kartą kur nors važiuoti tuo pačiu tikslu (jau buvom išvažiavę be mano piniginės ), beveik nurengėm manekeną ir paskutiniam taške apsipirkom
. Iš tiesų modelis buvo tik ant manekeno, gerai, kad užmatėm, nes salėj nebuvo nieko panašaus, vien trumpos striukės ir šiltokos, o reikėjo ilgesnės ir nežieminės. Dar turiu nupirkt fano bilietą į Game"on'ą...
5 jau buvau pabudus, nes nesimiegojo iš streso ir prieš 7 jau išvažiavau į darbą. Man tai čia kaip kitam kokią 5 val išvažiuoti . Sutampius kėdes renginiui, ėjau pirkt Nimesilio, tik vaistinė dar nedirbo, gerai, kad šįkart suveikė kažkokie PL pirkti nuskausminamieji.
Kaip sunku sėdėt prie stalo ir lėtai kramtyt! Norisi lakstyti, kažką daryti, praryti ir bėgti, naršyti, skaityti, t.y. negaišti laiko "veltui". Jeigu fiziškai ir prikalu save prie kėdės, tai mintys lekia kažkur ir suprantu, kad neturiu supratimo apie soties jausmą, nes tiesiog valgau porciją, kurią esu įpratusi, kad nereikėtų išmesti ir pan.