Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Jolancike @ 2018 05 07, 20:42)

Kai pamačiau siuntinio dėžę, gerokai nustebau. Koks žioplys užklijavo lipduką tiesiai ant gavėjo adreso, matėsi tik vienas žodis - Lithuania. Pašto darbuotojoms teko gerokai pavargti kol atkrapštė nors kažkokius gavėjo duomenis. Nesistebiu, kad dingsta siuntinukai kai šitaip sakyčiau piktybiškai kažkas elgiasi. Atrodo, kad būtų taip užklijuota tyčia, juk pilna laisvos vietos ant dėžės...

Paskutinio mėnesio ir mano dėžutės tokios - kažkas akivaizdžiai nukrapštyta nuo adreso blink.gif .
Atsakyti
Oho, kaip nemalonu unsure.gif Čia jau iš iherbo taip ar pašto antspaudai taip sudėti?
Atsakyti
Neatsilaikiau, nusipirkau ta sidabro geli biggrin.gif
Atsakyti
Stipriai sumažintos kainos, iki -30% Jeffrey James Botanicals produkcijai
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 05 07, 21:42)
Kai pamačiau siuntinio dėžę, gerokai nustebau. Koks žioplys užklijavo lipduką tiesiai ant gavėjo adreso, matėsi tik vienas žodis - Lithuania. Pašto darbuotojoms teko gerokai pavargti kol atkrapštė nors kažkokius gavėjo duomenis. Nesistebiu, kad dingsta siuntinukai kai šitaip sakyčiau piktybiškai kažkas elgiasi. Atrodo, kad būtų taip užklijuota tyčia, juk pilna laisvos vietos ant dėžės...

vartotojo įkelta nuotrauka

Pas mane su viena siunta dabar buvo tas pats, plese krapste ir spejimo budu, nes buvo dar viena siunta mano kartu, tai visa laime, kad mane pasieke siuntinys unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 08 gegužės 2018 - 07:56
QUOTE(slitka @ 2018 05 07, 19:00)
Tiek sau, tiek draugei perku treciuosius, butent sioje temoje ir rekoemnduotus.

Ačiū 4u.gif esu ir aš juos pirkusi, galvoju gal reikia kitus pabandyti ax.gif, bet turbūt verta imti tuos pačius.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 05 07, 23:51)
Oho, kaip nemalonu unsure.gif Čia jau iš iherbo taip ar pašto antspaudai taip sudėti?

Labai nesigilinau, bet man atrodo muitines lipdukas. Kažkoks žodis su DE, tai gal Vokietijos.
QUOTE(agise @ 2018 05 08, 09:47)
Ačiū 4u.gif esu ir aš juos pirkusi, galvoju gal reikia kitus pabandyti ax.gif, bet turbūt verta imti tuos pačius.

Aš abu naudojau, tai man šitie stipresni pasirodė, daug greičiau ir patikimiau suveikia https://www.iherb.co...-60-Vcaps/19518
Atsakyti

Sveiki, gal galite ka nors rekomenduoti tokiai situacijai: po gimdymo baisiai slenka plaukai, kuo pasistiprinti? Reikia kad tiktu ir maitinanciai mamai. Serumai, kaukes man kazkaip visiskai nestabdo (tiesa gal tiesiog netinka). :( nezinau jau ko griebtis.

Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2018 05 08, 09:57)
Labai nesigilinau, bet man atrodo muitines lipdukas. Kažkoks žodis su DE, tai gal Vokietijos.

Ir aš dabar žiūriu, kad Vokietijos, nu paraziūgos kokie, kur vokiškas tvarkingumas? biggrin.gif
Ar tik nereiktų iherbo informuot apie tai?
Papildyta:
QUOTE(newsa @ 2018 05 08, 10:15)
<p>Sveiki, gal galite ka nors rekomenduoti tokiai situacijai: po gimdymo baisiai slenka plaukai, kuo pasistiprinti? Reikia kad tiktu ir maitinanciai mamai. Serumai, kaukes man kazkaip visiskai nestabdo (tiesa gal tiesiog netinka). verysad.gif nezinau jau ko griebtis.</p>

stiprinkitės save kompleksiškai, plaukų priemonės niekuo jums negelbės, štai speciali formulė gimdžiusioms ir nusialinusioms https://www.iherb.co...59?rcode=JAK307
ir gerkite ilgai, ne mažiau kaip 3 mėn., gal net 6 mėn., vėliau matysite
Atsakyti
QUOTE(newsa @ 2018 05 08, 10:15)
<p>Sveiki, gal galite ka nors rekomenduoti tokiai situacijai: po gimdymo baisiai slenka plaukai, kuo pasistiprinti? Reikia kad tiktu ir maitinanciai mamai. Serumai, kaukes man kazkaip visiskai nestabdo (tiesa gal tiesiog netinka). verysad.gif nezinau jau ko griebtis.</p>

Jei nestumo metu jie labai gerai augo ir visai neslinko, po gimdymo manau isslinks visi, kurie turejo nestumo metu ir nieko nepadarysi.. Bent jau as taip manau, ir tokius pavyzdzius aplink matau..
Man asmeniskai patiko cemerycu vanduo, Babuska agafja purskaliukas nuo slinkimo, bet nezinau ar tinka maitinanciom. Dabar bandysiu keleta priemoniu is lietuvaiciu ranku darbo plauku kosmetikos, atsiliepimu daug, gal tiktu (pas mane kitos bedos su plaukais, bet maciau turi jos ir nuo slinkimo visko).
Gerti galima bandyti biotina, silici, kolagena. Man asmeniskai nepadejo.. Kitiems sako padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 05 08, 01:37)
Neatsilaikiau, nusipirkau ta sidabro geli biggrin.gif

Sidabruosimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2018 05 07, 10:06)
Mergiukai kurie probiotikai geresni ar šitie, ar šitie, o gal tie? Pasimečiau ax.gif

Paprotinkite mane kodėl jūs geriat tuos probiotikus?
Atsakyti