QUOTE(stuleju @ 2018 05 16, 20:41)
Daznai jauciu dideli silpnuma, tiesiog visiska jegu nebuvima. Sportuoju, maitinuosi sveikai, bet jegu nerasta. Ka reiktu pagerti?
Mano pažįstama nesenai dėl to pas daktarus klausė, tai patarė kalio gerti. Dėl kalio trūkumo jaučiamas nuolatinis nuovargis. Dar vienas požymis širdies ritmo sutrikimai. Nesakau kad tau būtinai dėl kalio trūkumo, bet pvz. elektrolitų pagerti nepakenktų ypač sportuojant išprakaituoji, reikia atstatyti elektrolitų pusiausvyrą
Electrolytes-100-Vegan-Capsules yra ir kalio ir magnio, cinko, hromo. Arba specialiai sportuojant kokteilis su elektrolitais ir amino rūgštimis
https://www.iherb.co...-oz-415-g/57800 .
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2018 05 17, 07:47)
Pas mane paskutinis siuntinys kur buvo, tai nebuvo išminusuota ant dezutes, buvo virs 22Eur, bet praejo. Siandien eisiu kito tokio pat parsinesti, panasu, kad irgi nebuvo sulaikytas. Butu sulaike, buciau irodinejusi tuos loyalty credit, tik nezinau ar tai veikia muitinei. Gal jau kas susidure?
Aš tai žiūriu kaip visada į subtotal, jų dabar neišminusuoja, tai ir ant dėžės taip rašys. O tai jūs pačios atimat l.credit iš subtotal ir perkat už daugiau pinigų?