Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas visoms,

Tėvuką aplankiau, pasportavau, galima ir pamegzt truputi  :ax: 

Ai Šarangės skara labai faina  :wub:

Liniukai su Katuku  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 11 rugsėjo 2017 - 12:46

Kas per kursai? :bigsmile:​ 

V.Kurpienės ;). Vasaros pradžioj spontaniškai užsirašiau, nebėr kaip persigalvot. Kažkaip sąmoningai imu rūpintis savo kūnu - ir maistu, ir judesiu. Pamažu...

Atsakyti

Sveikos,

Katuk :4u:

Šarangės skara :wub: tiesiog įsimylėjau...

vakar "Sąskaitininkas Arba The Accountant"  žiūrėjau, tai labai neblogai susižiūrėjo, jokių ten didelių meninių aukštumų, bet tikrai ne prastas. o prie to paties nesėkmingai mezgiau kepurę mamai, niekaip nerandu nei tinkamos siūlų kombinacijos, nei rašto, tai viskas ką numezgiau bus išardyta :unsure:

Atsakyti

Liniuka, mano keli buvo rekomenduoti jau, o naujų gerų dar neužtikau, nors ir žiūrėjau kelis, bet tokius so-so...

 

Šitie patikę iš mano favoritų: 

http://www.imdb.com/title/tt3741834/

http://www.imdb.com/title/tt4481414/

http://www.imdb.com/title/tt2910904/

http://www.imdb.com/title/tt2486678/

http://www.imdb.com/title/tt1198156/

http://www.imdb.com/title/tt0253474/

 

 

 

Atsakyti

a jo, Restar, aš tai visai nepykstu, tiesiog jaučiau pareigą pasiaiškinti, nes daug kas taip galvoja, kad jau čia tie veganai tai sveikuoliai. nė velnio. tuo labiau, akd mes su MB net nelaikom savęs kokiais tai veganais. kaip ir minėjau, tiesiog šio bei to nevalgom. kaip beje, manau daugelis iš mūsų. kažko esam atsisakę visokiais įvairiais tikslais. tiesiog niekaip ta atskira atsisakiusiųjų grupė nėra įvardinta.

tai va, lapnojam mes ir bandeles ir saldainius (kaip žinom, cukrus viena iš šių laikų blogybių), ir traškučių pavalgom ir dar visokio bieso. MB netgi ir riebaus siūro pavartoja. aš pieno privengiu, nu nes tiesiog jo nevirškinu.

o dėl alergijų, tai jo suprantu ir bevei kviskam be išimties pritariu, tik vistiek viskas tiap supainiota ir mano smegenėlėm nesuvokiama. man norisi aiškumo!

ryr planuoja daryti tą Ig testą, t..y. tirsis 42 alergenus. nu bet tam kad suveiktų tas testas tinkamai, reikia nutraukti vaistų vartojimą. nėra vaistų - nėra slopinimo....

Atsakyti

V.Kurpienės ;). Vasaros pradžioj spontaniškai užsirašiau, nebėr kaip persigalvot. Kažkaip sąmoningai imu rūpintis savo kūnu - ir maistu, ir judesiu. Pamažu...

Oi kaip faina  :)

Aš irgi dabar esu eiliniame sąmoningo lieknėjimo-sveikatinimo-mitybos tobulinimo etape (po vasaros prieaugio, kaip visad  :D ). Eksperimentuoju, bandau pamėgt daržoves  :)

Vakar gaminau cukinijų makaronus  :showoff:

Atsakyti

ai dar prisiminiau, kai sąskaitininką pamačiau

Hitman's Bodyguard, toks nemezgėjiškas, bet aktoriai faini ir su jumoro doze tinkama

Atsakyti

Sąskaitininką ir aš mačiusi, visai nieko.

Ačiū už laikus mano skarai, patinka ir man ji, gavosi grynai tokia, kokią įsivaizdavau, truputį su dantim ir spalva tokia, tik va, Restar klausei dėl kvapo, nežinau, bet turbūt vilnos miksas su tepalais, beveik pripratau megzdama, bet vistiek erzino ir šiaip pats mezgimas didelio malonumo nekėlė vien dėl siūlo.

Aš turbūt su savim susipykau, bet jau kuris laikas galvoju apie megztą lininę staltiesę, nesu tikra, kad tikrai ją numegsiu, bet va dabar noriu ir viskas, tai žiurinėju raštus servetėlių,nors gražios ir aiškios  dar neradau :D

Atsakyti

apie cukinijų makaronus.

aš tai juos kaip salotas prie ko nors pateikiu. šaltus. nu nes vien cukinijom sunkiai užkiščiau šeimynos skrandžius.

šiandien pvz mano pietūs (MB taip pat) - ryžių makaronai (lakštiniai) su šiek tiek pakepintom morkom, svogūnais, cukinijom ir virtais kukurūzais. jokio prieskonio apart druskos. aš sau sojos padažo šiek tiek pasipyliau.

Atsakyti

ai dar prisiminiau, kai sąskaitininką pamačiau

 

Hitman's Bodyguard, toks nemezgėjiškas, bet aktoriai faini ir su jumoro doze tinkama

 

aha, gerulis, šitą užvakar žiūrėjau :D
 

Atsakyti

Daržovės tai aš labai mėgstu, tik arba nėra jų tiek, kiek norisi (visiems), arba nemoku tas, kurių, itin skaniai pagaminti. Sode suvalgėm vienintelę cukiniją, kuri dar užaugo, namie dar  1,5 yra, o daugiau nebeužaugs turbūt. Parsivežiau porą paprikų, šiek tiek pomidorų, kelis agurkus, saujelę šparaginių, moliūgiuką, kelis brokolio šalutinius žiedynus. Praktiškai reikia taupyt :).

Šarangė bais jau palepus nuo merinų :). Man tai vilna kokiam bebūtų pavidale patinka iš principo, gali ir smirdėt. Nes Dundaga irgi smirda, bet iš tiesų, tai man kvepia :). O vat vienas rogutinis merinas, tai grynai pašvinkęs kažkur buvęs, ko nedariau, ir tai nesu tikra, ar pavyko kvapą išnaikint. Na, bet aš nelepi, išgyvensiu, gal ilgainiui dings tas kvapas.

Katuk, galėjai ir nepasakot, o tai aš taip gerai apie jus galvojau :). reiškia, normalūs žmonės. Įtarimą dėl pieno produktų ir aš jau turiu, bet reikia ramiai susikoncentravus pasekt, kas darosi, kaip jų pavalgau. Nes pilvo pūtimas dažnai nutinka, tik būnu pamiršus, nuo ko...

Atsakyti

Labas visoms, Tėvuką aplankiau, pasportavau, galima ir pamegzt truputi  :ax:  Ai Šarangės skara labai faina  :wub: Liniukai su Katuku  :4u:

 

Kaip tavo tėvukas? Iš reabilitacijos išleistas?

 

Liniuka, katuk.... Bet dar mezgat. Tai ir gerai.

 

Restar, manau, tau BEATOS VIRTUVĖS rudens numeris patiktų.

 

 

Ommmm nemezgu bei siūlų neperku. Kol kas.

Atsakyti