Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

qqte, su Gimtadieniu ;)

34778-Autumn-Bouquet.jpg

Atsakyti

Labas rytas,

Suknelių karalienei sveikinimai gimtadienio proga  :birthday2: 

1fc8b3c7f202fe5f866f8d384288fca9.jpg

Atsakyti

labas rytas :)

Restar smagu skaityt apie mėginamus prisijaukinti pokyčius

man ėjimą miegot staiga netikėtai vaiko liga sureguliavo...

dabar tvarkingai einam gult 9.30, aš aišku neužmiegu dar bet iki 11 tai jau miegu

Ingriduska nugi smagu kad sugrizai, nebepabėk

vakar kaip tik MB sako o tu isivaizduoji kad po 10 metu gali iseit vaikas pvz i uzsieni mokytis isvaziuot..arba kaip va Kerpenos atskirai gyvent..nu kazkaip neisivaizduoju dar daug tas 10 :D taip atrodo

o tortas tai tortadienio proga :)

Atsakyti

Labas rytas

Restar, man vis užkliūna, kad akcentuoji jog nori sveikai maitintis. sveikai. o kaip tu įsivaizduoji tą sveiką maistą :hmm:  ir kokį ten nesveiką iki šiol valgei?

nes aš tai galvoju, kad gaminant namuose, ne iš pusfabrikačių neitin riebiai, ne saldžiai, tai kas ten nesveiko gali gautis.

dėl nuotaikos ir įpročių valgant - pritariu. reiktų taip.

žodžiu - viskas mūsų smegenyse :D

Ingriduska :4u: :4u:  nu labas labas. užsuk dažniau. kaip tavo Ugniukui sekasi? papasakok apie mokslus, nes greičiausiai mano viena dukraitė kažką panašaus bandys.

vakar nemezgiau, šiandien matyt irgi neteks. nu ta maisto gamyba vos ne kiekvienam atskirai ir dar po kelis komplektus atima laiko. o dar vakar aplankiau šiemos gydytoją, visokių ten patikrinimų prisiprašiau, nors palyginus su MB tai jaučiuosi kaip ridikas

Atsakyti

qqte :ploja2:  nu tai su švente tave :birthday2:

Atsakyti

Ingriduška, kuo gyvenai dingus, vėl buriavai, ar kokią knygą parašei, ar kuo dar mus nustebinsi? :D

Restar, linkiu, kad tas susidomėjimas sveikatinimuosi nedingtų o gilėtų ir įaugtų iki savaime suprantamo dalyko.

Aš pati sau to linkiu ir pilnai suvokiu, kad kol tas neįaugs į samonę kaip savaime  suprantamas ir normalus dalykas, tol nieko nepasieksiu, nes jau vien nuolatinis galvojimas, ką galiu, ko negaliu, ko noriu, ko nenoriu, kas sveika, kas nesveika, ką vaikam, o ką vyrui paduoti veda iš proto, žinau, kad stebuklingo būdo nėra, tik įsikalti sau į galvą TĄ žinojimą....

Atsakyti

Restar, labai panašu į intuityviąją mitybą  :) 

QQte, su tavo švente  :cook:​ 

Atsakyti

Qqte, su gimtadieniu :4u:  

Ingriduska, jei jau parėjai pabūk ilgiau. Pasiilgom :wub: 

Restar, smagu, kad ryžaisi pokyčiams :4u:  Daug dar tų žingsnių reikės, bet be pirmo niekas neįvyktų. Sėkmės ir ištvermės :4u: 

Atsakyti

qqte su gimtadieniu  :happybday:  :happybday:  :happybday: 

labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

Truputį atsilikus buvau, tai vos pasivijau. :)

Qqte, sveikinimai gimtadieni proga. Linkiu ir toliau būti tokiai žaviai ir mielai, kokią pažįstu. Ir gražių karališkų suknelių :)

Restar, džiaugiuosi tavo pokyčiais?

Mane domina, kaip ten skypu viskas vyksta, ne per daug sudėtinga? Ar ten tik klausai, ar gali ir bendrauti kažkiek?  O jei staiga internetas per vidurį dingsta?

Kažkada buvau irgi susidomėjus šitais mokymais, be tada patraukė lieknieji gurmanai. O dabar mirtinai reikėtų ko nors imtis, bet kol kas nerandu savyje vidiniu nusiteikimo, o be jo tikrai nieko neišeis.

Šarange, graži tavo skara, tokia kaip tik rudeniui.

