Ristina, yra kur tobulėt
Sveikos, aš tai šiandien nesveika paskutinę atostogų dieną savo noru - du dantų implantus įdėjo. Dabar jau geriau, bet tokio skausmo kaip pusvalandis po procedūros dar neteko patirti, jei nuskausminamųjų pačioj vaistinėj išgėriau. Brr.
Ačiū visoms pastebėjusioms mano mezginį ir mane.
Jurgitak, sveikinu su pasirodymu, tavo foto yra retos, todėl džiugina pats faktas. Pirmiausia atkreipiau dėmesį į dailų veidą. Megztuko sodri, soti spalva, dera miške. Ar čia tik ne kažkokia prabangi kandoka vilna sugulė mezginin?
Iš veido rodais esanti romantiškų suknių ir priesukninių susegtukų moterim Miške gražiai pasipuošus, o koks miško grobis? AR čia koks kuklus parkas, ir grobis buvo vaizduose ir rudenėjančiuose kvapuose?
Gadget, labai jau viską romantiškai aprašei, o viskas buvo labai praktiška ir kasdieniška. Dukrą nuvežėm į treniruotę Vingio parko stadione ir kol laukėm pasivaikščiojom Neries taku. Buvo atradimas ir man, kad Vingio parke yra tokių vietų ir takelių.
Siūluose daug ir įvairios vilnos (merino, angoros ir kupranugarių), bet nekanda, tik labai pūkuojasi. https://www.siltassi...wthorn-gudobele
Petuko kampukas. (tik labai prastos kokybės) Teks pačiai kur pievoj paklotą detalėm fotografuot.
Labos
Man SM nuo ryto reklamas mėto "Addiction Rehab Center"
Gražiai Šarangė primezgė šiandien Prisisaugojau, ačiū Nors tų draiskalų vis dar nesuprantu. Ir tikiuos nesuprast...
Gražios jums naujos mokslo metų pradžios Visada labai mėgau tą laiką LT - magiškas toks su savo rūkais ryte, paspalvintais lapais, naujai kvepiančiais sąsiuviniais ir mokinukais su gėlytėm
Levandinis plaukas mano toks:
Niekaip rašto neatitaikau Apsistojau ties šiuo, bet dar ne faktas, ar neišardysiu
Jurgitak, uaaa, net duuuu? Didmoterė. Ar čia specialiai, kad poatostoginis veidas per linksmas nebūtų?? ps darbe truputį techkinės informacijos apie implantus esu gavus, ir vis atnaujinu. Pvz., didmeninę implantų kainą žinau ;)
Vingio parkas nuostabus. Vis pasivaikštom su kolegėm skirtingu oru. O, šį mėnesį dar nevaikščiojau reikia greit pasitaisyt.