Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

O aš pagaliau penktadienį atgavau tą siuntą be muito (atkeliavo dar vienas muitinės registruotas laiškas su tuo sprendimu, kad netaikyt mokesčius),tada jau ėjau paštan, jie dar matė, kad mokesčiai yra vistiek, bet ten jau kažkur susiskambino ir galiausiai atidavė biggrin.gif

o aš su klausimu, gal yra kas tinkamo ir natūralaus temperatūrai karščiuojant mažinti? (spirito trynimus žinau, išrengimą, vėsinimą taip pat), bet gal yra koks augalas ar sirupas? Skaičiau, kad šeivamedžio žiedų arbata mažina tempą, vaikams tinka naudot.... Tik įdomu ar ji skani, ir ar būtų poveikis.... Čia aš klausiu dėl savo be kelių mėn penkiametės, dėkui jei kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2018 04 22, 17:12)
o aš su klausimu, gal yra kas tinkamo ir natūralaus temperatūrai karščiuojant mažinti? (spirito trynimus žinau, išrengimą, vėsinimą taip pat), bet gal yra koks augalas ar sirupas? Skaičiau, kad šeivamedžio žiedų arbata mažina tempą, vaikams tinka naudot.... Tik įdomu ar ji skani, ir ar būtų poveikis.... Čia aš klausiu dėl savo be kelių mėn penkiametės, dėkui jei kas patars 4u.gif

Man ligoninej sake, kad spiritu kategoriskai nerekomenduojama trinti. Kompresai su vandeniu ir actu, vesus, bet jokiu budu ne saltas, dusas. As tokius dalykus darau, kai uzkyla labai smarkiai ir vaistai nenumusa. Kitais atvejais duodu vaistus ir viskas, bijau aukstu temperaturu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 22 balandžio 2018 - 16:31
O aš pagaliau penktadienį atgavau tą siuntą be muito (atkeliavo dar vienas muitinės registruotas laiškas su tuo sprendimu, kad netaikyt mokesčius),tada jau ėjau paštan, jie dar matė, kad mokesčiai yra vistiek, bet ten jau kažkur susiskambino ir galiausiai atidavė  biggrin.gif

labai gerai t musa liepziedziu arbata, tiesiog pavirti lekias minutes (apie 2 saukstelius stiklinei vandens) bet reikia daug gert vandens pries tai, kad butu kuo prakaituot. Be to i sia arbata dar avieciu uogienes idet vietoj cukraus, dvigubas efektas smile.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 04 22, 16:41)
Aš pirkau kažkada išgirtą šį alijošiaus gelį tai jis palieka tokį nemalonų lipnumą. Kaip tik vasara ir sūnui nuo saulės alkūnes jau beria, bandžiau tepti, sako jam dar labiau skauda nuo jo ax.gif . Ar jųs jo nebandžius? Vienodas efektas?
Dabar laukiu šio alijošiaus gelio, rašo, kad prie egzemos tinka, gal šis bus išsigelbėjimas. Žiauru kai saulės reikia saugotis ax.gif

Ne, sito jusu nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 04 22, 17:29)
Man ligoninej sake, kad spiritu kategoriskai nerekomenduojama trinti. Kompresai su vandeniu ir actu, vesus, bet jokiu budu ne saltas, dusas. As tokius dalykus darau, kai uzkyla labai smarkiai ir vaistai nenumusa. Kitais atvejais duodu vaistus ir viskas, bijau aukstu temperaturu.

