Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Parekomenduokit L-carnitine  :4u:​  

Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2018 05 11, 08:16)
Valgau viską ir nesmirda. Buvo pradėję smirdėti, kai laikiausi ketoninės dietos. Dabar vėl nieko nesijaučia.

Mano tetis valgo viska, o be mesos negali nei dienos, ir jo prakaitas nesmirda absoliuciai, net per didziausius karscius, tiesiog suslampa, be jokio kvapo. Aisku nenaudoja jokiu kosmetiku smile.gif
Pas mane irgi lengvas tas kvapas labai, bet man slapia nepatinka.. Dar vasara kai be rankoviu tai nieko, bet jei su rankovytem ir spalva tokia, ant kurios matosi, tai jau blogai. Iklotu nebandzius smile.gif
Atsakyti
Kitos savaitės numatomos nuolaidinės kategorijos 4u.gif
Summer Sports Special
Gluten Free Special
Soaps Special
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 05 11, 08:38)
<p>Parekomenduokit L-carnitine  4u.gif​  </p><p>Ačiū.</p>

jei kapsulėmis, tai šis https://www.iherb.co...51?rcode=JAK307
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 10, 20:55)
o kiek metų jau? gal dar mažai laiko

Aš tai tik nuo rudens, bet vyras mano nuo 17 metų kažkur su šiokiais tokiais nukrypimais...
Atsakyti
Mielosios, HELP, per kiek laiko pvz jum ateina siunta is iherb jau kai lt atsiranda..? Man iki LT ateina gal greit, bet pvz jau nzn kuri karta stringa mano mieste.. t.y kaune pvz prabuna menesi pagal data matau ir tik tada, kai pradedu prasyt pastininko, kad paieskotu paste man atnesa ja, kai buna like iki tos datos, kai turi ateit kelios dienos tik.. nesuprantu.. cia paste tiek guli ar skirstymo kokiam skyriuj.. wtf.. verysad.gif(
Atsakyti
https://www.iherb.co...-oz-517-ml/3843 ar šis šampūnas savo sudėtimi geras?
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 05 11, 10:37)
https://www.iherb.co...-oz-517-ml/3843  ar šis šampūnas savo sudėtimi geras?

Geras.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 05 11, 12:13)
Mielosios, HELP, per kiek laiko pvz jum ateina siunta is iherb jau kai lt atsiranda..? Man iki LT ateina gal greit, bet pvz jau nzn kuri karta stringa mano mieste.. t.y kaune pvz prabuna menesi pagal data matau ir tik tada, kai pradedu prasyt pastininko, kad paieskotu paste man atnesa ja, kai buna like iki tos datos, kai turi ateit kelios dienos tik.. nesuprantu.. cia paste tiek guli ar skirstymo kokiam skyriuj.. wtf.. verysad.gif(

Man kaune visada kazkur per dvi savaites smile.gif
Siaip saunios pastininkes sanciu paste be problemu pas mane.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 05 11, 11:13)

žiūrint į kurį paštą. Į vieną gali net per 3 dienas, į kitą ir tik per kokių 12 ar net dvi savaites
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 05 11, 11:13)

As tik kelias dabar pas save siunciau, kai pakeite pasto darbo laika i normaliems dirbantiems zmonems prieinama, tai kai matau Vilniuje pagal sekima po 2 dienu gaunu sms, kad atsiimti, cia Kaune. Kaip ejo anksciau nesekdavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2018 05 10, 22:48)
Drėgmės nemažina, bet kvapą neutralizuoja visiškai. Kvepia gan stipriai, bet nepakankamai, kad kirstųsi su kvepalais. biggrin.gif Viskas ok. Pabandykit. smile.gif

Dėkui 4u.gif Reiks pabandyti, kai vėl bus nuolaida smile.gif
Atsakyti