Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lietuti, tavo levandinis yra mainly žalias, ar rodei tik siūlo rūšį, ir mezgi iš paslaptingai vienspalvio?? Kartoji megztuką mylimuką? O kaip džiovinsi alpaką?

Rūšį tik, mano levandinis ir vienspalvis :) Gražus man šitas raštas, megztukas nebuvo iki tiek mylimas, kad keliautų kartu su manim tūkstančius km. Neatsimenu, ar saugiai padėtas LT, ar jau atiduotas.

Alpaką namie džiovinsiu :) Jau iš dviejų algų gyvenam, žiemą ne taupymo režimu šildomės kaip pirmais metais. Prie +23 namie nieks nedžiūdavo  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: kažkaip senokai čia nebuvau :unsure: Darbe labai dirbu, tai nėra kada, namie labai ilsiuosi, vėl nėra kada... :oh: o ir pasidalint nelabai turiu kuo :unsure: o vakar pagaliau dukra atsiuntė jau seniai numegzto užmestuko foto, tai vat turiu pretekstą sektoje "pasivaidenti" :rolleyes: Užmestukas prabangios sudėties (rowan kidsilk haze + itališkas linas) ir labai malonaus jausmo bei kritimo. :wub: Mezgiau iš sportinio intereso, bet turėjau nedidelę viltį, kas man tiks. Eilinį kartą įsitikinau, kad visokie oversize'iniai reikalai - ne mano rūbai. Ir nors Nitė, Ristina ir Restar vienu balsu tvirtino, kad man tinka, aš su tokiu rūbu jaučiuos lyg įlindus į milžinišką palapinę ir savo didumo jausmas tiesiog žlugdo. O Rūta džiaugiasi juo ir labai nešioja :wub:

Priedas  IMG_1121.JPG   200,89KB   2 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1122.JPG   191,43KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1124.JPG   195,07KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_1123.JPG   214,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 31 rugpjūčio 2017 - 07:27

Lace, nesimato to megztuko :D tavo mergina švyti ryškiau :wub:

Mano šio savaitės kankinys :D beveik paskutinę dieną teko megzti megztuką :oh:

spalva lb nefotogeniška :huh2:

Priedas  1.jpg   395,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas suraitytas,

Sinoptikai ir žmonės kalba, kad šiandien paskutinė graži vasariška diena, o ryt, kaip visada - lietus :( 

Vakar agurkinausi virtuvėj ir megztelėjau skarą, labai smagiai mezgasi ir gražiai gaunasi, bet jau visiškai esu atpratus nuo nemalonių siūlų mezgimo, žinau, kad pati to norėjau ir kai išsiskalbs pasikeis, bet jau mezgimo malonumo čiupinant nepatiriu, nes vilna yra vilna, nežinau, kada vėl norėsiu megzt iš tikros vilnos  :unsure: 

Lace, labai meiliai ir nepigiai atrodo megztukas :D Dukra tai modelis  :super: 

Ristina, tu jau gali atidaryt uniformų firmą  :smartass: 

Atsakyti

Ristina, tu jau gali atidaryt uniformų firmą  :smartass:

Ačiū :D susilaikysiu nuo atidarymo :D

Atsakyti

Lace   :lietuva:  :wub:  :lietuva: Esi gabi moteris ir gražių dukrų mama.

Papasakok užmestuko konstrukciją su cm ir brėžiniu (iš gero kritimo įtariu, kad ne paprasti stačiakampiai).

Aš nujaučiu, kad pabaigtukų rugsėjo pradžiai tepagaminsiu. Nors, tiek megztukų papirkus, turiu ką vėsiais rytais apsirengti  :B   O Lace užmestukas tokiems rytams turėtų būti toooobulas  :wub:​  Ar labai pūkuojasi moherinė dalis?

Atsakyti

gadget3, 31 Rug 2017 - 10:54, parašė: Lace :lietuva: :wub: :lietuva: Esi gabi moteris ir gražių dukrų mama. Papasakok užmestuko konstrukciją su cm ir brėžiniu (iš gero kritimo įtariu, kad ne paprasti stačiakampiai). Aš nujaučiu, kad pabaigtukų rugsėjo pradžiai tepagaminsiu. Nors, tiek megztukų papirkus, turiu ką vėsiais rytais apsirengti :B O Lace užmestukas tokiems rytams turėtų būti toooobulas :wub: Ar labai pūkuojasi moherinė dalis?

