Olaiva, vyro nepamiršk o su trečiais ir penktais dubliais tai nenustebinsi....
Kokia sunki galva, nei miegot, nei kažką nuveikt... sėdžiu, kaip apuokas
Sveikos
Na ką naujas sezonas prasidėjo Nauja mokykla ir mokytoja užskaityta Dar ir sostinės dienose pasitrynėm, knygų papirkau ir lašinių
Gal eit pamegzt, bet kažkaip po šios savaitės tik drybsot ir nieko neveikt noriu. O dar laukia kita savaitė - 5 dienų auditas Ir deja audituosiu ne aš
Sveikos, Olaiva, ar tu mezgi Soft Donegal tvidą rankomis? Tau irgi jis sukdavosi?
nea,man jis nesisuko ;) iš jo du brūžinau ir du virbalavau.ir dabar dar vieną pradėsiu virbaluot
Laba dienelė
Šarangės rytas koks jaukus ir meiliai geltonas
Olaivos pakartotiniai dubliai rudeniški ir mano eilėj yra šita skara iš dundagos. Gal ateis eilė net šį rudenį
Freke, užuojauta
O aš šiąnakt prastai miegojau, atsikėliau apypiktė, tai vyras sakė, vaikai, ruoškitės - mama karingai nusiteikus, bus generalkė ale tikrai, va, pasitvarkiau, vyrą pašokdinau ir iškart ramiau kepa "mėsytė ant kaulo" (vištos kulšelės) ir bulvės, galima pamegzt mezgu testinį susikaupus, kad tik spėčiau terminui (kūno liko koks 10cm, po to rankovės), iš senoviškos vilnos (vėl bandau prikelt ardytą siūlą naujam gyvenimui ) ir net labai maloniai kažkaip ji tarp pirštų jaučias matyt, tas lietus ir artėjantis ruduo vilnom meilę prikelia
Sveikos,
lietingą dieną
Freke užuojauta.
Gražiai mezgate, viena už kitą vis gražiau. Gražiai atrodo ta skara Šarangės, ar tas rudeninis geltonumas, ar skylutės
Pas mane keli pradėtukai ir niekaip neužbaigtukai reikia kažkaip susiimti, gal rudenį jau išeis susiimti ir pabaigti.
Abelo, kaip tą mėsytę kepi? Turiu vištienos, bet man kažkaip nesivalgo ji net nežinau kaip pasigaminti, kad būtų skanu..
Abelo, kaip tą mėsytę kepi? Turiu vištienos, bet man kažkaip nesivalgo ji net nežinau kaip pasigaminti, kad būtų skanu..
Kad paprastai labai, kulšeles ar blauzdeles pateplioju aliejum, įtrinu prieskoniais, garstyčiom,pašlakstau sojos padažu ir kepu orkaitėj stikliniam uždaram inde arba rankovėj toj plastikinėj apie valandą. Šalia dažnai kepa bulvių su lupynom puselės ir būtinai reikia kokių žalių salotų, bent jau pomidorų su grietine bent jau mums
Vaikams smagiausia, kad iškepus ar nutraukiu skurikę ir tą išlindusį kauliuką apsuku popierine servetėle ir graužia paėmę į ranką vienoj rankoj bulvė arba agurkas, kitoj blauzdikė