Naudoju dar tik tris mėnesius, bet pokyčiai akivaizdūs. Atauga gražus, sveikas nagas. Tiesa mano pažeidimas nėra didelio ploto. Tepu vakarais vieną didžiojo piršto nagą, buteliukas jau į pabaigą, manau dar kokiai savaitei užteks. Prieš dvejus metus lankiausi odos ligų poliklinikoje, sugėriau 15 dozių labai stiprių vaistų nuo grybelio, pavadinimo nepamenu, bet gėriau tik kartą per savaitę. Tuo pačiu tepiau Mycosan, bet poveikio nebuvo. Anksčiau buvau išbandžiusi ir dar kelis tepamus vaistus, deja... Onytec griebiausi kaip paskutinės vilties ir matau, kad pagaliau yra poveikis. Tiesa, mano nagą pažeidė Candida bakterija, bent jau taip aiškino poliklinikoje padarius pažeistos nago dalies tyrimą. Tai galvoju dar prie progos pagerti papildų nuo Candida.
surasiau skunda Lietuvos pastui, kad vaiko klientus, tia gavau atsakyma :
Laba diena, gerb. ,
dėkojame už informaciją. Kartu pažymime, kad bendrovė tarptautines pašto siuntas deklaruoja ir pateikia muitiniam tikrinimui pašto siuntos gavėjo vardu vadovaudamasi Pašto siuntų deklaravimo, muitinio tikrinimo ir mokesčių už prekes, gaunamas pašto siuntose, apskaičiavimo taisyklėmis, patvirtintomis Lietuvos Respublikos muitinės departamento generalinio direktoriaus 2009-02-26 įsakymu Nr. 1B-124, bei kitais teisės aktais. Vadovaujantis dokumentais, už pašto siuntą mokėtinus importo muitus ir mokesčius apskaičiuoja muitinė ir atitinkamai pateikia sąskaitą pašto siuntos gavėjui. Pažymime, kad anuliuoti muitinės paskaičiuotų mokesčių, bendrovė neturi teisės. Tad gavėjui nesutikus su paskaičiuotais mokesčiais, dėl mokesčių perskaičiavimo jis turi kreiptis į muitinę.
Šiuo konkrečiu atveju, nesutikus su siuntai Nr. xxxxx paskaičiuotais mokesčiais, siunta buvo grąžinta muitinei dėl paskaičiuotų mokesčių perskaičiavimo. xxxxx muitinės sprendimu minėtai siuntai mokesčiai anuliuoti, xxxx siunta išsiųsta į paskirties paštą. Deja, dėl sisteminių klaidų bendrovės informacinėje sistemoje, paskaičiuoti mokesčiai nebuvo anuliuoti, ko pasekoje, užtruko siuntos įteikimas. Apgailestaujame už sukeltus nepatogumus. Siekiant išvengti tokių nesklandumų, situacija aptarta su atsakingais darbuotojais. Pažymime, kad mums rūpi teikiamų paslaugų kokybę, atsakingai vertiname ir analizuojame klientų pastabas, ieškome sprendimų, leisiančių užtikrinti susidariusias problemas spręsti operatyviau, nenuviliant klientų, tad esame dėkingi už Jūsų suteiktą informaciją, pastabas.
Dar kartą nuoširdžiai atsiprašome Jūsų už nesklandumus. Dėsime visas pastangas, kad tokie atvejai nepasikartotų.
Va čia visa informacija trumpai ir aiškiai: www.lpexpress.lt/nukreipimas-registruotiem/ Pats nukreipimas kainuoja 1 , bet pagalvojusi, kiek anksčiau nervindavaus gausiu/negausiu, kiek siuntų praradau iš iherbo, tai tas euro mokestis visai neskausmingas
QUOTE(zittute @ 2018 04 22, 17:12)
o aš su klausimu, gal yra kas tinkamo ir natūralaus temperatūrai karščiuojant mažinti?
Paantrinsiu dėl liepžiedžių arbatos - mūsų šeimoje tai vaistas Nr. 1 nuo temperatūros, visada suveikia. Paracetamolio ar kokio ibuprofeno savo beveik 11-metei esu davusi iš viso gal kokius 3-4 kartus, ne daugiau. Beje, pastebėjau, kad su vaistais bent jau ir man, ir dukrai temperatūra iškart krenta labai greitai ir stipriai. O liepžiedžių arbatos poveikis lėtesnis ir ne toks radikalus - t..y, temperatūrą sumažina, bet nenumuša jos visiškai. Bet man tai tik privalumas, nes esu įsitikinus, kad esant infekcijai, organizmas ne šiaip sau kelia temperatūrą
Naudoju dar tik tris mėnesius, bet pokyčiai akivaizdūs. Atauga gražus, sveikas nagas. Tiesa mano pažeidimas nėra didelio ploto. Tepu vakarais vieną didžiojo piršto nagą, buteliukas jau į pabaigą, manau dar kokiai savaitei užteks. Prieš dvejus metus lankiausi odos ligų poliklinikoje, sugėriau 15 dozių labai stiprių vaistų nuo grybelio, pavadinimo nepamenu, bet gėriau tik kartą per savaitę. Tuo pačiu tepiau Mycosan, bet poveikio nebuvo. Anksčiau buvau išbandžiusi ir dar kelis tepamus vaistus, deja... Onytec griebiausi kaip paskutinės vilties ir matau, kad pagaliau yra poveikis. Tiesa, mano nagą pažeidė Candida bakterija, bent jau taip aiškino poliklinikoje padarius pažeistos nago dalies tyrimą. Tai galvoju dar prie progos pagerti papildų nuo Candida.
Gal reikės pabandyti. Kiekis tai mikroskopinis . Camelia vaistinėje 17.74EUR dabar kaina. Man dar nuo raudonėllio aliejaus jautėsi teigiamas poveikis, tik jo kvapas stiprus ir nemalonus. Žiemą jei auliniuose batuose tai nieko, o vasarą tai nevaikščiosi su tokiu kvapu
Gal reikės pabandyti. Kiekis tai mikroskopinis . Camelia vaistinėje 17.74EUR dabar kaina. Man dar nuo raudonėllio aliejaus jautėsi teigiamas poveikis, tik jo kvapas stiprus ir nemalonus. Žiemą jei auliniuose batuose tai nieko, o vasarą tai nevaikščiosi su tokiu kvapu
Onytec neturi jokio kvapo kai užtepi. Uostant buteliuką yra kvapas, bet jis nėra nemalonus. Nors parašyta lakas, bet ten skystis, skalsiai naudojasi. Papildyta:
Naujas krepšelis su šios savaitės nuolaidomis https://www.iherb.co...10160_PAL-04031, siuntimas nemokamas.
Losjonas nuo strijų draugės prašymu, pradžioj nutarė išbandyti šį perkamiausią produktą. Kokoso miltais bandysiu pakeisti bent dalį kvietinių miltų patiekaluose, žiūrėsim ar susidraugausiu. Atsiliepimai geri. Na ir Natural Factors Q10 - net nustebau, visai nunulino dviejų sunkių daiktų siuntimą, net 5,40 eur. Q10 vartoju nuolat - suteikia energijos, be to veikia kaip antioksidantas, turi daug naudingų organizmui savybių.
Merginos, pagelbekit, kaip rasti siu vitaminu pakaitala? panasius bentjau, nes siu kaina per didele negaliu parsiusti... https://www.iherb.co...-Capsules/45801
Merginos, pagelbekit, kaip rasti siu vitaminu pakaitala? panasius bentjau, nes siu kaina per didele negaliu parsiusti... https://www.iherb.co...-Capsules/45801