Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Šarange, man sakė, kad nuo siuntimo išrašymo per mėn. turi užsiregistruoti pas gyd., o ne patekti  :hmm:
Aš irgi jeigu privačiai rekomenduoju Damušienę Kaune, labai padėjo sūnėnui, paskiau draugė vežė dukrą, džiaugesi, kad ne Žalgirio klinikoje gydėsi.
Atsakyti

35296954813_052f14ac57_z.jpg

IMG_7738_medium2.jpg

IMG_2573_medium2.JPG

IMG_2998_medium2.JPG

IMG_0092_medium2.JPG

Atsakyti

Sveikos,

aš savo dvynių sąkandį pagaliau prisiruošiau gydyti, tai nusprendžiau alternatyviu būdu - ne kokiais breketais, o treineriais. Pas Aureliją Tunkulienę. Kaimynė labai rekomendavo. O breketų aš instinktyviai bijau - ir kad ir šiaip kai kieno silpnokus dantis gali pagadinti, ir dėl to, kad nenusiteikusi  tiek laiko ir pinigų investuoti, jeigu yra alternatyvų, o be to ir patys vaikai labai nenori. Patogu, kad nešioti reikia 1-2 val per dieną ir naktį, mergička po pirmų dienų pokytį pastebėjo.

Į Žalgirio kliniką vien prisiskambinti kosmosas, tik tam tikrom dienom registruoja, žodžiu, aš mečiau tą reikalą net bandyti.

Mane kankina mistinis kairio peties skausmas. Tiksliau, skausmas yra jau keli metai, bet tai būdavo keliant ranką, dar daryt kokių pratimų negalėdavau. Dabar sunkiai rengiuosi, sunku įsipatoginti atsigulti, jeigu netyčia krypteliu - cypiu, o paskutiniu metu užeina lygioj vietoj pulsuojantys skausmai, kurie nukeliauja iki dantų. Rugsėjo pirmą vos ne su ašarom mokykloj buvau, grįžus prisitepiau tepalo ir po antklode palindau tik, nes net šaltas prakaitas mušė nuo skausmo.... Žodžiu, visokeriopo klipatėjimo metas :). Laikykimės ten :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 rugsėjo 2017 - 09:05

Taip, geriausia virta mėsytė su salotom, atrodo ir skanu ir sveika, bet kasdien tas pats per patį.... O mano vaikis labai mėgsta makaronus, bet pvz vakar valgė ir nekosėjo. Miltų vengiu labai visais pavidalais. 

Atsakyti

Mano masažistė rekomendavo kaulažolių tepalą ir pipirinius pleistrus nuo tokių visokių neaiškių raumenų ar sanarių maudimų, aišku, kad čia tik laikina pagalba, reik ieškot priežasties....

Atsakyti

tai čia gal nervas uždegiminis koks jei taip skauda?

MB ėjo pas ortopedą dėl peties skausmo tai sakė alkūninis ar koks ten nervas užspaustas

Atsakyti

Restar, aš biškį tavo džiaugsmą dėl treinerių pamažinsiu. iš tikro tai priklsuao nuo konkrečios situacijos, nuo konkretaus sąkandžio, ka ten taisyt reikia. mano patirtis tokai visapusiška. pradėjom pas šitą gydytoją LT tvarkytis sąkandį, niekas ten tų breketų nededa iš karto, jeigu ką. maniškėm pirma reikėjopraplėsti žandikaulį, kad dantys tilptų, o ti ktadaa lyginti juos., todėl pradėta buvo nuo ploktštelių. na gerai, gal kokius 6 mėnesius mes tą plokštelę nešiojom, tada atsitiko mūsų užsienininė išvyka į Karaliaučių ir kad nevažinėti su tais dantim į Vilnių, pasirinkau specialistę užsieninę - Karaliaučiuje. Pagal rekomendacijas taip pat. tai vat ji ir nusprendė, kad galima pataisyit reikalą ir treineriais. nešiojom kaip ir sakai, kelias valandas, naktim..... po 6 ėnsių dantys grįžo ten , kur buvo pradžioje, visaks tik pablogėjo. teko atsiprašyti vilniškio daktaro ir grįžti atgal, pradėti vėl viską iš naujo.... bet. kaip ir minėjau, kiekviena situacija yra individuali. minėtam pusbrolio vaikui breketų neprireikė, užteko plokštelės ir treinerių. todėl bet kuriuo atveju siūlyčiau bent kelių specialistų konsultacijas ir tada jau spręsti. ir nelabai šitoj vietoj kausyti vaikų, kas jiem patogu ir ko jie nori. mano viena dukra verkė krokodilo ašarom, dabar vis karts nuo karto prisimena ir padėkoja, kad nepasidavėm ir neleidom jai rinktis. nes turi gražutėlę šypseną.

Atsakyti

Tai 4 iš  7 siuntimų ir yra peties skausmo priežasčių ieškojimui :). Nėjau anksčiau, nes netikiu, kad ras. Na, bet bent ką nors atmes. Rentgenas ničnieko blogo neparodė - ček; liko neurologas, traumatologas, reabilitologas - kažkada spalį ar lapkritį pakliūsiu tik. Dantistė sakė, kad petys ir dantys negali būti susiję ir kad perdaug mezgu, matyt (mano draugė :) ). Tai dantyse atskirai problemų ieškosiu dar :).  O po normalios mankštos aišku, kad viskas pas mane ten sukietėję, sutrumpėję, užspausta, nuo sėdėjimo ir įtampų. Bet kal kaip nors pamažu, pamažu išjudėsiu. Mūsų hobis labai labai nesveikas kūnui, deja....

Atsakyti

Šarange, o tu žinai pas ką nori Žalgirio, aš šiandien važiuoju, tai galiu paklausti pas ką rekomenduotu

Atsakyti

kaip smagiai šitas mezgasi  :wub: dar nedaug turiu,bet jau raštelio grožis matosi 

side_view_medium2.jpg

Atsakyti

kaip smagiai šitas mezgasi  :wub: dar nedaug turiu,bet jau raštelio grožis matosi 

įrodymai bus :hmm:

Atsakyti

įrodymai bus :hmm:

kol kas dar ne,bet gal koks kampukas po savaitgalio  ;)į kokį voratinklį įkritęs :D

Atsakyti