Nojus labai laimingas,visų dalykų skirtingi mokytojai,jam patinka,kad daug skirtingų žmonių,visi kitokie,su savo tvarka,savo kabinetu.žodžiu laimingas kaip laistytuvas o Luknė savam stiliuj,pirma padaro,po to nuobodu,tai manau gaus tuoj papildomos veiklos.šiaip viskas gerai,visi laimingi
kaip tavo panelė? per vasarą jau nebesirgo? kaip dabar jai sekasi?
Mano panelė irgi laiminga. Nebesirgo vasarą. Bet labai gaila, išsibraukėm iš choreografijos mokyklos (čia man, aišku, labai gaila ) O šiaip irgi vaikšto po kabinetus, stebi, bando susipažinti su naujais mokytojais. Viskas lyg ir neblogai. Šiais metais jau ji daug užtikrinčiau jaučiasi, tai tikiuosi, kad ir ligų nebus.. Vaikų klasėje - 31
Gadget, tavo panelė kailiuką spalvins? Maniškė man neduoda ramybės. Vasarą buvau sutikusi nudažyti, bet susipykom labai ir kaip bausmė buvo "jokių dažymų". O dabar jau vėl zirzia.. Bet pastebėjau, kad čia labai draugai ir net mokykla įtakoja. Klasėje mergaitės nusidažę mėlynai-violetiniai-žaliai, tai ir jai reikia. Anoje mokykloje buvo truputį paprastesnė publika
O čia iš pavasarinio kažkurio konkurso pora nuotraukų. Labai gerų emocijų turėjau, tik kad trumpai
DSC_0687 (2).JPG 56,54KB 0 Parsiųsta kartų
DSC_0690 (2).JPG 51,27KB 0 Parsiųsta kartų