Dontstop, va toj fotkėj pire šakos, tai aptmetumas gerai, prisikabintume prie besiskečiančio užsegimo nu rastume prie ko prikibt bet kokiu atveju.
bet tai to greičiausiai visos ir norime - kad komentuotume tai, ką kiekviena pastebim
Nu tai, dėl to jos ir nedėjau, nes net liemenėlė matosi, pamaniau, parašys man, kad per siaura Nuotraukų fotografas nepatingėjo, virš 70 vnt pripleškino, ir kiekvienoj matosi vis kitaip
Viskas ok
turbut tie isdelioti rastai toki ispudi sudaro,kad arba didokas ir nuo peciu pasmukes,butent del to rasto po lapeliais.
bet va dontstop mezginiu braizas vis dar tas pats
Norėjau palaikint QQuės paskutinį post'ą, tik nesutinku su mirtinai paprasto mirtinu nuobodumu megzt . Man ir žiūrėt, ir nešiot, ir megzt paprasti patinka. Ypač pilki . Bet gal reikia ir spalvos kokios pilkėjant aplinkai .
Donstop, tu nepaisyk, mes tiesiog pavydim tavo greičio . Ir kas ten tave fotografuoja nemoka gražiausių kampukų parodyt . Nes man irgi kai kur pasirodė, kad tave paskandino tas megztukas, bet gal ir dėl rankovių ilgio. Bet ta foto graži, kur neatrodo per didelis .
Restar nu žinok aš kažkaip paskutiniu metu arba lygiu raštu arba ripsu mezgu ir taaip atsibodo, man daug smagiau raštus kokius megzti, net pynes, bet va eilutėj, lygus lygus, ripsas, lygus....nu vienas ir pyniuotas nusimato
Ir kas ten tave fotografuoja nemoka gražiausių kampukų parodyt ..
Ne toks ir greitis, pradėjau megzt birželį Turbūt ilgiausias mano šių metų darbas
O fotografuoja taigi vaikas, ką norėt
Kokia graži žalia spalva...
Norėjau palaikint QQuės paskutinį post'ą, tik nesutinku su mirtinai paprasto mirtinu nuobodumu megzt . Man ir žiūrėt, ir nešiot, ir megzt paprasti patinka. Ypač pilki . Bet gal reikia ir spalvos kokios pilkėjant aplinkai .
Donstop, tu nepaisyk, mes tiesiog pavydim tavo greičio . Ir kas ten tave fotografuoja nemoka gražiausių kampukų parodyt . Nes man irgi kai kur pasirodė, kad tave paskandino tas megztukas, bet gal ir dėl rankovių ilgio. Bet ta foto graži, kur neatrodo per didelis .
ne mes, o tu
Kad mes visos turbūt savam stiliuj panašiai mezgam, aš labai dažnai noriu kažko kito, bet kai pradedu modeliuot ir megzt, suprantu, kad gaunasi kažkas kažkuo panašaus į buvusius...
O dėl sudėtingumo ir paprastumo tai norisi ir to ir to, bet rankom norisi kažko idomesnio, bet maloniai čiupinamo, nes dbr pvz mezgu gražiai, bet nemaloniai ir dar smirdančiai o mašina, aišku, kuo paprastesnio...
aš tai suprantu, kad noriu kažko čia ir dabar. noriu jau ryt turėti tą ar kitą megztinį. o mezgi mezgi ir ant vietos.....
reik man mezgimo mašinos
nu bet dabar jaučiu visi finansai nueis MB ligų ieškojimams. alergologė prirašė n+k tyrimų. o pas mus gi gydymas "nemokamas". kaip ir tyrimai.
gerai, kad bent jau biškelį algos pridėjo......
.
Va šito noriu čia ir dabar
aš tai suprantu, kad noriu kažko čia ir dabar. noriu jau ryt turėti tą ar kitą megztinį. o mezgi mezgi ir ant vietos.....