Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduška nu i kas kad nemezgi ar neneri, tu ne jokia tu žiauriai faina, nemėgink dingt ir nemaitink depresijos...

Atsakyti

qqtuke su gimtadieniu :)  buk ir toliau tokia sukneliuota sypsenele :)

istrauke mane tai  ingridushkos sugrizimas. aij kaip taves truko :) nepabek.

Atsakyti
Merginos nu kaip yra smagu kad kažkas pasigenda ir ilgisi.
Ir aš ir aš ilgėjausi.
Lace man sekmadienį paskambino, sako mes apie tave galvojam ir taip netikėta buvo ir taip gera wub.gif
Žodžiu esu čia ir vsio.
seniai nemačius gal kada bus kavagėris wub.gif
Atsakyti

Ingriduska, jei tik pareikši norą, tai gal ir bus.

Atsakyti

kažkkos visai gražus raštas

f1baff860c886acf2d26950ba5c3aa41.jpg

Atsakyti

Labos!!! :4u:

Sveika Ingrida, malonės pilnoji :D mes su tavim :gossip: :clap: :friends:

Atsakyti

195066a87bf3c6049a1aeae74fa5a89b.jpg

Atsakyti

kažkoks fainas

51f3c766ff7625cf407b1b7b9b434916.jpg

Atsakyti

Restar, man vis užkliūna, kad akcentuoji jog nori sveikai maitintis. sveikai. o kaip tu įsivaizduoji tą sveiką maistą :hmm:  ir kokį ten nesveiką iki šiol valgei?

nes aš tai galvoju, kad gaminant namuose, ne iš pusfabrikačių neitin riebiai, ne saldžiai, tai kas ten nesveiko gali gautis.

dėl nuotaikos ir įpročių valgant - pritariu. reiktų taip.

žodžiu - viskas mūsų smegenyse 

Užkliūva jai mat :). Nu noriu, ir ką :)?. Gal dėl to, kad nelabai įsivaizduoju, dėl to ir noriu kursus palankyt. Seniai žinau, kad nenoriu jokių dietų, jokių kraštutinumų. Noriu kažką keisti pamažu, mažais žingsneliais. Labiau žinau, kas nėra labai sveika, kas kad namie gaminta. Valgom daug mėsos ir daug pieno produktų. Be jų šeimai neįsivaizduoju, ką pagamint. Sau - jau pradedu. Išeina daug perdirbto maisto. Nemažai saldumo. Buvo ir iki šiol būtų dzin, jeigu kraujas būtų geras, nekankintų vidurių pūtimas ir kietėjimas (kokie metai, iki to buvo gerai) bei pamažu augantis svoris. Nuo kiekvieno gimdymo liko po +5 ir summa summarum sveriu, kiek būdama pirmą sykį nėščia.  Ne, nenoriu būti jaunystės lieknumo, bet nebepatinka, kad šiemet išlipau iš M į L ir iš  42 į 44 dydį. Nepatinka sąnarių skausmai ir kartais nevaldomas saldumynų troškimas. O dar diabeto rizika. Žodžiu, motyvų ne vienas, tiesiog noriu būti sveikesnė, energingesnė ir atrasti, kaip galiu maitintis kitaip.

Kodėl Kurpienė - pabuvau FB reklamos auka :), pasirodė patogu nusipirkti kursus vasaros pradžioje ir atidėti juos rugsėjui, kad spėtų smegenys pribręst :). Valingos, protingos ir planuojančios moterys viską žino ir gali pačios susireguliuoti, o man patogiau taip.  Vakar tik kažkaip negalėjau atsitraukti nuo ekrano ir mezginio nepasiėmiau, kitais kartais galvoju, kad gal ir pamegzti pavyks :).

Kerpena - ten vyksta tiesioginė transliacija per web Adobe Connect, nes per skype. Ji kalba, mes matom, galim iškart rašyti klausimus, atsakinėti, ko klausia ji ir pan. (kokie 66 žmonės su manim kartu dalyvauja). Paskui uždara FB grupė, uždara erdvė sulieknek.lt puslapyje, kur visokie išmatavimai savo ir pan. 3 kartus paskambins tikra dietologė gyvai pašnekėt :), galimybė perklausyt įrašus ir pan. Jau pamiršau, kiek čia tų paskaitų bus - gal 3 mėn,  1 kartą per savaitę nuo 19.30 iki 21 pan. Interneto, aišku, reikia neblogo, bet man gerai buvo, be trikdžių, nors tuo metu n įrenginių namie internetą siurbė. Jeigu kas, dar klausk. Pinigų už reklamą negaunu, Kurpienės nepažįstu, tiesiog debiutanto entuziazmu dalinuosi. Faina tu mama ir nepradėk nervintis, kur nereikia :4u: .

Atsakyti

Qqute, sveikinimai  :4u:​ 

Atsakyti

Laba diena,

 

qqtei sveikinimai!!!!  :wub:  :4u:  :4u:  :4u:  Būk sveika, linksma, laiminga su ta kerinčia šypsena :wub:

 

Kaip smagu, Ingriduska, kad sugrįžai :bigsmile:  :yahoo:

 

Restar, ir už tave labai smagu :victory2:  Prisijungus ir aš į tą Kurpienės grupę, kur dalinasi receptais ir kur ką kada valgyt, bet dar tik skaitau :D Kol kas maitinuosi kitaip :) Čia atskira padėka Terezzai :4u:

Va, tuoj bus didelis nukrypimas į šoną, jau planuoju, kaip per vestuves visokius tortus šlamšiu :D Tik sakė, kad torto nebu, bet vis tiek koks saldumynas pasitaikys po akim :D

 

O šiaip tai norėčiau savo vaikus iš mokyklų susirinkt ir išvaryt metam kitiems aplink pasaulį :D Tokia šio ryto nuotaika  :ax::D

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 12 rugsėjo 2017 - 10:05

Restra, na dabar kaip ir viskas aišku. sveikai tai reiškia sveikai :D  t.y. naudingai sveikatai. sveikinu. ir palaikau. Metodai gal ne visai mano skoniui, bet kai sužinosi, kaip atsikratyt saldumynų troškimo, b9ūsiu dėkinga, jei pasidalinsi :rolleyes: nors realiai tai manau, kad kiekvienam reikia atrasti savo metodus.

Atsakyti