Kerpena, o ko jis išėjo, tiesiog nori savarankiškumo, ar gal su panele pvz kartu nori gyvent, ar iki darbo patogiau važinėt, tikriausiai priežastis visiškai "pateisinama" ir močiutės verkia be reikalo  :)​ 

Kerpena, ką padarei, kad sūnus išėjo? :) Man reiktų, kad 22metė, bent pradėtų apie tai galvoti. :)

Nieko tokio nepadariau. Tiesiog jam pasitaikė proga. Kaip darbas pats jį susirado, taip ir  gyvenamoji vieta. Tiesiog draugas paveldėjo namą ir kad išsilaikytų nuomoja dalį kambarių, tai kvietė pažįstamus, kad ne visai iš gatvės nuomininkai būtų.  O pas mus namie nebuvo jau tokios geros sąlygos - broliai trys kambary gyvena. Tai mėtėsi šiek tiek, eiti ar neiti, bet nutarė pabandyti. Dėl draugių nežinau, man nepanašu, kad turėtų, nebentl labai slepia.

O močiutės... Maniškė, tai kaip visada matyt garsiai pagalvojo ir išsakė visokias savo versijas, nuo to, kad turbūt susipyko su mumis iki to, kad gal jau kokia mergina laukiasi ir yra reikalas vesti... Ir pas ją visada taip nepagarbiai gaunasi, kad iš karto pasigailėjau, kad pasakiau.

O anyta turi  giminėj pavyzdį, kaip jaunuolis išėjo su draugais gyventi ir  tai baigėsi kalėjimu. 

Iš pradžių net ir mane kažkaip nupurtė jos nuogąstavimai, bet pagalvojau, kad tūkstančiai kasmet iš tėvų išeina ir kalėjime neatsiduria. Ir neimsiu prisigalvoti nieko anksčiau laiko. Žinau,kad visko gali nutikti (net nebūtinai iš namų išėjus) (ir nebūtinai kalėjimas) ir ne visi jo apsisprendimai man patinka, bet geriau jau lydėsiu maldoje, kiek sugebėsiu.

O jei jau atmetus visus močiučių pastebėjimus ir sukilusias kaltes, kad aš asociali mama, tai visai viduje džiaugiausi, kad išėjo, nes man atrodė, kad jam tikrai laikas.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 12, 09:56)
<p><strong>Restar</strong>, labai panašu į intuityviąją mitybą  smile.gif </p><p><strong>QQte</strong>, su tavo švente  cook.gif​ </p>


Sakyčiau vienas prie vieno. Lankiau Intuityvaus valgymo kursusu. Bet žinai mano skrandis dažnai atsisėda ant smegenų tai amen tada intuicijai biggrin.gif
Kurpienė pati nėr juk nei dietologė nei ką, ji tiesiog prisirenka iš visokių sistemų idėjų, susistemina pagal save ir va tau jos planas.
Ir nieko tame blogo, kad tik daugiau žmonių išmoktų save mylėti.

QQčiuk, brangioji, žydėk, pyoškis, mėgaukis gyvenimu, tegul bus jis saldus nuo naujų potyriųir atradimų

Katuk, mokslai dar Ugniukui neprasidėjo, nuo ketvirtadienio. Reikėjo nusipirkt peilius kokius tai, aprangą žodžiu esam laukime smile.gif))

Šarange nieko neparašiua, niekur neplaukiua, matyt man kažkokia vistik depresijos forma yra, kažkoks kaip tam anekdote nu neraduet... tai kai esi toks neitin ir apatija bet kam ateina, atrodo va reik eit pas panas, paplepėt, paskui gavoju aj ko ten, esu nevykus, nieko nemezgu, neneriu, apskritai kažkokia nejokia ir neinu. blink.gif mirksiukas.gif smile.gif




Papildyta:
Oj Kerpena, Ugnius gyvena jau antri metai atskirai ir dar su mergina, nei kalėjimo, nei vaikų, nei vestuvių.
Viskas jam gerai. O tiurmos, ubago lazdos ir ligos nevalia niekam išsižadėti.
Buvom svečiuose net nuskridę per Velykas.
Raudojau kaip nežinia kas, nes butas toks "angliškas" plonom sienom, drėgmės kvapu, bet ne prie jų raudojau, nes jie juo labai didžiuojasi ir džiaugiasi. O man siaubinga kai žinau kad čia už 1000 eur gali vos ne apartamentus nuomotis.
Viskas su vaikasi gerai. Jie išeina ir kuria savo salas gyvenime.
Man gal graudu kad viskas taip greitai ir taip sąlyginai toli.
Atsakyti

Ingriduska, tai kad čia šiuo metu tokie vienetai mezga :D  arba laaaaabai lėtai

o depresijas mes patys ir pamaitinam ir paglostom....

Atsakyti