Mezgiau be aprašymo, bet R pas vieną mezgėją radau nuotrauką iš aprašymo su cm, tai pagal ją ir mezgiau

Priedas  IMG_1125.JPG   100,44KB   4 Parsiųsta kartų

Nesiskundė Rūta dėl pūkavimosi...

Atsakyti

Sveikos,

Lace, kas per puikumas ir megztuko, ir dukters, o ir šiaip - tiesiog puiku <3

Ristina, tavo pacinkuotas mokyklinis - tiesiog sveikintinas ir griebtinas (būtų, jei tik turėtume privalomą uniformą) :D

Jurgitak, taip pat mačiau, pasidžiaugiau, tiek moterimi, tiek jos nagingumu :4u:

Abelo, ačiū už pasisakymą dėl gerųjų bakterijų, buvo suėmusi liūdnuma, kai matai, kad gydytojai labiau tarnauja sveikatos draudimų bendrovių kišenėms, nei mažiesiems pacientams :unsure: jau kai nueini žinodamas, kas dengiama ir kiek reikia, tai ir gauni, o jei ne, tai būkis kaip nori...

Olaivai,  Katukui, Lietučiui, Šarangei, ir jei dar kam reikėjo - po sveikatos :4u: o aš niekaip  nesuprantu, ar tai nepritaikau, sau pasakymo, kad mezgimas padeda nuraminti nervus, pas mane atvirkščiai jei tik kas negerai, nežiūriu net į tą pusę.

Apie mezgimą - sėdžiu tuščiomis rankomis, vėl ištiko pradėjimo kančios :unsure: buvau susigundžiusi viena iš Šarangės parodytų skarų, pradėjau, bet lyg ir ne tai ko norėtųsi, siūlas, labiau mažės megztukui tiktų, bet mažoji aiškina, kad nenori, tai jau ir pakibau nežinioje...

Atsakyti

oi, Lace, kokia dukra gražuolė :wub:  tokia visai visai mergaičiukė...RTikrai neaišku, kas gražiau - modelis ar užmestukas- abu tobuli  :super:

Kiek tokiam užmestukui reikia mocheros matkiukų? Gal net pasirįžčiau tokiam žygdarbiui, rudenėja , toks rūbas- pats tas...

Nors irgi kirba abejonės, ar nesijausiu su tokiu rūbu kaip ir Lace...nors sakoma, kad visiems tinka, kažkodėl aš tuose rūbuose pasijuntu kokius 2 kart padidėjus.............antravertus, turiu kūdą sesę :D​ 

Ristinos nė nebepagyriau, kažkaip tie darbai tokie fabrični, kad ir nesąmoningai sureagavau, kaip į pirktinį. Tik dabar atsitokėjau....Bet megztukas toks nemažas atrodo...Ar toks jau aukštas tavo vaikiukas?

Olaiva, kaip Luknė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 31 rugpjūčio 2017 - 11:43

Megztukas ne mano biarnui :rolleyes: jis po kol kas vaikšto su pirktiniais  :D 

Mano ta boba yra mažutė. Tokia kaip QQte :D tai ir megztukas šeštokei. Tokio dydžio kaip QQte  :lol: 

Atsakyti

alia gi gerai savo dydžio bobą pas Ristiną turėt :)

labas

vakar nemezgiau, šiandien ryt ir poryt turbūt irgi nepamegsiu...gal mūza per tą laiką grįš?

Atsakyti

Mezgiau be aprašymo, bet R pas vieną mezgėją radau nuotrauką iš aprašymo su cm, tai pagal ją ir mezgiau

attachicon.gifIMG_1125.JPG

Nesiskundė Rūta dėl pūkavimosi...

Ačiū!

...........antravertus, turiu kūdą sesę :D​ 

Praverčia tos sesės  :angel2: 

PS qqt, mezgimo mūza išėjus, kai narmaliai, bent jau mėnesį kažkur blaškosi. O iki trijų dienų/savaičių, tai ji tik kavą su draugėm geria, taip, sprindžiuko Olaiva? Kaip tavo mezgimo sąlygos - tikiuos, pablogėjo?

Atsakyti