ne mes, o tu
Acaaaako Olaiva iš vonios, ja?
aš tai suprantu, kad noriu kažko čia ir dabar. noriu jau ryt turėti tą ar kitą megztinį. o mezgi mezgi ir ant vietos.....
reik man mezgimo mašinos
Aš tai nusiperku. Ne mašiną, megztinį
Tai, katuk, megzk. Bet norimus megztukus a) seivinu gražias fotkes; b) nusiperku, jei kaina ir sudėtis tinka; c) kartais ir nusimezgu.
Ne toks ir greitis, pradėjau megzt birželį Turbūt ilgiausias mano šių metų darbas
O fotografuoja taigi vaikas, ką norėt
Ommmm. Vaikai labai gražiai fotografuoja. Turiu vaikų kadrų jų gyvenimo matymo (juzino mano 2007 m. Sony muilinę).
Va čia mane fotyno dukra. Žmogui 9 metai tuoj.
Labos
Restar sveikatos
Donstop jau atkalus savo stilių Smagus rodos, ypač iš malonių siūlų. Man ir sagos užkliuvo, bet kiekvienam savo. Aš susegamų išvis nemėgstu
Olaivos blondinukė Šiom dienom ir aš archyvus tvarkiaus. Taip gražiai lietuviškai mano vaiks kalbėjo 2 m. Viską galima suprast, pilnais raiškiais sakiniais. Dabar pastoviai galvą suku kokia kalba ir ką tai reiškia
Gadget užrodyti batai tikrai geistini Aš net tokio nagų lako turiu...
Buvom suplanavę savaitgaliui atostogų į paplūdimį su smagia kompanija. Ir mūsų atostogas uraganas nupūtė Vaikui išvis aš dabar siaubūnė mama, kuri jūrą pavogė Nu bet pamokėlę su vaizdinėm priemonėm apie uraganus pravedžiau. Atleis kada nors Pikta kai širšė ant manęs.
Labas rytas - mezgimo atostogos skia... tai einu bent siūlų susisukti
projektas kirbinantis sirdi jau atspaudintas
bandysiu rudeni spalvnti garstyciom taip natūraliai pagal gamtą
O Luknė kokia fainuolė <3 atsimenu šitą foto.... labai ji man čia skaniai su tuo batonu atrodo
Labas rytas,
Koks gražus rudeniškas rytas....
Žuviuk, sergat?
Man irgi ruduo tai garstyčių ir įvairių ryžų-rudų atspalvių metas, pvz. pavasaris - žalių atspalvių, o vasara - pelenų rožių būtinai ir/arba raudonai-plytiškai ryžų... Ir taip jau kelinti metai, kiek pamenu O kur kitos spalvos, susimasčiau...
Rytinį darbinį šaltą dušą apturėjau, kai atsiverčiau savo pačios, dar prieš atostogas siustus, labai svarbius dokumentus, bet atmintis pasufleravo, kad ten klaida, sugebėjau supainiot ir kolegę, o paskui abi vos ne vos išrišom, kad gerai, bet atmintis pasirodo abi pavedė Koks baisus dalykas tas alzhaimeris.... Net kava atšalo nuo šalto dušo...
labas rytas
vakar "prasmingai" praleidau vakarą tėvų susirinkime vietoj mezgimo,naujos bliuskos naujų siūlų arba naujo nagu lako bent...sukainavo tai susirinkimas aišku daugiau, būč kašmyro puskilį nugriebus už tiek..nu bet nieko savaitgalis ant nosies, pamezgėsiu
Žuviuko garstyčios skamba skaniai...rudeniškai, mane irgi ant tokių rudens lapų ir panašių spalvų traukt ima
sveikatos jums megzk ir nesirkit
šarange