Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Nainai @ 2018 04 26, 16:39)
Sveikos, gal kas pasidalintų nuolaidų kodu smile.gif

Prašom, galios tik pirmąkart perkant: KTM897 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkana: 26 balandžio 2018 - 15:04
Mano naujas krepšelis https://www.iherb.co...7qty4_UEC-70103, siuntimas 1.10 eur.
Labai skani lašiša, įsimečiau net 4 indelius. Dantų siūlas ir paakių padeliai sumažino siuntimą.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 04 26, 16:30)
Mano naujas krepšelis https://www.iherb.co...7qty4_UEC-70103, siuntimas 1.10 eur.
Labai skani lašiša, įsimečiau net 4 indelius. Dantų siūlas ir paakių padeliai sumažino siuntimą.

-Brangioji, kaip su maistu?
-Pripirkau visko! Iherbe... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliaska7: 26 balandžio 2018 - 15:36
Naujas krepselis https://www.iherb.co...mp;rcode=QNL824
Lecitinas - labai naudingas ir skanus.
BetaCareAll - ji vartojant pagrazeja oda, igauna grazu atspalvi, spuogu zymiai sumazeja, naudingas, plaukams, nagams, o ypac akims ir gerai mazina siuntimo kaina.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 26, 14:39)
Man tai žinot kas šlykščiausia? Kad jie taip ima ir užsisėda ant vieno tipo dėžučių, šiuo atveju iherb. O iš kito pasaulio vietų (ne Europos), praeina viskas, įskaitant pvz. auksą, sidabrą, kremus, kvepalus ir t.t. To jie nemato, netikrina.
Jau nekalbu apie tarpininkių fintus, kur eina didžiausios dėžės. Nu tikiuos, kad manęs neužjudins dėl iherbo, nes už save negarantuoju biggrin.gif

As jau supratau, kad kuo nagliau sneki, tuo su tavim maloniau elgiasi kai kuriose institucijose. Gaila, nes siaip kazkaip maloniai nori isspresti reikalus ir nedraskyti akiu, bet neiseina taip.

Prasau rekomenduokit, ka naudoti 2m vaikui imunitetui stiprinti? Nuo 6men, kai prasidejo obstrukcijos, taip ir nesibaigia... dare imunoglobulino tyrima (tikiuos teisingai parasiau biggrin.gif), tai lygiai ant ribos... liepe stiprinti su eziuole..
Sako, kad alergines kilmes daznai buna tokie dalykai, bet istyre tik pagrindinius kelis alergenus ir nei vienas nepasitvirtino.. jau noretu astma diagnozuoti, bet sirdis mano kazkaip nepriima sios diagnozes, noriu stiprinti maziuka...
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2018 04 26, 17:57)
As jau supratau, kad kuo nagliau sneki, tuo su tavim maloniau elgiasi kai kuriose institucijose. Gaila, nes siaip kazkaip maloniai nori isspresti reikalus ir nedraskyti akiu, bet neiseina taip.

Prasau rekomenduokit, ka naudoti 2m vaikui imunitetui stiprinti? Nuo 6men, kai prasidejo obstrukcijos, taip ir nesibaigia... dare imunoglobulino tyrima (tikiuos teisingai parasiau biggrin.gif), tai lygiai ant ribos... liepe stiprinti su eziuole..
Sako, kad alergines kilmes daznai buna tokie dalykai, bet istyre tik pagrindinius kelis alergenus ir nei vienas nepasitvirtino.. jau noretu astma diagnozuoti, bet sirdis mano kazkaip nepriima sios diagnozes, noriu stiprinti maziuka...

Pritariu mirksiukas.gif

Manyčiau, kad multi+mineralai geriausiai pasiteisintų, pasipildytų visapusiškai, nes atskirai tik ežiuolės visokios gali jau neįveikti statomos jūsų užduoties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2018 04 26, 16:35)
-Brangioji, kaip su maistu?
-Pripirkau visko! Iherbe... biggrin.gif

Kai nori greit paruošt skanias salotas super turėti tokių atsargų šaldytuve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 26, 17:37)
Manyčiau, kad multi+mineralai geriausiai pasiteisintų, pasipildytų visapusiškai, nes atskirai tik ežiuolės visokios gali jau neįveikti statomos jūsų užduoties smile.gif

O kokie tie mineralai? Ką manot apie Šiuslerio druskas?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 04 26, 10:36)
Nuo keliu metu vaikams duodate ta wellness formula? Man asmeniskai jos labai slykstaus kvapo, bet efektyvios, galvoju butu gerai kai vaikai pradeda sirgti, bet nezinau kokiu budu suduoti jas unsure.gif  4u.gif

Kadangi man irgi ta Welness formula labai įtiko dar pernai, tai išbandžiau dukrai šiuos multivitaminus to paties Source Naturals - ir jie skanūs bigsmile.gif Vaisių ar uogų skonio kramtomos tabletės. Sudėtis ne identiška welness formula, bet bendram imuniteto palaikymui, panašu, kad irgi suveikė puikiai. Tiesa, jos jau kurį laiką išpirktos, bet rodo, kad gegužės pradžioje jau turėtų atsirasti.
Atsakyti
Aciu,merginos,uz patarimus del vyrisku papildu. paimsiu maca ir ta su cinku,tikiuosi pagelbes
Atsakyti

https://www.iherb.co...-oz-59-ml/10224

o sie malsinantys kosuli, skystinantys ar prevencijai?

ka butu galima dar rinktis vaiku plauciu stiprinimui?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ersketroze: 26 balandžio 2018 - 19:26
Kažin eterinius aliejus siunčia? Man prie shipingo rašo fees may be collected. Ką čia reiškia?
Atsakyti