skirtumas tai net 19 metų
Nu bus džiaugsmo visiems O kiek tau jei nepaslaptis, dar kaštonų nesulaukei?
Aš tai norėčiau, bet MB fabriko neatidaro, sako jau per seni ir etc...Tiksliau tai mato koks aš trydalas ir bando mane apsaugoti...
Senesniam bute turėjau kaimynę, man į mamas tinkančią, kuri mans buvo labai gera, girdavo kokia puiki mūsų šeima, vis siūlydavosi, kad gali man vaikus pažiūrėt. Ir retkarčiais, kai tikrai nesugalvodavau kaip išsisukti, pasinaudodavau jos pasiūlymu. Jos dukra irgi turėjo šeimą ir jos vaikai buvo maždaug, kaip mano vyresnieji. Tai kartą išsikalbėjom kažką apie gyvenimą ir ji apie dukrą kalbėdama sako , kad ta lyg juokais pasakiusi, kad nori trečio vaiko. Tai kai ji man pasakė, ką tai dukrai pasakiusi, supratau, kaip atrodau jos akyse.
Sveikos,
Niekaip nesuprantu kur dingsta laikas kai neini į darbą.
Pagaliau diena kai niekur nereikia iš namų eiti. Mažus darbelius narplioju. O kaip aš pasiilgau miegojimo ant pilvo
![]()
.
Pagaliau pasisakei smagu. Nors tuoj prasysim ir parodyt, kad pilvelyje gyveno
As pildausi sau darbo knyga. Susitikimu ir uzimtumu zyyymiai daugiau, nei kai dirbau. Dirbancios drauges laisvesnes, nei as. Jos prie manes derinasi, kai planuojam susitikimus
Naujienos is Verniti. Turi paskutini 100 kg alpakos. Daugiau nebus, nes galvoja jog niekas nepirks, kadangi karsinys- zaliava pabrango dvigubai.
Parsiveziau 4 vaikiskas leliskas spalvas naujas. Ryt idesiu foto. Snd pavargus.
Bo nes druskininkai ir vakare 2 drauges buvo. Susitikima derinom nuo lapkricio.......
Ryt uzsakinesiu sau is cia: su parsiuntimu ir kursu, daikto kaina paskutini karta gavosi 7.1 euro: www.everything5pounds.com jei norit, rasot man i pasta norus
Jamsiu batus. Parsisiunciau, faini. Anyta uzsiprase ismiera didesniu.
Nu bus džiaugsmo visiems
O kiek tau jei nepaslaptis, dar kaštonų nesulaukei?
Aš tai norėčiau, bet MB fabriko neatidaro, sako jau per seni ir etc...Tiksliau tai mato koks aš trydalas ir bando mane apsaugoti...
rudenį jau ir kaštonų sulauksiu
ačiū visoms už sveikinimus ir palaikymą, turėsime pagranduką, po tiek metų net pačiai keista ir baisu
Ir tikrai vaikų skaičius tai kiekvienos šeimos reikalas, oi kiek anksčiau sulaukdavau raginimų antram... Jau buvo aprimę, turbūt nusprendė, kad jau nieko nebus ir še tau siurprizas visiems