Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

besidietinantė Restar pati pirmoji vaišinasi :D

sveikuolė bepieninė katuks prisijungia :victory2: 

nugis virtualiai nesiskaito :rolleyes:

Atsakyti

viskas skaitosi,nes dieta pirmiausia yra smegeninėje :D

Atsakyti

Katuk ai ten beveik nėr pieno, tik grietinėlė ir sviestas :D nu tiesa dar mascarponė

žodžiu jei ką nusirink riešutus ir išsikrapštyk uogas :D

o šiaip rekomenduoju

http://aguonele.blog...-sluoksniu.html

man kaip nemokančiai ir neturinčiai kantrybės su tortais pavyko iš karto

kolegos sakė skanus ir gražus...man per saldus gal kiek, kitą kartą mažinsiu cukraus, didinsiu uogų :) bet tikrai kepsiu dar

Atsakyti

qqte, vien tik dėl grožio ir kad tavo darytas griebiu gabalą  :bigsmile:  :essen:​ 

Atsakyti

Be be, kad aš nesidietinu visai :), t.y. tai nesivadina dieta ir galima valgyti viską. O šiaip gerbiu Qqutės triūsą ir man jis labai skaniai atrodo :).

Atsakyti

Vajeeee... mielai priglausčiau į pilvą gabaliuką torto :essen:

Apie sarafančiką. Labai savim didžiuojuosi, kad pavyko išmegzti įstrižai kišenes :bigsmile: o paskui ir vidinius "maišiukus" primontuot gražiai :bigsmile:

Siūlas gan keistas vilna+kašmyras+viskozė. Tai ir apdaila ne visokia įmanoma. Arba per storai arba trūksta siūlas.

Aišku ir forma "kokono" ne be ardymų pasidavė :frusty:

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu!  :4u: linkiu rasti dovanų ten kur jų nesitiki ir tada, kai nebesitiki :D ir labai rimtai! Ir ne tik tiesiogiai  :victory2: 

Aaaaaaaaa!!!!!!!!! Pirksiu siūlus!!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: Nu gi išpakuoju užsistovėjusią dovanėlę - Beatos maximos kolekcijos "bliūdą", kurio ir buvau užsiprašius iš anytos, o ten viduj - Šilto Siūlo kuponai!!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Aaaaaaaaaaa!!!! Grįžo ingriduška!!!!!!!!!!!!  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: būk su mumis, būk prašau, kaip katuks sakė, kad pusė sektos tai tikrai mažai bemezga, tai tinki tu čia labai net sektiškai  :mirksiukas:  :victory2: 

rasyt, labai dailus meztukėlis mažylei  :wub: ir tą pyniuotą-ripsuotą jau seniai turi eilėj, o dabar ir siūlų nusipirksiu seniai norimų ir vadinas ta eilė ateis jau gal net šią žiemą  :victory2: tiksliau, po testinio, kurį turiu pabaigt per dvi savaites, ir po dviejų kepurių, kurios būtinos bus, kol jas numegsiu :D 

restar, labai smagu skaityt tavo entuziazmą ir motyvaciją  :4u: laikyk taip ir toliau :) ta pirma savaitė pas Kurpienę, toks dėmesio atkreipimo į save ir sąmoningumo skatinimo laikas :) o šiaip bet kokiam dalyke gi svarbu koks nors planelis/gairės/detalus planas/tolimi ar artimi tikslai ir svarbiausia to plano laikytis  :B nors man žymiai išraiškingesnis angliškas posakis "stick to the plan" :D nu taip jei nori tikrai pasiekt kažko, tai reik ir "prilipt" :D sėkmės ir lauksiu daugiau įspūdžių  :mirksiukas: 

Mezgančios mezga gražiai, kaip visada profesionaliai, įdomiai ir skaniai grybauja :) nors Ristinos maišioko neužsivilkčiau, nesubrendau aš dar tiek.... O va, Šarangės skarutę priglausčiau su visu mišku  :wub: Kažką pamiršau garantuotai, ką dar norėjau pasakyt...  :hmm: gal nakčia atsiminsiu dar  :P 

Atsakyti

Atėjo Abelo ir tobulai pasisakė  :wub: 

Aš einu restauruoto megztuko atiduot. Nurengiau draugės dukrytę, skutau katę 🐱🐱🐱🐱 ir ilginau rankoves. BUS bus ir vaizdas.

