qqte, su Gimtadieniu ;)
labas rytas
Restar smagu skaityt apie mėginamus prisijaukinti pokyčius
man ėjimą miegot staiga netikėtai vaiko liga sureguliavo...
dabar tvarkingai einam gult 9.30, aš aišku neužmiegu dar bet iki 11 tai jau miegu
Ingriduska nugi smagu kad sugrizai, nebepabėk
vakar kaip tik MB sako o tu isivaizduoji kad po 10 metu gali iseit vaikas pvz i uzsieni mokytis isvaziuot..arba kaip va Kerpenos atskirai gyvent..nu kazkaip neisivaizduoju dar daug tas 10 taip atrodo
o tortas tai tortadienio proga
Labas rytas
Restar, man vis užkliūna, kad akcentuoji jog nori sveikai maitintis. sveikai. o kaip tu įsivaizduoji tą sveiką maistą ir kokį ten nesveiką iki šiol valgei?
nes aš tai galvoju, kad gaminant namuose, ne iš pusfabrikačių neitin riebiai, ne saldžiai, tai kas ten nesveiko gali gautis.
dėl nuotaikos ir įpročių valgant - pritariu. reiktų taip.
žodžiu - viskas mūsų smegenyse
Ingriduska nu labas labas. užsuk dažniau. kaip tavo Ugniukui sekasi? papasakok apie mokslus, nes greičiausiai mano viena dukraitė kažką panašaus bandys.
vakar nemezgiau, šiandien matyt irgi neteks. nu ta maisto gamyba vos ne kiekvienam atskirai ir dar po kelis komplektus atima laiko. o dar vakar aplankiau šiemos gydytoją, visokių ten patikrinimų prisiprašiau, nors palyginus su MB tai jaučiuosi kaip ridikas
Ingriduška, kuo gyvenai dingus, vėl buriavai, ar kokią knygą parašei, ar kuo dar mus nustebinsi?
Restar, linkiu, kad tas susidomėjimas sveikatinimuosi nedingtų o gilėtų ir įaugtų iki savaime suprantamo dalyko.
Aš pati sau to linkiu ir pilnai suvokiu, kad kol tas neįaugs į samonę kaip savaime suprantamas ir normalus dalykas, tol nieko nepasieksiu, nes jau vien nuolatinis galvojimas, ką galiu, ko negaliu, ko noriu, ko nenoriu, kas sveika, kas nesveika, ką vaikam, o ką vyrui paduoti veda iš proto, žinau, kad stebuklingo būdo nėra, tik įsikalti sau į galvą TĄ žinojimą....
Labas rytas,
Truputį atsilikus buvau, tai vos pasivijau.
Qqte, sveikinimai gimtadieni proga. Linkiu ir toliau būti tokiai žaviai ir mielai, kokią pažįstu. Ir gražių karališkų suknelių
Restar, džiaugiuosi tavo pokyčiais?
Mane domina, kaip ten skypu viskas vyksta, ne per daug sudėtinga? Ar ten tik klausai, ar gali ir bendrauti kažkiek? O jei staiga internetas per vidurį dingsta?
Kažkada buvau irgi susidomėjus šitais mokymais, be tada patraukė lieknieji gurmanai. O dabar mirtinai reikėtų ko nors imtis, bet kol kas nerandu savyje vidiniu nusiteikimo, o be jo tikrai nieko neišeis.
Šarange, graži tavo skara, tokia kaip tik rudeniui.
Kerpena, o ko jis išėjo, tiesiog nori savarankiškumo, ar gal su panele pvz kartu nori gyvent, ar iki darbo patogiau važinėt, tikriausiai priežastis visiškai "pateisinama" ir močiutės verkia be reikalo
Kerpena, ką padarei, kad sūnus išėjo? Man reiktų, kad 22metė, bent pradėtų apie tai galvoti.
Nieko tokio nepadariau. Tiesiog jam pasitaikė proga. Kaip darbas pats jį susirado, taip ir gyvenamoji vieta. Tiesiog draugas paveldėjo namą ir kad išsilaikytų nuomoja dalį kambarių, tai kvietė pažįstamus, kad ne visai iš gatvės nuomininkai būtų. O pas mus namie nebuvo jau tokios geros sąlygos - broliai trys kambary gyvena. Tai mėtėsi šiek tiek, eiti ar neiti, bet nutarė pabandyti. Dėl draugių nežinau, man nepanašu, kad turėtų, nebentl labai slepia.
O močiutės... Maniškė, tai kaip visada matyt garsiai pagalvojo ir išsakė visokias savo versijas, nuo to, kad turbūt susipyko su mumis iki to, kad gal jau kokia mergina laukiasi ir yra reikalas vesti... Ir pas ją visada taip nepagarbiai gaunasi, kad iš karto pasigailėjau, kad pasakiau.
O anyta turi giminėj pavyzdį, kaip jaunuolis išėjo su draugais gyventi ir tai baigėsi kalėjimu.
Iš pradžių net ir mane kažkaip nupurtė jos nuogąstavimai, bet pagalvojau, kad tūkstančiai kasmet iš tėvų išeina ir kalėjime neatsiduria. Ir neimsiu prisigalvoti nieko anksčiau laiko. Žinau,kad visko gali nutikti (net nebūtinai iš namų išėjus) (ir nebūtinai kalėjimas) ir ne visi jo apsisprendimai man patinka, bet geriau jau lydėsiu maldoje, kiek sugebėsiu.
O jei jau atmetus visus močiučių pastebėjimus ir sukilusias kaltes, kad aš asociali mama, tai visai viduje džiaugiausi, kad išėjo, nes man atrodė, kad jam tikrai laikas.