Taip taip, spirito ir neketinu naudoti, nemanau, kad saugu vaikui. O su vandeniu irgi nelabai vesinu, nebent strategines vietas, visos i dusa nebandziau niekad kisti. As irgi bijau aukstu tempu, tai domiuosi is anksto, alternatyvom, kad kartais but galima neduot vaistu. Dekui 4u.gif

QUOTE(fruttys @ 2018 04 22, 17:31)
labai gerai t musa liepziedziu arbata, tiesiog pavirti lekias minutes (apie 2 saukstelius stiklinei vandens) bet reikia daug gert vandens pries tai, kad butu kuo prakaituot. Be to i sia arbata dar avieciu uogienes idet vietoj cukraus, dvigubas efektas smile.gif sveikit  4u.gif

Dekui uz patarima, isbandysim, kai prireiks 4u.gif man ypac aktualu kelionese, nes tik kur nuskrendam- diena dvi ir tempa.... sakau, gal koks sirupas stebuklingas dar iherbe būna, kurio aš nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2018 04 22, 17:58)
Taip taip, spirito ir neketinu naudoti, nemanau, kad saugu vaikui. O su vandeniu irgi nelabai vesinu, nebent strategines vietas, visos i dusa nebandziau niekad kisti. As irgi bijau aukstu tempu, tai domiuosi is anksto, alternatyvom, kad kartais but galima neduot vaistu. Dekui  4u.gif
Dekui uz patarima, isbandysim, kai prireiks  4u.gif man ypac aktualu kelionese, nes tik kur nuskrendam- diena dvi ir tempa.... sakau, gal koks sirupas stebuklingas dar iherbe būna, kurio aš nežinau  biggrin.gif

Kompresus vesius ant kaktos dedu, su trupuciu acto, kazkiek istraukia karsti, aisku minimaliai. Su dusu atsargiai, mano drauge isvyko dienai i kaima, ir sake vaikui pakilo iki 40, vaistu jokiu neturejo, nusprende dusan. Neapskaiciavo, o ir nezinojo, kad vanduo negali buti saltas, pakiso po saltu, vaikui traukuliai prasidejo.. Kelionese as duociau tik ne karta isbandytus vaistus, su zolelem tik namie bandyciau (jei ta daryciau..). Pamenu keliavom su automobiliu per Europa ir vakare, kazkur vidury niekur Cekijos laukuose mazajai uzkilo tempa. Uzvaziavom i artimiausia miesteli, sakau viesbuti rastume cia, pailsetu vaikas, o ten tuscia, tik pora girtu gatvej miega, jau kaip issigandau tada! Man tas ibuprofenas kaip didziausias stebuklas tada atrode (turejau su savim, be abejo) smile.gif
Dabar turbut imsiu ir Epicor i keliones. Jei matysiu, kad ruosiasi sirgti, duosiu. O jei jau tempa, tai tik vaistai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 22 balandžio 2018 - 17:17
QUOTE(VVVVioleta @ 2018 04 21, 21:29)
Citronella butu tinkamiausias? Aciu uz jusu atsakymus  4u.gif

Nebūtinai, įvairūs tinka. Pas maniškį dabar Himalajų kedras, prieš tai buvo Atlasinis kedras, eukalipto tinka, bet citronella, žinoma, irgi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2018 04 22, 00:20)
Merginos, gal galit paaiskinti ar jus tepate ka nors ant virsutiniu akiu odos? Pas mane palei blakstienu linija labai issausejo. Sako, kad taip gali buti del to, kad tepiau akiu kremu per arti tos linijos. Sako, kad teisingai akiu krema reikia tepti tik toli nuo akiu, butent tapsnoti ant kaulo linijos. Tai nieko negalima tepti arciau akiu? Kaip sudrekinti tada tuos vokus? Gal bent jau hialiurono seruma galima jei kremo ne? Nebesuprantu nieko unsure.gif

aš darausi visokius visokių gėrybių mišinukus aliejiniu pagrindu ir tepu viską, kliuva net blakstienom, tai nepastebėjau jokių išsausėjimų ar kitų blogybių
Papildyta:
QUOTE(zittute @ 2018 04 22, 17:58)
Taip taip, spirito ir neketinu naudoti, nemanau, kad saugu vaikui. O su vandeniu irgi nelabai vesinu, nebent strategines vietas, visos i dusa nebandziau niekad kisti. As irgi bijau aukstu tempu, tai domiuosi is anksto, alternatyvom, kad kartais but galima neduot vaistu. Dekui  4u.gif
Dekui uz patarima, isbandysim, kai prireiks  4u.gif man ypac aktualu kelionese, nes tik kur nuskrendam- diena dvi ir tempa.... sakau, gal koks sirupas stebuklingas dar iherbe būna, kurio aš nežinau  biggrin.gif

