Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk :console:  :4u: 

Atsakyti

Katuk  :console:

 

 


Dvigubos nuotaikos iliustracijA https://www.instagra.../p/BYmdb9aD5A2/

Nes diena šilta, puiki. Bet jau kojos rudeniniuose batuose.

 

Labas ;)

 

Gražūs mezginiai. Lietučio dailus sijonas jau apdainuotas, ir aš į chorą. Man tamsesnysis megztukas laik laik, ypač jei raudonio įneš blondinės lūpos. O rankoves trumpinčiau iki 3/4.

 

Ristinos suknios didumas beigi trumpumas iškirpti ir neparodyti. Man ji smagi ant Ristinos su prieš2metus šukuosena būtų. Dabartiniai plaukai labiau retro įvaizdžiui (1950).

 

Ripsinukė Šarangės dailiai nurazininta, ir foto tokios nefertitiškai spalvinės, gražios.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 04 rugsėjo 2017 - 11:05

Sveikos:)

Lietuti :wub:

Šarange, dailiai gavos ir spalva graži :wub:

Su darželiu kolkas ašarų pakalnė... gal įpras :unsure:

Katuk, nenorit pas Grušauską apsilankyt? Kiek esu ėjus ir iš kolegų tik geri atsiliepimai :4u: tik jis pats toks keistas, bet kartais diagnozė visai kita būna nei gydo kiti..

Atsakyti

AR sakiau, kad ta neRistinos suknia nerealiai graži spalviškai ir formiškai? Pasišiauščiau ir rudeniaučiau. Nors gal žiemočiau, jei ana merininė  :angel_not:​ 

 

PS mano mokyklinukai kol kas sirupas ir gėris  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 04 rugsėjo 2017 - 11:57

Mano plaukuosena vadinasi "neraukrūtų" ir "laikasįkirpyklą" :D būt gerai, kad kas nors nueitų už mane į kirpyklą  :huh2: 

Gadget, suknia ne merininė, labiau  rudeninė :D

Atsakyti

aha, Ristinos darbas labai gražus spalviškai....

mano šiaip dauguma garderobo yr mėlyna. tai va, savaitgalį įsitaisiau tokį bordo rankinuką :rolleyes:  jaučiuosi visai gerai :D

Waidaw, Grušauskas Kaune.Vilniuj yr tokia Lapinskaitė, irgi kieta, ir MB lankosi toje įstaigoje, kur ji dirba. bet kokia nesėkmė - ji visą tą laiką atostogavo. berods šiandien tik grįžo. Ryt bus konsiliumas, sprės ką su maniškiu daryt toliau, ens kol kas jkio rezultato. tai vat sakau, gal pasikvies pagalbon ir tą profesorę :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Katukai, linkiu, kad kuo greičiau rastų bent priežastį ir pradėtų gydymą  :4u:

Ristina, lyg suknelė jau matyta, o gal panaši  :rolleyes:  Daili ir daugumai tinkanti  :super:

Vasaros_lietau, žiauriai faini abu. Ir raštai, ir spalvos, ir siūlai. Antro labai graži iškirptė, atrodo, lyg tokios neįprastos formos, ar tik atrodo gal, neįžiūriu  :happy:  Apie rankoves jei neparašytum, tai galvočiau, kad toks ir buvo sumanymas, 7/8. Ir sijonas gražus  :D

Šarange, labai simpatiška ripsinuko versija  :victory2:

W@idaw, ar jūs tik pradedat lankyti darželį? Mano pana lankė pavasarį-vasaros pradžioje 4 mėnesius, bet tik po 3-4 val per dieną. Paskui buvo 2 mėn pertrauka. Šiandien vėl po pertraukos vedžiau valandai. Baisiai verkia pas mus mažiukai  :( Negaliu žiūrėt, taip susijaudinau, kad grįžus namo valandą prasėdėjau į vieną tašką žiūrėdama, negalėjau nieko imtis, net valgyt negalėjau. Košmaras kažkoks  :mmm:

Abelo, kaip taviškiams naujoj grupėj?  :4u:

 

Aš vakar vieną megztuką užmačiau, pasakyt, kad patiko, nieko nepasakyt, trenkė perkūnas ir įsimylėjau  :lol:  Net naktį sapnavau jį  :wub:  QQtė gal net žinos, kur aš jį užmačiau  :rolleyes:  :hihihi:  O čia įkėliau nuotrauką iš R

 