Šiandien darbe vaišinau mielus ir mielas savadarbe TUNDRA  :B​ 

Atsakyti

Labos :4u: 

Qqsk, nuoru tave pasveikint su tuo tortadieniu :4u: . Siunciu glebi linkejimu ir apkabinimu :wub:  :wub: :wub: Visos tiek graziu palinkejimu prirase, tad as linkiu kad jie po truputi pildytusi iki kito gimtadienio :D .

O labiausiai tai Ingridukos pasiilgus buvau, taip apie tave daznai pagalvodavau :wub: . Buk cia, su tavim labai gera, labai :wub: .

Atsakyti

Labos

pareinu po audros su elektra, nedužusiais langais ir nepaskendus  :sokiai: Policija į gatves neleidžia dar, tvarko elektrą, daug kur dingus, bet vis tiek jau baigėsi  :sokiai: 

Qqutei daug šypsenų ir suknelių  :dovana:  :dovana:  :dovana: Tortas tooooobulai atrodo, išsisaugojau  :wub: 

Rasytės megztukas labai meilus  :wub: 

Ristinos atlikimo tobulybė kaip visad  :wub: 

Lusasitos spalvos skanios  :super: Smagu, kai patogų ir mylimą nusimezgi  :super: 

Restar su naujais pokyčiais  :4u: 

Turbūt užmėtysit pomidorais, bet kodėl pusfabrikačiai skaitosi nesveikas maistas?  :unsure: Man atrodo sveikiau nusipirkt kažką lengvai paruošiamo nei pervargus darbo dieną iki vėlaus vakaro virtuvėj šokt  :unsure: Pvz. vienas iš mūsų mėgstamų - paruošti jautienos gabaliukai, šaldyti brokoliai, padažas atskiram maišiuky. Pasišildai mėsą, apkepi brokolius šiek tiek, pašildai padažą ir gali valgyt ir ilsėtis  :rolleyes: 

Atsakyti

 

 

Turbūt užmėtysit pomidorais, bet kodėl pusfabrikačiai skaitosi nesveikas maistas?  :unsure: Man atrodo sveikiau nusipirkt kažką lengvai paruošiamo nei pervargus darbo dieną iki vėlaus vakaro virtuvėj šokt  :unsure: Pvz. vienas iš mūsų mėgstamų - paruošti jautienos gabaliukai, šaldyti brokoliai, padažas atskiram maišiuky. Pasišildai mėsą, apkepi brokolius šiek tiek, pašildai padažą ir gali valgyt ir ilsėtis  :rolleyes:

Gerai, kad viskas gerai baigėsi  :4u:

 

Sakau, kaip ilgametė dietininkė - gatavam maiste žymiai daugiau kalorijų ir riebalų. Be to, perdirbtas maistas pasisavina 100 %, o neperdirbtas - 70-80 %. Tai reiškia, kad suvalgius 100 kcal perdirbto maisto į kūną eina 100 kcal, o suvalgius 100 kcal neperdirbto - į kūną eina 70-80 kcal. O be to ten bus skonio stipriklių (=susivalgys žymiai daugiau, nei maisto be stipriklių), krakmolo (tukina), o iš sveikatos pusės žiūrint - mažiau vitaminų, mineralų ir kt naudingų medžiagų, daugiau visokių kenksmingų konservantų. Šviežias maistas visada sveikiau, nei šaldytas. Mėsos gabaliukas su druska ir pipirais daug sveikiau ir dietiškiau, nei mirkytas parduotuviniam marinate. Ir tt ir pan  :D​ 

Atsakyti

Lietuti man regis pusfabrikaciai pusfabrukaciams nelygu

Pas mumi tai ka..pagrinde koldunai, saldytos picos,,paruostos bulvytes free.cepelinai gatavi ir t.t. tai tokie ne itin sveika

O va pvz jei saldytas darzoves laikyt pusfabrikaciais tai visai net sveika

Atsakyti