Sveikos, Ingridžiuk, kaip faina, kad užsukai, vis apie tave pamislydavau ♥.
Iš Beatos man tai tik žalia kalendra nepatinka . Na, dar salierai so so, bet galiu valgyti, kuminus baigiu prisijaukinti, bent jau savo firminės sriubos (kokia jau ten firminė - gal irgi Beatos lešių pomidorinė, bet jau pamiršau originalą ir buriu pagal save) be jų negaliu pagamint.
Mano vakardienos kursų pasiekimai - ėjau gulti prieš 10 (aišku, paskui ilgokai užmigti dar negalėjau..), o šiandien prieš 6 jau lipau iš lovos, nes nusibodo gulėt . Ir stengiausi ilgai kramtyt. Šią savaitę galiu valgyti ką noriu, įprastai, tik kelios taisyklės: paklausti savęs, ar noriu valgyti, ar skanu, gal jau soti (ir užsirašinėt, kada ką valgau), lėtai kramtyti. Valgyti tik prie stalo ir be jokios technikos ar vaizdų, 3 M - prie stalo maloniu balsu apie malonius dalykus (3 M kažkur praslydo, reikės perklausyti įrašą), na, ir eiti gulti iki 22.30. Oi, dar ten visokių namų darbelių. Bet džiugu, kad nereikia keisti maisto iš pat pradžių . Nors aš pastaruoju metu jau labiau galvodavau, ką ir kiek valgau. dar kažkaip džiugu visgi, kad ne tiek ir daug man to svorio numesti reikia (idealiu atveju - kokius 9 kg, bet būsiu patenkinta ir 5), tai akcentuosiuosi ne tiek į svorį, kiek į sveiką mitybą, nes jau seniai to noriu, tik vis kažko pritrūkdavo. Žodžiu, tikiuosi, kad per stresu ar PMS'us entuziazmas neišgaruos . Vaikai 3 domėjosi, ką aš ten klausau, irgi nori sveikai maitintis, vyras sąmoningai užsidarė kita kambary savo Laisvės TV klausyt. Bet esu laiminga, kad iki tiek subrendau, jog gaminsiuosi sau atskirai, ką tik noriu, nepriklausomai nuo visų. Gal užsimanys kada, nes kam kam, o vyru labiausiai reikėtų ir judėti, ir mitybą keisti...
Žodžiu, anksti atsikėlus, be streso ir mankšta padaryta ir dar laiko prie kompo liko, kol kitus 2 vaikus reikės kelti.
Gražios dienos visoms!