6174656336_IMG_2056_medium2.JPG

 

http://www.ravelry.c...e-little-garden

Atsakyti

Donstop, tokių suknių jau begalę esu mezgusi. Tik retas šansas papuolė įlįst į panašasu dydžio suknę :D

O kodėl dabar bandai vesti į darželį? Nėra galimybės po savaitės ar dviejų? Kai kiti verksiniukai jau būna apsipratę :huh2:

Atsakyti

Donstop, tokių suknių jau begalę esu mezgusi. Tik retas šansas papuolė įlįst į panašasu dydžio suknę :D

O kodėl dabar bandai vesti į darželį? Nėra galimybės po savaitės ar dviejų? Kai kiti verksiniukai jau būna apsipratę :huh2:

Teoriškai galimybė nevest turbūt yra, tik reikėtų susiveikt pažymą iš gydytojos  :hmm:  Apie tai net negalvojau, kadangi jau pradėjau ieškot darbo, reikia vaikščiot į pokalbius. Verks vaikai manau minimum 2 mėnesius, bent pernai tiek verkė. Pernai kaip tik ir išsisukom nuo lankymo tokiu blogiu laiku - vietą gavom ir pradėjau mokėti už darželį rugsėjį, o iš tikrųjų lankyt pradėjo kovą, pralaukėm kitų vaikų adaptacijas, visokias epidemijas ir pan. Bet dabar jau spaudžia laikas....

Atsakyti

Dontstop, dar tik antra diena buvo naujoj grupėj pas dičkius (nuo 3m.), iš kurių viena tai išvis buvo gi tik šventė, o šiandien tik pusdienis, tai tfiu tfiu tfiu pasiliko be ašarų. Bet jau ir toks amžius, kad galima sudomint naujais dalykais, nušnekint, tėtis vis pasakoja kokie jie dabar tyrinėtojai :) kaip jiems viską reikia ištyrnėt, nuo naujo wc (be puodukų) iki žaidimų aikštelės ir naujų užsiėmimų daržely. Sekantis pasakojimas apie pasilikimą miegot pietų su savom pižamom (nes pas mažiukus pižamų nebuvo) laukia jau ryt/poryt :) Dieną lauke matėm davėsi su visais draugiškai, tai ir svarbiausia :)

Mūsų pernai kai pradėjo lankyt buvo 2m. Tai verkdavo rytais iki pat Kalėdų, po to buvo labai geri trys mėnesiai ir vėl pablogėjo pavasarį. Tik auklėtojos sakydavo, kad verkia labai trumpai, matyt, dėl tėvų labiau :) o rugpjūtį sugalvojom prizų sistemą (tėtis čia mūsų galvotojas  :wub: ), jei būna ryte daržely drąsūs ir neužpuola ožiai, tai parėję gauna prizą (zyfyrą, kinderį ar čiulpinuką ar dar ką skanaus, ką jie sugalvoja ir pasilieka išeidami prie durų). Tai porą pirmų dienų pasiožiavo, prizų negavo ir paskui ėjo be ašarų :) šiandien jau nusipirkom čiulpinukų, bandysim taikyt ir naujoj aplinkoj.

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Ligoniams :4u:  Katuk, tai nedarbingumą taviškis turi? Bet tai kaip taip neranda priežasties :hmm: 

Vaikiukams besipratinantiems :4u:  Pas mus irgi naujas periodas - pratinasi viena autobusu važinėt į mokyklą. Savarankiškumo viršūnė :D  Patenkinta ne tas žodis :D 

Šarange, man tai žiauriai faina tavo ripsinukė :wub:  Tokia kitokia. O jau spalva :wub: Lietučio abu megztukai atimtini.

Pas mane kieme grybų karas :D  Prisirnkom šiandien lepšių, umėdžių, storalūpių. Prisikepiau su bulvėm :wub:  o jau pūkuočių tai ištisi tiltai, tik karčios jos, reikia du kartus nuvirt, tingiu :B 

Atsakyti

Labos

Visiems besipratinantiems prie darželio  :4u: Stiprybės ir kantrybės. 

Katukui  :4u: 

Šarangės ripsinukas koks skanus  :wub: Labai fainas cinkelis  :wub: 

Atmintį gerą turi  :super: 2015 m. balandį megztas, jau sunešiotas ir amžinio poilsio nugulęs:

2015-06-01_18.14.41_medium2.jpg

Donstop, mėlynojo iškirptė buvo kvadratinė, bet linkusi vipt, tai prisiuvau gumytę iš kitos pusės, suapvalėjo šiek tiek.

Atsakyti