Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Monteverte @ 2018 05 16, 20:23)
Ei kas nors smile.gif tai ar bijot dabar to loyalty credit? Jei man pripliusuotų muitinė tą 1 USD loyalty, tai jau viršytų 22 eurus, bet jei ir liktų minusas, tai subtotal tik 21,28 eur
Vieną siuntinį jau pirkau su loyalty, norėjau pasižiūrėt kas ir kaip, kaip rašė, bet nei ant dėžutės nieko, nei užsakyme neberodo kad loyalty būta, kad minusuota. Nu cūdai kažkokie unsure.gif

Pas mane paskutinis siuntinys kur buvo, tai nebuvo išminusuota ant dezutes, buvo virs 22Eur, bet praejo. Siandien eisiu kito tokio pat parsinesti, panasu, kad irgi nebuvo sulaikytas. Butu sulaike, buciau irodinejusi tuos loyalty credit, tik nezinau ar tai veikia muitinei. Gal jau kas susidure?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 17 gegužės 2018 - 06:49
QUOTE(stuleju @ 2018 05 16, 20:41)
Daznai jauciu dideli silpnuma, tiesiog visiska jegu nebuvima. Sportuoju, maitinuosi sveikai, bet jegu nerasta. Ka reiktu pagerti? 4u.gif

Mano pažįstama nesenai dėl to pas daktarus klausė, tai patarė kalio gerti. Dėl kalio trūkumo jaučiamas nuolatinis nuovargis. Dar vienas požymis širdies ritmo sutrikimai. Nesakau kad tau būtinai dėl kalio trūkumo, bet pvz. elektrolitų pagerti nepakenktų ypač sportuojant išprakaituoji, reikia atstatyti elektrolitų pusiausvyrą Electrolytes-100-Vegan-Capsules yra ir kalio ir magnio, cinko, hromo. Arba specialiai sportuojant kokteilis su elektrolitais ir amino rūgštimis https://www.iherb.co...-oz-415-g/57800 .
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2018 05 17, 07:47)
Pas mane paskutinis siuntinys kur buvo, tai nebuvo išminusuota ant dezutes, buvo virs 22Eur, bet praejo. Siandien eisiu kito tokio pat parsinesti, panasu, kad irgi nebuvo sulaikytas. Butu sulaike, buciau irodinejusi tuos  loyalty credit, tik nezinau ar tai veikia muitinei. Gal jau kas susidure?

Aš tai žiūriu kaip visada į subtotal, jų dabar neišminusuoja, tai ir ant dėžės taip rašys. O tai jūs pačios atimat l.credit iš subtotal ir perkat už daugiau pinigų?
Atsakyti
-30%Nuolaida gražinančiom savo formas bei sportuojančiom galioja iki metų galo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 17 gegužės 2018 - 08:01
Kaip jums su tuo bonusway sekasi?
Aš vis dar nesurenku tų 10 eurų, nepriprantu ir dažnai pamirštu per jį pirkti. Vakar pamiršau
Atsakyti

Ar yra kokia nuolaida pirma karta perkancioms? Virsiju 21, reikia nuolaidos ;)

Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2018 05 17, 08:38)
Mano pažįstama nesenai dėl to pas daktarus klausė, tai patarė kalio gerti. Dėl kalio trūkumo jaučiamas nuolatinis nuovargis. Dar vienas požymis širdies ritmo sutrikimai. Nesakau kad tau būtinai dėl kalio trūkumo, bet pvz. elektrolitų pagerti nepakenktų ypač sportuojant išprakaituoji, reikia atstatyti elektrolitų  pusiausvyrą Electrolytes-100-Vegan-Capsules yra ir kalio ir magnio, cinko, hromo. Arba specialiai sportuojant kokteilis su elektrolitais ir amino rūgštimis https://www.iherb.co...-oz-415-g/57800 .

Aciu!
Atsakyti

Ar yra kokia nuolaida pirma karta perkancioms? Virsiju 21, reikia nuolaidos ;)

UKA081  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terteliene: 17 gegužės 2018 - 09:08
QUOTE(niekaip @ 2018 05 17, 10:06)
<p>Ar yra kokia nuolaida pirma karta perkancioms? Virsiju 21, reikia nuolaidos ;)</p>

SWK756 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 17, 10:01)
Kaip jums su tuo bonusway sekasi?
Aš vis dar nesurenku tų 10 eurų, nepriprantu ir dažnai pamirštu per jį pirkti. Vakar pamiršau

Pas mane raso smile.gif

Išimama: 7,06 €
Laukiama: 6,03 €
Atsakyti

Jei nesulaukiate savo pirkinių, eikite į paštą ieškoti. DHL suklijavo lipdukus ant adresų. Mano pašte dirba labai šaunios moterys, tad jokių problemų nekyla kai reikia paieškoti siuntos.

Parašiau iHerb ir paprašiau, kad būtų nurodomas ir telefono Nr. šalia adreso, bet matau, jog nesureaguota..

Atsakyti

Butu sulaike, buciau irodinejusi tuos loyalty credit, tik nezinau ar tai veikia muitinei. Gal jau kas susidure?

Taip, Loyalty Credit ''veikia''. Tai tokia nuolaidų forma, kurią taiko pardavėjas. Man nesyk muitinė sustabdė, bet niekada dėl  Loyalty Credit'o neturėjau problemų.

Atsakyti
Mane apmokestino 15.59 (pašte), rašiau laisvos formos prašymą perskaičiuoti mokesčius, nes suma neviršyta, o muitinė taip atrašė, kad nieko nesuprantu smile.gif Kam skambinote į muitinę, gal turit kokio viršininko numerį? Bijau, kad išsiųs atgal man siuntinį, nes voliojasi jau nuo kovo...
Atsakyti