RESTAR gigalazanija - laaabai patrauklus aprašymas papildomų kiekių ieškojimo. NIU KAIP SIŪLŲ
Labai džiaugiuosi, kad dar nepajutau Drakošos rudeninio alkio
,
Pilka spalvaaaa - mano šio rudens spalvaaa
na va,pagaliau atitaikiau mašininį lygų mezdimą su 1,5 mm virbalais.nesimato perėjimo galiu megzt toliau
Just respects.
Gadget užrodyti batai tikrai geistini Aš net tokio nagų lako turiu...
Balionai dėl gone with the wind atostogų.
O batai ne bele koki, ten naujos kolekcijos hiogliukaj. Su nepaprasto grožio kaspiniukais. Yra smailiakulnių ir stabiliakulnių, norių abiejų ir raudonų, stabdo tik 170e ir 140e už porą. Palauksiu, kol bus po 70e.
Fotkėsss
Neduoda dėt, nu.
Dedu nurodas, prašau atyydžiai žėt kaspiniukus. FAJNI.
https://hoegl.com/ge...maxsidesize=500
https://hoegl.com/ge...maxsidesize=500
Labas rytas - mezgimo atostogos skia... tai einu bent siūlų susisukti
projektas kirbinantis sirdi jau atspaudintas
bandysiu rudeni spalvnti garstyciom taip natūraliai pagal gamtą
O Luknė kokia fainuolė <3 atsimenu šitą foto.... labai ji man čia skaniai su tuo batonu atrodo
Labas, polapiuke. Ruduo sušaldė?
Išmatavimus į studiją.
Manovyrs 185cm,85 kg, krūtinės apimtis 100cm.
Gadget, intensyviai stengies išlaikyt Kupiškio siūlines? Nors šiaip, ankščiau, tai būčiau oavydėjus, nes gi Midaros tėvynė ir yr Kupiškis
Savotiškai pasiilgau matkelinių siūlų, bet nebemoku jų pirkt, baisu dėl kiekio ir kaina gasdina, jei taip užmetus atsargai ir pradėjus kilogramais pirkt ...
Pereik per kaimynus
O šiaip tai aš irgi kaip tik megsiu tavo vyro dydžio megztuką, kur man reiks pamatuot?
Mes su dukra, kai lankomės normaliuose miestuose (ir todėl Druskininkai yra nenormalus, nes centre neturi legvai randamos specialiai neieškant siūlinėsss, tik gerą kavą ir bandeles, už tas tai 102 balai), aplankome siūlines. Jei kyla noras, nusiperkame. Po vieną kamuoliuką ar po 10, istorija nutyli. Konkrečiai Kupišky tai po 1, nes žeurej gražūs margumai ir projektai jiems buvo. Tai visi ir sumegzti, ir vienas va permezgamas bus. TOBULAS siūlas beveik9metės projektams. Gi vėl megs draugių lėlėms užsakyminius rūbus