Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, kaip gražu, kas čia bus - suknelė?

Atsakyti

Olaiva, kaip gražu, kas čia bus - suknelė?

bus megztukas ;)

Atsakyti

bus megztukas ;)

Labai sukneliškai atrodo. :)

Čia su šypsena prisiminiau, kaip vėlyvoje paauglystėje pasisiuvau sijoną - tokį paprastą, suraukiau medžiagą gumos pagalba. Ir medžiaga buvo kokia tai iš mamos atsargų. O mano tėvas pamatęs mano siuvinį sako: taigi čia ne sijoninė medžiaga, o suknelinė. :D

O kad jau prakalbau apie šypseną, tai dar rašydama prisiminiau, kaip vakar mezgiau atsisėdus ir staiga užėjo toks kosulys, vos ne kaip užspringus, o aš tuo metu tik mezgu greitai, nes eilės jau nedaug liko. Ir tada prisiminiau tą anekdotą, kur giltinė stovi mezgėjai už nugaros, o ta prašosi, kad eilę leistų pabaigt. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 sausio 2017 - 14:20

Kerpena,  šmaikštuolė tu :D  pasišypsojau ir aš iš tavo pasakojimų

apie kosulius ir užspringimus. man į senatvę atsirado nauja alergija. čili pipirams. šiaip daug kur dedu ir mėgstu aštriai, bet prieš keis mėnesius pastebėjau, kad paragavus patiekalo su jais užspaudžia gerklę, o vakar paėmiau gabalėlį šokolado su užbarstytais šili pipiriukais. vos neuždusau :frusty: 

Atsakyti

Labas

Olaiva kaaaipgrazu tas rastukas prie apykakles

Mezgu..vakar pradejau kisenems platinima ir taip kazkaip negraziai gula, dar pasimatavau..platuuu platuu, pagarinaj..neee, vistiek isardziau

Mezgu is naujo..kitaip akis pridedu..vistiek negrazu..isploviau..iskyydo ispliuro, nu galboju sakes, pranesiu sesei kad tunika bus ne melyna ir nuejau su ta mintim miegot kad ryte vyniosiu rogutini merina

Atsikeliau dar dregna gerokai, dar skysta, pakabinau ant gyvatuko..isdzivo ir kai fajnumo patapo kai mielumo...mezgu toliau ir sesei pavydziu..ir plotis beje kazkaip ne toks jau didelos atrodo iskalbus..kas ten per siulas nezinau ar gryna eriuko vilna ar pusvilne ar merinas bet su eriuko vilna lyg ir, sudeties ant babinos neparasyta.

Atsakyti

Pagaliau šviesi graži diena.pasnigo. vakare bus šviesiau :)

Lietuti, tik pati žinai, kaip viskas yra, ir kaip jums geriausia :4u: :4u:

su mezgimu, kaip Liniukai, - noriu megzti per atstumą, grįžus vakare, jau ne.... :unsure:

Olaiva, labai gražus kampukas, netikėtai supaprastintas, bet anaiptol ne suprastėjęs :wub: Pasidalintum? :4u:

Atsakyti

isstraksejo Mantas i lauka, bandau megzt, nes...

priguliau, atslinko Mantas, pasieme skaityt knyga, tuo paciu ateme dekuti... Is paskos atstraksejo dekucio vergas is Manto ateme ne tik deki, bet ir skaitoma knyga :D

zodziu teko man slinkt is lovos ir imtis pietu gaminimo...

31233724374_c03246865e_c.jpg

Atsakyti

Tai dar kaip suprantu ten nebaigtas Olaivos, kampukas, nes ant virbalo dar...

Atsakyti

Olaiva, labai gražus kampukas, netikėtai supaprastintas, bet anaiptol ne suprastėjęs :wub: 

Ten juk tik pradžia  :mirksiukas: 

Atsakyti

Kaip seniai ganiausi R plotuose, turbūt pernai  :angel_not: 

wrought_iron21_medium2.jpg

FullSizeRender__4__medium2.jpg14033550_1773133756302171_1480142185_n_msvenson_01_medium2.jpg

Nuoširdi, žiūrėk, į tave panaši, gal ir megztukas tau patiktų?  :rolleyes: 

IMG_0283__medium2.jpgScilly_2_medium2.pngpip-1_medium.jpg

Neseniai buvau įkėlus tokį megztuką,

KN_280716_488_medium2.jpg

Kažkas klausė daugiau apie jį, man atrodo, kad čia toks pat raštas, čia lyg nėr rašto, bet megztas plačiai, reikia tik panaršyt.

http://www.ravelry.c...brary/settler-2

Atsakyti

14_LIGHT_knitted_in_Kidsilk_Haze_and_FinGelsomina_1_medium2.jpgPC274036_medium2.JPG01_medium2.jpg_medium2.jpg_medium2.jpg_medium2.jpg30496467273_e9e68a41ed_z.jpg

foto...  :wub:

Trinity_1_medium2.png0_cf178_556368b7_l_medium.jpg

Atsakyti

Aš sąžiningai bandžiau fotografuoti :cry2: beviltiška :cry2:

Turėjau tam vieną dieną, kai žiauriai lijo, taip kad laukas atkrito ... Tada, kaip rekomenduoja, bandžiau fotkint ant balto fono, bet net fotike matėsi, kad juodas ir sidabras ant balto fono - :mmm:

Tada ant pilko ...

Vienžo, junkit fantaziją :D matiniai juodi karoliukai su pusau skaidriais spalvotais :D nenufotografuojamai gražu :lol:

[url=http://radikal.ru]8683d3daa2d9.jpg[/url]

[url=http://radikal.ru]52dca687e6eb.jpg[/url]

Man pačiai gražu :ax: , todėl nunėriau ir sau, tai nešiosiuos su savim ar ant savęs - kvieskit pasimatyt  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 03 sausio 2017 - 15:35