Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

oi, užsidėjau galvos skausmą, sumasčiau, kad noriu kavos aparato :rolleyes: o jų tiek, kad nežinau nuo ko pradėti, geriam juodą pagrinde kavą, bet MB neatsisako ir tų visų su pienu. tik nuėjus į parduotuvę, pardavėja nutempė prie Melitų, tipo nieko geresnio nerasiu, tiek paprastas valdymas, tiek valymas ir t.t. prigirdė mane tomis kavomis, skanu nesiginčiju, bet už 700 pinigų ir turėtų taip būti, tikriausiai :B gal turit ką patarti, ar parekomenduoti, kas kokius aparatus turit? nenuliūsčiau ir ką pigesnio  radusi...aišku yra ir brangesnių, bet gal jau nereikia...

Mes turim tokį DeLonghi ECAM23210B, pats pigiausias tuo metu buvo iš parduodamų Delonghi  :mirksiukas: pieno putą galima atskirai su juo pasidaryt - ne iš pirmo karto ir gaunasi, bet mes nei vienas jokių pieniškų kavų nemėgstam, tai mum ta funkcija kaip ir nereikalinga. Kavos skonis priklauso nuo pupelių ir nuo sumalimo smulkumo, kurį galima pareguliuot. Ir iš esmės reikia kiekvieną kartą, kai pakeiti kavos pupeles į kitą firmą. Bet čia daugiausia MB žaislas, aš labiau mėgstu plikytą kavą  :ax: 

Atkreipk dėmesį kaip valosi, kokie filtrai, kaip su nukalkinimu ir t.t.

Atsakyti
Sveikos. Dontstop, tik kainos neklausk tų vernitinių, nes dar labiau užsinorėsi. Dėl kavinukų tai galiu parekomenduot Delonghi. Jų kainos ir kokybės santykis geras. Pas mane pusiau automatinis tai truputį užknisa kiekvienam puodeliui atskirai kavą į tą kaušelį dėliot. Ir jei nori kapučinatoriaus, tai patarčiau imti integruotą, nes pas mane tik garų vamzdelis, tai aš jo taip normaliai ir neįvaldžiau.
Atsakyti

Dėkui, merginos, konspektuojuosi, iš tikrųjų tai prisibijau, kad irgi nebūtų tik trumpalaikis žaisliukas, o jei dar ir žaidžiantieji visi išsilakstys, pas Nite tai nors vienas yra :D mes tai visą gyvenimą plikomą gėrę, tik į senatvę sugalvojom sudurniuoti. Turiu aš vieną draugę, kuri vis atvažiuoja mano skanios kavos pagerti, tai yra plikomos, o namie tik iš aparato, nes sakė pati užsiplikyti skaniai nemoka :B

Ingriga, šiaip galvojom apie automatinę, bet parodyk kas per kavinukas, gal persigalvosim :rolleyes:

Abelo, tu gerulė :D bet čia jau ta rūšis kojinių, su kuriomis aš nemoku elgtis, kiek esu bandžiusi pirktinių visos nesilaiko man ant kulno, gal kulnas koks ne toks :hmm:

Restar, ar valgoma pamatysiu tik į pavakarę, espėjo ataušti prapjovimui, tik man tas drėgnumas toks keistas, bet, kad nežinau, kaip turi būti. Užtat vis tiek labai džiaugiuosi, kad raugas prisidaugino, jei ką galėsiu toliau eksperimentuoti (o tau pavyktų, kad ir apytiksliai savo receptą surašyti?), nors vakar jau garsiai grasinau, mesianti tą kepėjos karjerą :D

Atsakyti

aha Restar savo receptą prašom į sceną

nors man realiai ir Kerpenos paprastai atrodo, nieko aš ten neplaunu, užplikau tik salyklą

Atsakyti

Aš turiu mažuliuką kapsulinį aparačiuką. Man super :super:

Atsakyti

o man kaip tundrai iš kaimo puodelyje plikinta kava pati skaniausia :) aparatinės aromatas dingsta

Atsakyti

man ir plikoma skaniausia, aparatinė tik latte ar kapučino tinka. Ir tai riboju, nes šakutės nuo pieno būna  :huh2: 

darbe yra saeco aparatas, su šlangelėm kapučinui... tai kaip nervina jas valyt nuo to pieno... geriau jei toks tik suplakt pienu antgalis, kad būtų. 

Atsakyti

mes pries pora metu buvom uzsidege, kad reik  aparato. gerai, kad nepirkom. 

dabar as geriu dazniausiai viena puoda ryte, plikytos tiesiog i puodeli. ir to dazniausiai pakanka.jei savaitgali antro uzsireikia, tai turkoj verdam, ar tame nuspaudziamame kavinuke plikom ( jei termo puodeliuosna paskui pilames kelionen)

visokiu pienisku kavu negeriam. dukra pas save turi aparata, bet ar pieniskas darosi , net nezinau . mus tai juodom vaisina

Atsakyti

Lusasita, o kuo skiriasi kava turkoj ir užplikyta? Atsimenu mama virdavo turkoj visad. Yra pas tėtę kažkur, reiktų pamėgint. O ten į vandenį virintą dėt kavą ar šaltą?

Atsakyti

gadget net i susitikima atsiveze ir visas kavute vaisino http://kavaisitalijo...s?product_id=75

Mano tai toks - http://www.kavosmuge...duo-2-puod.html

Atsakyti

Lusasita, o kuo skiriasi kava turkoj ir užplikyta? Atsimenu mama virdavo turkoj visad. Yra pas tėtę kažkur, reiktų pamėgint. O ten į vandenį virintą dėt kavą ar šaltą?

i salta vandeni kava deti.mano vyras tokia verdasi,daug aromatingesne,negu puodely uzplikyta

Atsakyti

Man aparatinė tai tik latte ar kapučinas :rolleyes: kasdieninė tik plikoma savam mėgiamam puode :D

Atsakyti