Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Pinta, šaunu labai :4u:  jau jums abiems su dukra čia bus kaip bendras vaikas :D

Niuma, 100kg skamba įspūdingai  :blink:  :B  Jau mano 6kg ar 10 skamba man pritrenkiančiai, bet 100 bandau įsivaizduot.... :D 

Vėl miegojau ant pilvo ir viską numiegojau  :dry2: 

Atsakyti

Moterys, moterytės, mano namai kvepia duona :wub: 

vakar, po aštuonių valandų, skardoje dar niekas nesidarė, stiklainėlyje, kur atidėtas raugas, tik vos vos matėsi pakilimas, tad palikau nakčiai ir šįryt jau radau pakilusią skardą, vyrai jau nespėjo, bet mažė pusryčiaus su namine duonele, ačiū dar kart už pagalbą ir palaikymą, smagu beveik, kaip megztuką numezgus :P

tik, kad reikėjo siauresnės ir aukštesnės skardos, dabar tokia plonoka ta duona, tai bijau, kad kepimo laikas neatitiks, viršus jau gerokai parudęs, tad anksčiau prisukau karštį, bet čia smulkmenos, svarbu, kad išrūgo :D

Atsakyti

Sarange, jie dar Vernite :D dabar po 1 kg nauju spalvu parsiveziau. 

Vaikiskos apatines putlesnes 50g- 200 g.

Priedas  received_1200090923361987.jpeg   82,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Virsutines-tai ka turiu. Daugiau ir kitokiu nebus.

Sidabrine eglute. Zalia. Rusva melanzas. Juoda. Pilka sviesi (nauja spalva). Sokolafas. Ir grietinele.

Atsakyti

Labas rytas, na kaip smagu, ir vėl leliukų bus :nestuke  :wub: 

Skirtumas tai įspūdingas. Bet pasiryžimas tikrai sveikintinas :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

viskas ištraukiau :yahoo: tikriausiai kvaili tie klausimai, bet vis tiek paklausiu :rolleyes: kaip jūs darot, kai išimat iš orkaitės, traukiat duona lauk iš skardos, drėkinat paviršių vandeniu? pasiskaičiau, kad taip daroma, bet jau taip sunku buvo iškrapštyti, gal vis tik reikėjo skardoje palikti, nes šiek tiek įplėšiau, vidus toks šlapokas, taip turi būti, ar vis tik pritrūko kepimo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 18 sausio 2017 - 08:28

kapseika tai I skardą kepimo popierių tiesk kitą kartą

aš arba silikoninėj formoj kepu arba su popierium

o šiaip išimu iš karto, dedu ant grotelių, užtiesiu švariu rankšluostėliu

Kol neatvėsta neprapjaunu

pagal  kokį receptą kepei?šlapokas gali būt ir dėl nepakankamo pakilimo gali tiesiog drėgna būt. Kokia temperatūra ir kiek laiko kepei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 sausio 2017 - 08:31

Dėkui, Qqut :4u: kepiau, pagal Kerpenos receptą, apie 50 min. 200 laipsniu ir paskui dar 25 min. 180, bet viršus jau ėmė skrusti.

Ai gi dar Ligvitos šaliu norėjau pasidžiaugti, labai gražus.

Aš tai norėčiau, bet MB fabriko neatidaro, sako jau per seni ir etc...Tiksliau tai mato koks aš trydalas ir bando mane apsaugoti... 

Tarsi be to nerandi dėl ko patrydalioti :D Imk jauti už ragų, kad tik noro ir drąsos užtenka :D

Joo, o sutais baksnojimais, kad jums reikia ar reikėtų ir pan. visai nekaip gali gautis, ypač jei nežinai sitaucijos, o jų gi visokių būna...va vieni draugai niekaip negali susilaukti, jau n dirbtinių apvaisinimų išbandyta, tai imk dabar kiekvienam ir pasakok kas ir kaip...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 18 sausio 2017 - 08:41

Niuma, 100kg skamba įspūdingai  :blink:  :B  Jau mano 6kg ar 10 skamba man pritrenkiančiai, bet 100 bandau įsivaizduot.... :D

Atvaryk pas mane :D  ir pamatysi 100kg siūlų vienam bute :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

O mano antrajam šiandien 19 :)

Sveikinimai jaunuoliui  :4u: 

Taip Ingriduska, Saulemeile, laukiuos  :rolleyes:  ir nemiga kankina, ant pilvo noriu miegot  :B

Smagaus likusio nešiojimo ir sveikinimai  :4u: 

Sarange, jie dar Vernite :D dabar po 1 kg nauju spalvu parsiveziau. 

Vaikiskos apatines putlesnes 50g- 200 g.

Vernitas gamina alpaką  :huh2:  Ir dar paskutinė partija beliko  :blink:  Kaip galima ją įsigyti, kokios kainos?  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Atvaryk pas mane :D  ir pamatysi 100kg siūlų vienam bute :D

Nu pas mane namuos irgi ne 6 ir ne 10kg, bet ne vieno pirkimo, o ir labai naiviai tikiuosi, kad 100kg nėr  :hmm:  :angel_not:

Atsakyti

Nu pas mane namuos irgi ne 6 ir ne 10kg, bet ne vieno pirkimo, o ir labai naiviai tikiuosi, kad 100kg nėr  :hmm:  :angel_not:

Naivolė :D

Atsakyti