Nebijokit, jei vaikas nėra pastovus sirgaliukas ir šiaip turi imunitetą, tai ir nereikia trukdyti sirgti, gintis organizmui. Reikia žiūrėti kaip jaučiasi. Mažinti tempą verta tik tda, jei vaikas geibsta, bet būna, kad palaikomi arbatėlių serga visai puikiai, jei taip galima išsireikšti. Tiesiog žandukai raudoni, bet dar žaismingi, teliką žiūrėti nori, tai ir nereikia numušti tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 22 balandžio 2018 - 18:10
QUOTE(wetriuke @ 2018 04 22, 15:25)
Onebus,kad jie patys konvertuos ir ta mano uzsakyma doleriais pavers eurais? nekils bedu?

idekit nuoroda vitaminais, tada paaiskinsiu su pvz.
Papildyta:
O aš pagaliau penktadienį atgavau tą siuntą be muito (atkeliavo dar vienas muitinės registruotas laiškas su tuo sprendimu, kad netaikyt mokesčius),tada jau ėjau paštan, jie dar matė, kad mokesčiai yra vistiek, bet ten jau kažkur susiskambino ir galiausiai atidavė  biggrin.gif

as taip pat atgavau, 2 dienas palaukiau ir jau rode be mokescio smile.gif
dabar matau, kad dar viena siunta mano keliauja ne iprastu keliu, ne per Frankfurta
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 04 21, 23:20)
Merginos, gal galit paaiskinti ar jus tepate ka nors ant virsutiniu akiu odos? Pas mane palei blakstienu linija labai issausejo. Sako, kad taip gali buti del to, kad tepiau akiu kremu per arti tos linijos. Sako, kad teisingai akiu krema reikia tepti tik toli nuo akiu, butent tapsnoti ant kaulo linijos. Tai nieko negalima tepti arciau akiu? Kaip sudrekinti tada tuos vokus? Gal bent jau hialiurono seruma galima jei kremo ne? Nebesuprantu nieko unsure.gif

Aliejų galit tept - erškėtuogių, argano. Akims labai gerai (nuo raukšlių). Ricina blakstienoms.

