Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o kokia spalva mezgi?

mano drakius nori siūlų :D vilnų visokių gražių spalvų...kol kas dar pavyksta nuramint bet ko gero neilgam

Atsakyti

Tai 4 iš  7 siuntimų ir yra peties skausmo priežasčių ieškojimui :). Nėjau anksčiau, nes netikiu, kad ras. Na, bet bent ką nors atmes. Rentgenas ničnieko blogo neparodė - ček; liko neurologas, traumatologas, reabilitologas - kažkada spalį ar lapkritį pakliūsiu tik. Dantistė sakė, kad petys ir dantys negali būti susiję ir kad perdaug mezgu, matyt (mano draugė :) ). Tai dantyse atskirai problemų ieškosiu dar :).  O po normalios mankštos aišku, kad viskas pas mane ten sukietėję, sutrumpėję, užspausta, nuo sėdėjimo ir įtampų. Bet kal kaip nors pamažu, pamažu išjudėsiu. Mūsų hobis labai labai nesveikas kūnui, deja....

Restar, pasiieškok manualinės terapijos specialisto. Man irgi petį skaudėjo taip, kad kavos puodelį keliant verkt norėjosi. Du masažo seansai ir skausmo neliko. Tiesiog buvo pertemptas ir užsisukęs raumuo, įsimetė uždegimas. Atstatė viską į vietą ir per pora savaičių skausmas visiškai dingo.

Atsakyti

o kokia spalva mezgi?

mano drakius nori siūlų :D vilnų visokių gražių spalvų...kol kas dar pavyksta nuramint bet ko gero neilgam

0000579_soft-donegal-tvidas.jpeg

Atsakyti

Šarange, o tu žinai pas ką nori Žalgirio, aš šiandien važiuoju, tai galiu paklausti pas ką rekomenduotu

Nežinau, dėl to ir klausiu, bet kaip supratau, ten sunkiausia patekt, o ne lengviausia, kaip maniau :D

Nu, jei gali paklausk, pas ką ir kokia eilė :)

Restar, jei ir neras aiškios priežasties, tai pritarčiau Terezzzai, arba manualistas arba geras masažistas turi padėt. Tos priežastys jei ir aiškiai neįvardintos, tu pati jas įvardinai ir žinai :)

Atsakyti

man irgi reikia siūlųųųųųųųų

dukra užsimanė megztelio. šviesių į rudumą siūlų reik, merinas arba kažkas panašaus. kokių 700-800 g.

gal sakau į kokį mados garažą reik :hmm:

Atsakyti

Restar, pasiieškok manualinės terapijos specialisto. Man irgi petį skaudėjo taip, kad kavos puodelį keliant verkt norėjosi. Du masažo seansai ir skausmo neliko. Tiesiog buvo pertemptas ir užsisukęs raumuo, įsimetė uždegimas. Atstatė viską į vietą ir per pora savaičių skausmas visiškai dingo.

Nu man brangoka kas savaitė ar  2 vaikščioti ir po 45 eur tam manualistui pakloti :).  4 kartus pavasarį buvau, tai savaitei skausmas dingsta, paskui vėl sugrįžta. Paskui pas kitą ėjau, tai ten 35 eurai kas savaitę, bet pradėjo nuo dubens dugno raumenų, iki peties net nepriėjo. Žodžiu, brangoka visur vaikščioti, jie gal nelabai suinteresuoti, kad žmogus būtum nuo jų nepriklausomas. O aš noriu rasti priežastį ir paskui gebėti sau gal pati padėti, mankštintis ir pan. Nes problemą sužinojau, kai prieš 4 metus Girskio centre dėl nugaros lankytis pradėjau. Bet tie iki peties irgi nepriėjo ir net nekreipė dėmesio.

Katuk, laikykim, kad aš neskaičiau, ką tu prirašei :). Merginai pradėjom nuo plokštelės, šita specialistė sakė, kad kaip tik tik sugadinom reikalą, bet gali būti, kad po treinerio jai dar reikės kažko. Kai nesu specialistė, tai, kol nekyla abejonių, lengviau pasitikėti viena metodika. Kai pas daug eisiu, tai susuks smegenis visai, nes gi dar atsirinkti reikės, o aš tikrai nežinau. Anos gydytojos visuminis požiūris, kaip nuo dantų sąkandžio priklauso visa laikysena, veido grožis ir pan. man patiko, tai pabūsiu jos šalinininke bent kol kas, vaikai irgi yra labai įtikėję viskuo, ko jo pripasakojo, uoliai nešioja.

Atsakyti

jo jo ir mums ortodontė pasakojo kaip ištaisius sąkandį visos problemos dings ir kaip viskas susiję kūne ir sąkandį su laikysena pabrėžė ir net vaizdžiai parodė :)

bet Simui išrašė paprastą plokštelę ir kol kas reikalai taisosi, bet dar oj yra darbelio

be to dar liepė liežuvio ir lūpų mankštą daryt, nes labai dažnai sėdi su žioplelio išraiška ypač kai kur kitur susikaupęs ( isižiojęs ir liežuvį tarp dantų iškoręs, kas dar sąkandį gadina)

Atsakyti

Dėl siūlų pirkimo susilaikiau, nu labai nedaug pritrūkau, gal kokius 2-3 cm apačią nuardysiu  :hmm: 

Ant virbalų 2 vasariniai :oh: o jau taip norisi twidą pradėt, nors dar abejoju dėl modelio  :hmm: 

Abelo testuojamas jaučiu tiktu  :mastau: 

Atsakyti

gruodžio 21 užregistravau Luknę klinikose pas ortodontę :) kas čia ir beliko :D

Atsakyti

kol kas dar ne,bet gal koks kampukas po savaitgalio  ;)į kokį voratinklį įkritęs :D

Voras%20%20979.jpg

Atsakyti

http://www.moteris.l...term=2017-09-07

Talaikytė - super puper.

Atsakyti

Restar, tai visai gali būti, kad jums tų treinerių ir pakaks.

tiesiog šiuolaikinių žmonių žandikaulis yr sumažėjęs, o dantų daug, tai visi 32 tiesiog netelpa į burną, dėl to ir kraiposi kur randa vietos.... maniškėm pvz laukė netgi kol bus galima išlupt protinius, nes kitaip jie dygdami nustums vėl visus priekinius į šonus ar kur kitur. Tiesiog fotkėj matosi, kad protiniai remiasi į kaulą ir norint jiems išdygt reiks prasistumdyt.  Buvo pavojus netgi ir šoninius praraut, jeigu tarkim žandikaulio nebūtų kur praplėst ir vietos padaryt. Mūsų daktariukas viską fotkėj rodė ir tikrai puikiai matosi ir eina suprast, kad tiesą sako. Aišku, sukainavo tai ojojoj per tą dešimtmetį

Ir beje, tam kad išlaikyt tą sakandį visą gyvenimą laiks nuo laiko nakčiai reik tuos treinerius įsidėt.

Bet tikrai-arba tiki ir pasitiki gydytoju, ar ne. Tik kažkodėl man tai reik patvirtinimo iš kito šaltinio. Jei vistiek aiškiau nepasidaro, einu pas trečią :D​ 

ai ir dar- nors mūsų pomėgis kūnui kenkia, bet smegenims padeda. Būsim nors ir susisukę, bet šviesaus proto :D 

Atsakyti