Labas ;)
Lietučiui, kad tvirčiau būtų.
DSCF4753_1024x1024.jpg 169,25KB 5 Parsiųsta kartų
Donstopėliui
05aafe59a474bc434323579a7898774f.jpg 159,14KB 0 Parsiųsta kartų
Einu suknią plaut. Bo nes taip karšta, kad net nėr ką apsirengt.
Labas ;)
Lietučiui, kad tvirčiau būtų.
DSCF4753_1024x1024.jpg 169,25KB 5 Parsiųsta kartų
Donstopėliui
05aafe59a474bc434323579a7898774f.jpg 159,14KB 0 Parsiųsta kartų
Einu suknią plaut. Bo nes taip karšta, kad net nėr ką apsirengt.
Vajei kokis grožYs. Kur ir po kam?
Vajei kokis grožYs. Kur ir po kam?
https://www.coneyarn...ot-aqua-lace-wt
Peruvian Baby Alpaca Silk Yarn Cone Lot Aqua Lace wt
Sveikos,
Šiek tiek atitolus buvau, nors paskaitau vis.
Nieko nemezgu, vėl knygos per daug užvaldė. O mano atostogų kišenėta stovi kampe. Po pasimatavimo pasirodė kad reikės kūdintis, norint dėvėt, tai net nebenoriu imt ir baigt. Su ja sudėtinga, kad kol neišmezgi kišenių, sunku suprast kaip ten su dydžiu. Ai, iš vis jau niekas nebegali ant manęs padoriai atrodyt, mirtinai reikia kažko imtis savo gyvenime keist, bet...
Mano vaikai dar nepateikė pratybų sąrašo, tikiuosi, kad nelabai didelis ir bus.Nes kuo didesni, tuo mažiau tų pratybų bereikia.Pradinukams, prisimenu, kad reikėdavo 70-90 litų visų metų pratyboms. Na gal dar anglų kalbai atskirai prireikdavo pirkt, tos kainuodavo paprastai 30-40 litų nes su vadovėliu, bet paprastai 2 metams užtekdavo.
Net ir šiaip mokyklinių priemonių labai sumažėjo kiekis. Kai būdavo pradinukų, tai pirkdavom prieš rugsėjį galybę visokių popierių, kartonų, dažų, pieštukų, plastilinų ir t.t., o dabar vyras važiavo su dukra, tai net nustebo - tik tiek?
Be to ir moksleiviai tik trys liko.
O šiandien dar įvykis - vyriausias sūnus išsikraustė iš namų. Bandys savarankiškai gyvent.
Gadget, labai gražiai susiderinus.
Labos
Pridavem vaika klasioko gimtadienin, patys apsipirkom
Per 2 dienas nusipirkau 2 kelnes 😀
Nu ir dar 2 bliuskas siamdien
Reikia batu katrie tiktu prie patrumpintu siauru kelniu su skeltukais sonuose
Ir nebutu zudikiski
Sveikinu su pirkiniais (geras dalykas tie vaikų gimtadieniai). O parooo?
MONTON Viskam -20 šiandien (išskyrus 15metų kolekcijos daiktus).
Vo, klarksiukai (visiškai patogiukai).
Kaip tik dėviu prie 7/8 kelnių
“You can't stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you. You have to go to them sometimes.”
― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh
Sveikos, visiškai tingų šeštadienį. Olaiva, gal botanikos sode buvai jurginų pažiūrėt? Ar verta ten iš Vilniaus važiuot? Daug įdomių jurginų veislių?
žinok aš nesižaviu kauno botanikos sodu...jau toks jis man skurdus...tai net nerekomenduoju.buvau per augalų žavadienį,tai laimei,kad už dyką
Egloškė ten sažnai varydavo,ji gal ir kokį geresnį žodį tars