Maistinių produktų užsakymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 balandžio 2018 - 22:08
As savo 3 m berniukui diena nemusu temperaturos iki kokiu 38,5 ar 38.6, bet daznai matuoju, kad nebekiltu. Nakciai iki 38.2 nieko neduodu. Skirtingai diena ir nakti, nes diena matau kaip vaikas jauciasi. Nakti nematuoju taip daznai temp ir miegodama nestebiu vaiko. Maniskis gerai pernesa temperatura. Stengiuosi daug skysciu duoti. Beda, kad jis labai sunkiai geria vandeni ir arbatas. Tai net su svirkstu zaidziam, kad tik gertu. Butent del to mums gydytoja nerekomendavo liepziedziu arbatos. Sako, kad dar labiau skysciu neteks. Dar stengiuosi aprengti, apkloti plonai. Tik svarbu, kad nebutu "zasies" odos,mat tada uzsirakina organizmas ir nebeatiduoda silumos. Kunas nebevesta. kuo daugiau guleti, maziau valgyti, kad organizmas neeikvotu bereikalo savo energijos. Tada turi daugiau jegu kovai su bacila. Va taip gydau savo mazyli. O jei kartais prireikia, duodu ibuprofeno. Paracitamolis mums kazkodel sunkiau veikia.
Atsakyti
Dėkui merginos visoms dėl pasisakymų apie temperatūros mušimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Maniškė serga pakankamai retai, nes nelanko darželio. Tačiau kai jau kur iškeliaujam lėktuvu, tai vos ne kaskart bent porai dienelių tenka prabūt viešbutyj. Aš irgi nemušu iki 38,6 tempos, plonai rengiu, vėsinu tik tuomet, kai jau odelė karšta (žinau, kad kol šalta odelė ir tempa tik kyla jokių vėsinimų), į dušą net bijočiau kišti....tai tik pavilgau rankšluostį ir drėgnai kaktą, rankų, kojų sulenkimus pašluostau. Sutinku Su Monteverde, kad reik leist sukarščiuoti, ir neužkirtinėti ligos, juk taip imuninė ir formuojasi, dirba, ginasi.... Bet man kai pirma dukra ir jos ligos retos, tai būna toooks įvykis, aš jautriai ir baimingai sureaguoju... Tai svajojau apie kokį stebuklingą sirupą natūralų, kuris mums nors kelionėse gelbėtų neįsisirgti biggrin.gif ( Nes cheminius vaistus-paracetamolį/ibuprofeną visuomet turiu ir jau tik nuo 38,6 duodu). Vieną natūralų esu atradusi, bet ne nuo tempos- pirmiem peršalimo simptomam pasireiškus, (gal nuo kondicionieriaus, nors jį visad jungiam tik 1-2 laipsniais vėsesnį nei lauko tempa), duodu tą Umckoalabo, tai man atrodo, kad greičiau pasveiksta; šiemet rudenį Kretoje per dvi dienas buvo sveika, nuo tempos tik 1 kartą teko duoti paracetamolio. O mūsų pediatrė tai patarė vieną kartą paracetamolį, sekantį jei kyla- ibuprofeną... Tai kai tenka ilgiau tempos turėt,taip ir miksuojam vieną kartą vieną, kitą- jau kitą. Tai veikia gerai, aišku, paracetamolis silpniau. Dėl liepžiedžių, kad reik daug gerti tuomet, tai va dabar pagalvojau, kad mums netiktų turbūt, nes irgi nedaug geria sirgdama, tenka po šaukščiuką siūlinėt vis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

paleido muitine mano siunta:

https://www.iherb.co...p;rcode=SAT3706

Ant muitines pranesimo buvo, kad preke neregistruota ES kazkuri, del to siunta sulaikoma.
Kai gavau dezute - ant jos buvo geltonas nedidelis lipdukas, kad tipo siunta gali tureti prekiu, kurios skirtos ne ES ir gali tureti ingridientu, kurie neleidziami ES. Manau kad del sio lipduko ir sulaike siunta.
Taciau pateikus dokumentus - paleido. Viskas gerai baigesi. Cia sunta su ta 5 dol nuolaida.

Heimish - abu produktai bus kartojami. Kol kas keliauja i sandeliuka, nes likuciu dar nesu pabaigusi. Bet labai man patiko smile.gif Pirkau kai buvo nuolaida korejietiskoms prekems.

Leaders kaukes. Vakar isbandziau sia:

https://www.iherb.co...1?rcode=SAT3706

Man labai patiko kaip veidas jautesi. Laikiau gal 30 minuciu. Siandien nebetepiau jokio kremo ant veido. Labai sudrekintas ir svelnus buvo po nakties veidukas. Patiko 4u.gif

Sio gelio pakuote daug didesne nei issivaizdavau:

https://www.iherb.co...3?rcode=SAT3706

Siaip labai fainas. Greit isigeria. Maloniai kvepia. Nepalieka jokios pleveles. Net siek tik vesina. Labai patiko. Manau turetu buti super daiktas vasara, ypac pasikaitinus sauleje. Ar pasausejus odai. Tekstura daug malonesne nei visokiu losjonu ar kuno sviestu. Manau tikrai bus kartojamas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta1477: 23 balandžio 2018 - 08:37