Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Supronti @ 2018 04 24, 13:07)
Taip pat parsisiunčiau https://www.iherb.co...eggie-Caps/5830
kaip jį geriau gerti? Po 2 kapsules 3 k dienoje su maistu? 2 savaites geriu, 2 savaites pertrauka ir vėl geriu 2 savaites?

o ji reikia gerti ne taip kaip aprasyta gamintojo? tuomet ir man aktualu, nes laukiu kada atkeliaus
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 24, 13:12)
o ji reikia gerti ne taip kaip aprasyta gamintojo? tuomet ir man aktualu, nes laukiu kada atkeliaus

rašo taip: 2 capsules 3 times daily before meals.

Bet kažkuri narė rašė, kad geria 2 savaites, 2 daro pertrauką. Ir tuo metu negeria jokių kitų papildų

Tiksliai nepamenu, todėl ir klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 04 24, 11:05)
Siunta Vilniuje yra jau nuo 04-11, dar negavau nei lapelio is pasto, nei laisko is muitines. Paste nerado. Kitas siuntinys 04-16 jau praeita savaite pasiimtas. Ka daryti? Kazin dar ateis?

mano irgi panašiia rodo, kad stovi Vilniuje, šį rytą atėjo laiškas iš muitinė...eilinį sykį
Atsakyti
Aciu, padejusiom issirinkti magni. 4u.gif
Klasimelis, dukrai 14m, lanko sokiu bureli ir pradejo skustis koju meslungiu, skausmais. Ka jai duoti?
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 04 24, 13:48)
Aciu, padejusiom issirinkti magni.  4u.gif
Klasimelis, dukrai 14m, lanko sokiu bureli ir pradejo skustis koju meslungiu, skausmais. Ka jai duoti?

kad ir tokį magnį (nežinau sau šį ar ne šį išsirinkote)
https://www.iherb.co...15?rcode=JAK307
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 04 24, 13:30)
mano irgi panašiia rodo, kad stovi Vilniuje, šį rytą atėjo laiškas iš muitinė...eilinį sykį

Na kaip ir neturetu muitinei uzkliuti: Order Total€21.56 unsure.gif
Pasto darbuotoja, pazadejo paieskoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 24 balandžio 2018 - 13:02
QUOTE(doruta @ 2018 04 24, 14:01)

Muitinei užkliūti gali bet kokia siunta, net jei pvz. kokią špilkutę į plaukus už kelis centus siųsitės iš kiniečių. Ta prasme, jie turi teisę viską iš eilės tikrinti, tik jei neviršyjote leistinos sumos, tai tas patikrinimas tuo ir baigsis, kad paleis siuntą be mokesčių, nieko nepešę biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsakymas

Probiotikai ir brokolių daigai bei daiginimo stiklainis. Atradau fainą sodininkystės skyrelį iherb'e.

Kur galima rasti, kokioms firmoms rytoj akcijos bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 24 balandžio 2018 - 14:39
QUOTE(Jolancike @ 2018 04 10, 21:10)
o The Original Wormwood Combination vartoju po 2 kapsules 3 katus dienoje tarp valgymų.

Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 04 24, 12:25)
rašo taip: 2 capsules 3 times daily before meals.

Bet kažkuri narė rašė, kad geria 2 savaites, 2 daro pertrauką. Ir tuo metu negeria jokių kitų papildų

Tiksliai nepamenu, todėl ir klausiu smile.gif

Teisingai, taip ir geriam dvi savaites, dvi pertrauka ir dar dvi savaites geriam. Tokia schema naudojama organizmo valymui nuo parazitų. Kol valome organizmą, jokių multivitaminų ar kitų papildų negeriam, nebent chlorofilą ar chlorelą.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 04 24, 13:01)

mano užkliuvo ir su 21.13 eu biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, nu gavau laiska is muitines, suma be siuntimo 21,30, viska suvedziau, dokumentus prikabinau, o man meta klaida, kad bendra suma turi buti skaicius, kur parasius esu 21,30, ir keiciau kableli tasku, vis tiek meta taip pat, tipo cia ne skaicius unsure.gif ka daryt?
Nu is 10 karto pavyko, pripazino, kad tai skaicius biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 24 balandžio 2018 - 18:25