Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dabar sia: Lūžio taškas : romanas / Håkan Nesser
Eilej laukia:
Tarnaitės pasakojimas : [romanas] / Margaret Atwood
Ydingas ratas : romanas / Sarah Pinborough.
Žaidimų aikštelė : romanas / Lars Kepler.
Nutylėtas : [detektyvinis] romanas / Mari Jungstedt. -
Nekenčiam : [romanas] / Johanna Nilsson.
Troškulys : [romanas] / Jo Nesbø.
Mano sesers kaulai : [detektyvinis romanas] / Nuala Ellwood.
Palaidotas : romanas / Jussi Adler-Olsen.
Penki kampai : [romanas] / Mario Vargas Llosa.

Nusirašinėju knygų sąrašus ;)

Atsakyti

Labos

Žuveliukui sveikatos  :4u: 

Gadget, tavo gražių batų mano dydžio irgi nėr  :D Nors už tokią kainą net su dydžiu galvooooočiau ilgai. Kol išpirktų, turbūt  :D 

Apsižiūrėjau, kad mano siūlai manęs nuomos ofise laukia. O email jie ir neatsiuntė kaip turėtų! Eisiu ieškot per pietų pertrauką.

Jo, pratybų kainos tikrai auksinės. Man būtų negaila už mokslą daug mokėt, o ne už priemones  :unsure: 

Limit, uraganas ne taip ir toli nuo mūsų, kelios val. mašina, bet mūsų neturėtų pasiekt. Pirmadienį - antradienį tik praneša lietų ir stiprų vėją. Atostogaut norėjom į South Carolina paplūdimį, bet ten evakuacija jau šeštadienio rytą prasideda. Majamyje turim didelį ofisą, pusę mano bendradarbių ten  :unsure: Darbe bus "smagu" po uragano, mes gi draudimo kompanija.

Nusprendėm savaitgalį į kalnus nuvažiuot :) Vakare į popierinių žibintų paradą. Namie nesėdėsim, nors aš apskritai jau labai norėjau aplinką pakeist. Kada nors kitą kartą.

Atsakyti

Lietuti, o koks tas tavo taupusis dydis?

(Kam jie už pilną kainą, kai tikraj bus už 70e? Bene aš batų neturiu? Va, ir LACE tamsmėliukus jau turiu ne už 130)

Atsakyti

Sarange,  zinok kanceliarinių reikejo, bet jau taip minimaliai, 6 spalv.pieštukai, 2 grafitiniai, trintukas, droztukas, zirkles, piesimo sasiuviniai A4, A3, segtuvas, vandeniniai dazai, teptukai, plastelinas, vaskiukai, talpa vandeniui. Viskas. Sumokejau apie 35e. siaip jau buvo galima ir dar siek tiek sutaupyt, nes pvz. spalvotus piestukus, dazus, vaskiukus, pirkau, tarkim taip,  Mercedesinius. Ir dar gavom griezta nurodyma, neiduoti vaikui nieko papildamai,  jokiu blizguciu, markeriuku, ar pan. Todel mane taip siurpina, LT simtais skaiciuojamos sumos pirmokams.

Tiesa, sutaupiau nepirkdama deklo kanceliarinems. 

Atsakyti

Jo, pratybų kainos tikrai auksinės. Man būtų negaila už mokslą daug mokėt, o ne už priemones  

Hm... o kas tai yra "mokėt už mokslą"? Už kurią jo dalį mokėt? Mokytojams algas? Nes priemonės yra viena iš mokslo dalių. O geros priemonės kartais gali atstot silpną mokytoją (man taip buvo su biologija mokykloj). Univere pvz chemija be priemonių neįmanoma net su pačiu nerealiausiu mokytoju, nes yra temų, kurių vien teoriškai neišmoksi. Kokybiškas vaiko gaivinimo mokymasis (kaip ir suaugusio) be priemonių yra neįmanomas (mes pradžioj naudojom tokius paplyšusius manekenus, dabar tai jau ohoho kokių yra, net mirksinčių akim, su visokiais dačikais,ekg ir pan.) :) čia, aišku, kiti mąstai nei pratybos mokykloj, bet taip pat priemonės. O kur nueina tie mokami pinigai "už mokslą"? Nieks tiksliai ir nežino, deja :) 

Atsakyti

Abelo, tu teisi, ne visai aiškiai mintis sudėliojau. Mano patirtis buvo, kad priemones ohoho kokias nusipirkt turi, o mokytojai silpni, patys nesidomintys.   Kol mokiaus, pratybų milijoną turėjom, o mokytojos jų praktiškai neįtraukdavo, tik namų darbai iš jų buvo. Kalbų mokykloj irgi labai super duper vadovėlius turėjom nusipirkt, tikrai įdomių temų ir užduočių juose buvo, bet dėstytoja buvo neįgali tokiom temom diskutuot ir užduotim pasiruošt  :unsure: 

Gadget, LT buvo 39, US - 9. Kiek žiūrėjau, tų batų dydžiai ties 7 baigias.

Mano drakiaus lobių skrynia vėl neužsidaro  :rolleyes:

Priedas  IMG_2322.JPG   135,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 08 rugsėjo 2017 - 18:58

7 yra 40/41 (clarks ir hoegl). Nes mano yra 7. Tikrai yra 7 1/2.

Parašyk batų spalvos siūlų metriką  :angel2: prašaaau  :angel2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 rugsėjo 2017 - 19:43

PS dėl mokytojų įvairumo - pritariu. Pvz., dukrai tai nė nežinojau, kad yra tokios etikos pratybos.

Atsakyti

US 9 = UK 6 1/2.

Va, mano pilka suknelė (ir maniakinio derinimo pvz, ir mano mėgiamos pardos: suknia Esprit, batai - Clarks, džinsutė - GAP, skėtis - Lumene, rankinė - mamammaxima, papuošalas - fashion zone). Vylna jėgaaa, kai reikia po lauką ir po tai šildomas, tai ne patalpas migruoti.

Priedas  21480138_166760523879052_3091843967369609216_n(1).jpg   157,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 rugsėjo 2017 - 21:13

Labai labai, Gadget  :wub:

Pas mus prognozės keičiasi, suka uraganas labiau į žemyną, pirmadienį-antradienį laukiam tropinės audros su stipriu vėju. Tikėtina, kad vartys medžius ir gali nutraukt elektrą. Uf. Kažkaip nesitiki dar, kai gan tykioj LT užaugus :) Bus matyt kaip čia bus

Priedas  IMG_2327.PNG   64,78KB   0 Parsiųsta kartų

(Iš usatoday.com)

Atsakyti

Ojei, lietuti, laikykitės ten  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 09 rugsėjo 2017 - 08:48

Labas rytas, 

oho, Lietuti..

Mano žinios apie uraganus tikrai menkos. Galvojau, tai trumpalaikis reikalas, o čia jau kelinta para juda.. Žiauru..

Atsakyti