Olaiva, kaip gražu, kas čia bus - suknelė?
Olaiva, kaip gražu, kas čia bus - suknelė?
bus megztukas ;)
bus megztukas ;)
Labai sukneliškai atrodo.
Čia su šypsena prisiminiau, kaip vėlyvoje paauglystėje pasisiuvau sijoną - tokį paprastą, suraukiau medžiagą gumos pagalba. Ir medžiaga buvo kokia tai iš mamos atsargų. O mano tėvas pamatęs mano siuvinį sako: taigi čia ne sijoninė medžiaga, o suknelinė.
O kad jau prakalbau apie šypseną, tai dar rašydama prisiminiau, kaip vakar mezgiau atsisėdus ir staiga užėjo toks kosulys, vos ne kaip užspringus, o aš tuo metu tik mezgu greitai, nes eilės jau nedaug liko. Ir tada prisiminiau tą anekdotą, kur giltinė stovi mezgėjai už nugaros, o ta prašosi, kad eilę leistų pabaigt.
Kerpena, šmaikštuolė tu pasišypsojau ir aš iš tavo pasakojimų
apie kosulius ir užspringimus. man į senatvę atsirado nauja alergija. čili pipirams. šiaip daug kur dedu ir mėgstu aštriai, bet prieš keis mėnesius pastebėjau, kad paragavus patiekalo su jais užspaudžia gerklę, o vakar paėmiau gabalėlį šokolado su užbarstytais šili pipiriukais. vos neuždusau
Labas
Olaiva kaaaipgrazu tas rastukas prie apykakles
Mezgu..vakar pradejau kisenems platinima ir taip kazkaip negraziai gula, dar pasimatavau..platuuu platuu, pagarinaj..neee, vistiek isardziau
Mezgu is naujo..kitaip akis pridedu..vistiek negrazu..isploviau..iskyydo ispliuro, nu galboju sakes, pranesiu sesei kad tunika bus ne melyna ir nuejau su ta mintim miegot kad ryte vyniosiu rogutini merina
Atsikeliau dar dregna gerokai, dar skysta, pakabinau ant gyvatuko..isdzivo ir kai fajnumo patapo kai mielumo...mezgu toliau ir sesei pavydziu..ir plotis beje kazkaip ne toks jau didelos atrodo iskalbus..kas ten per siulas nezinau ar gryna eriuko vilna ar pusvilne ar merinas bet su eriuko vilna lyg ir, sudeties ant babinos neparasyta.
Pagaliau šviesi graži diena.pasnigo. vakare bus šviesiau
Lietuti, tik pati žinai, kaip viskas yra, ir kaip jums geriausia
su mezgimu, kaip Liniukai, - noriu megzti per atstumą, grįžus vakare, jau ne....
Olaiva, labai gražus kampukas, netikėtai supaprastintas, bet anaiptol ne suprastėjęs Pasidalintum?
isstraksejo Mantas i lauka, bandau megzt, nes...
priguliau, atslinko Mantas, pasieme skaityt knyga, tuo paciu ateme dekuti... Is paskos atstraksejo dekucio vergas is Manto ateme ne tik deki, bet ir skaitoma knyga
zodziu teko man slinkt is lovos ir imtis pietu gaminimo...
Tai dar kaip suprantu ten nebaigtas Olaivos, kampukas, nes ant virbalo dar...
Olaiva, labai gražus kampukas, netikėtai supaprastintas, bet anaiptol ne suprastėjęs
Ten juk tik pradžia
Kaip seniai ganiausi R plotuose, turbūt pernai
Nuoširdi, žiūrėk, į tave panaši, gal ir megztukas tau patiktų?
Neseniai buvau įkėlus tokį megztuką,
Kažkas klausė daugiau apie jį, man atrodo, kad čia toks pat raštas, čia lyg nėr rašto, bet megztas plačiai, reikia tik panaršyt.
foto...
Aš sąžiningai bandžiau fotografuoti beviltiška
Turėjau tam vieną dieną, kai žiauriai lijo, taip kad laukas atkrito ... Tada, kaip rekomenduoja, bandžiau fotkint ant balto fono, bet net fotike matėsi, kad juodas ir sidabras ant balto fono -
Tada ant pilko ...
Vienžo, junkit fantaziją matiniai juodi karoliukai su pusau skaidriais spalvotais nenufotografuojamai gražu
[url=http://radikal.ru][/url]
[url=http://radikal.ru][/url]
Man pačiai gražu , todėl nunėriau ir sau, tai nešiosiuos su savim ar ant savęs - kvieskit pasimatyt