Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

dontstop iš tikro ten vilna su 30% alpakos, bet laaabai meili, minkšta švelni šilta plona

kreipkis į Niumą :)

Atsakyti

dontstop iš tikro ten vilna su 30% alpakos, bet laaabai meili, minkšta švelni šilta plona

kreipkis į Niumą :)

Tai kaip suprantu gera ji, geresnė, nei jų paprastos vilnos?  :happy: 

Atsakyti

Nu nežinau kas gerumą apsprendža bet man tai patinka

vat nufotkinsiu kada suknelę iš jų, parodysiu

Atsakyti

sveikos,

oho guminė tema  :blink: 

Pinta sveikinimai  :wub: 

100kg namie skamba neblogai  :D nors jei babinom, tai nedidelė spinta gautųs tik :D va jei matkiukais po 50 g, jau kambarys pilnas :D

Atsakyti

oi, užsidėjau galvos skausmą, sumasčiau, kad noriu kavos aparato :rolleyes: o jų tiek, kad nežinau nuo ko pradėti, geriam juodą pagrinde kavą, bet MB neatsisako ir tų visų su pienu. tik nuėjus į parduotuvę, pardavėja nutempė prie Melitų, tipo nieko geresnio nerasiu, tiek paprastas valdymas, tiek valymas ir t.t. prigirdė mane tomis kavomis, skanu nesiginčiju, bet už 700 pinigų ir turėtų taip būti, tikriausiai :B gal turit ką patarti, ar parekomenduoti, kas kokius aparatus turit? nenuliūsčiau ir ką pigesnio  radusi...aišku yra ir brangesnių, bet gal jau nereikia...

Atsakyti

img_5792-01_medium2.jpgimage_medium.jpegPhildar_642-2_medium.jpg_MG_8283_medium2.jpgKOD-29142_medium2.jpgKOD-29168_medium2.jpg17_medium2.jpglamina_7_medium2.jpgamirisu-fall2016_18_medium2.jpgstudio-back_sq_medium2.jpg

Atsakyti

100kg namie skamba neblogai  :D nors jei babinom, tai nedidelė spinta gautųs tik :D va jei matkiukais po 50 g, jau kambarys pilnas :D

Tai va, matkeliais ir bandau įsivaizduot.... O aš turbūt nebeturiu jokių siūlų matkeliais  :hmm: Dabar bandau sumegzt turėtą alpaką, nu nebent dar kokie likutiniai keli yr...

Atsakyti

Sveikos,

Kapseika automatinio nori :hmm: 

as tai tik ta kavinuka turiu, tai ir capucino ir ekspresas :wub: darbe kaip ir zadejo nupirk, o skonis tai dar aisku nuo kavos priklauso :mirksiukas:

Atsakyti

Kapseika,kavos negeriam visai, nepatarsiu. Bet va, vėl kojinių testukas yra

http://www.ravelry.c...rs/3563798/1-25

:D​ 

Atsakyti

Vakar vakare atejo i tel. zinute, kad is naujo irenginio prisijunge prie mano paskyros :hm: nelabai supratau, bet  slaptazodi pasikeiciau :oh:

Atsakyti

Labryt :),

Apie Pintą žinojau, net nepamenu iš kur, tai dabar ramiai sureagavau. Aš už vaikus, tai džiaugiuosi :4u: .

Kapseika - džiaugiuosi, tikiuosi, kad dar ir valgoma duonelė bus. Kerpenos recepte daug žaidimo - tai plauk, tai vėl ten ką, ir kepimas ilgas. Turiu paprastesnį, kuriuo visada ir naudojuosi. Tiksliau, tai iš akies visko pridedu beveik ir visada pavyksta. Ir kepu max 55 min 200 laipsnių temperatūroje. Skardeles turiu 2 siauras aukštas.

Mano drakius draskosi ir nori ko nors norėti iš Niumos, ypač, kad paskutinė galimybė :). Bet tai svarbiausia - ko? :B  Neapsisprendžiu tarp pilkų, nors labiausiai kokios kitokios noriu spalvos, nežinau kokios, ir neklauskit :).

Atsakyti

Rodau savo dar vieną pabaigtuką ir bėgu pas dičkį į mokyklą (juo ir vilkėsiu  :)  Nors neišskalbiau net  :blush-anim-cl: )

Lanoso bonito. Apšvietismas tai padėkDie, nieko nesimato, na gal iš kelių foto susidarys vaizdas

SAM_2005_medium2.JPG

Reali spalva, beje labai įdomi ir turkiškams siūlams nebūdinga, tokia nei tai rožinė, nei tai slyvinė...

SAM_1996_medium2.JPG

Rankovės platokos viršutinėje dalyje gavosi, bet jau nepermezginėsiu  :blush-anim-cl:

SAM_2006_medium2.JPG

SAM_2012_medium2.JPG

SAM_2016_medium2.JPG

Atsakyti