Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(VVVVioleta @ 2018 04 21, 22:15)
Ziurekit tik i Subtotal:€22.15, kuris negali virsyti €22!

eina sau...tai dabar diedukui svarbiu vitaminu negalesiu uzsakyt,nu sakes:(
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2018 04 20, 09:57)
Nerealiai džiaugiuosi  biggrin.gif  balandžio 10 d. siuntinukas jau LPexpress terminale su persiuntimu už 1 eur.
Jau trečias kartas iš eilės viskas sklandžiai ir nereik nervintis su visokiais paštais . Aišku,sumos neviršijau,tai ir muitinei neužkliuvo  bigsmile.gif

Aš gi sakiau biggrin.gif Man irgi taip gyvenimas prašviesėjo, kai atradau persiuntimą į LPexpress smile.gif

QUOTE(yuki @ 2018 04 20, 10:09)
nu pyyyyyyp, pyyyyyyp........

paskambino iš muitinės, sako: jūsų siuntinukas būtų neapmokestintas, jeigu ne vienas dalykas, žodžiu jums vietoj vienos užsakytos prekės įdėjo tokias pačias dvi (apsiriko iherbas), todėl mes turim ją skaičiuoti į prekių vertę ir jūsų siuntą apmokestinti!!! nu afigiet frusty.gif  bash.gif kas čia per savivalė blink.gif
pasakiau, kad nesiruošiu jiems nieko mokėti. kokių nors patarimų gal kas???

Matau, kad jau su iHerbu susirašėt. Bet realiai tai ir muitinės pozicija abejotina. Yra sąskaita, banko išrašas - t.y., dokumentai pagal kuriuos galima nustatyti jūsų siuntinio vertę. Jūs pirkote ir mokėjote už vieną prekę - ir tai turėtų atsispindėti tuose pirkimo dokumentuose. O jei siuntinyje atsiranda viena preke daugiau, tai galima juk traktuoti tai kaip dovaną. Arba, kad už vienos prekės kainą buvo parduotos dvi prekės 4u.gif
Atsakyti
Mano naujas krepšelis https://www.iherb.co...01975_DME-02041, siuntimas nemokamas.
Derma E produktai puikūs, šįkart bandysiu toniką ir paakių kremą, dabar kaip tik akcija. Į krepšą dar tilpo batonėlis iš trial skyrelio. smile.gif
Atsakyti
Šios dienos krepšelis https://iherb.co/QCkmeJz
į pabaigą Real Purity deo, veiksmingas, pastovus pirkinys
CoQ10; Healthy Origins, Phase 2, Carb Controller-angliavandenių mėgėjams, atsiliepimai geri, rašo jog padeda nepriaugti svorio smile.gif , išbandysiu ir du buteliukai astaksantino, kombo kaina po 0.82 eur. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit paaiskinti ar jus tepate ka nors ant virsutiniu akiu odos? Pas mane palei blakstienu linija labai issausejo. Sako, kad taip gali buti del to, kad tepiau akiu kremu per arti tos linijos. Sako, kad teisingai akiu krema reikia tepti tik toli nuo akiu, butent tapsnoti ant kaulo linijos. Tai nieko negalima tepti arciau akiu? Kaip sudrekinti tada tuos vokus? Gal bent jau hialiurono seruma galima jei kremo ne? Nebesuprantu nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2018 04 21, 21:37)
eina sau...tai dabar diedukui svarbiu vitaminu negalesiu uzsakyt,nu sakes:(

pirkit ne eurais, o doleriais, tada itilpsit
http://www.cust.lt/web/guest/767
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2018 04 22, 00:20)
Merginos, gal galit paaiskinti ar jus tepate ka nors ant virsutiniu akiu odos? Pas mane palei blakstienu linija labai issausejo. Sako, kad taip gali buti del to, kad tepiau akiu kremu per arti tos linijos. Sako, kad teisingai akiu krema reikia tepti tik toli nuo akiu, butent tapsnoti ant kaulo linijos. Tai nieko negalima tepti arciau akiu? Kaip sudrekinti tada tuos vokus? Gal bent jau hialiurono seruma galima jei kremo ne? Nebesuprantu nieko unsure.gif

tepu tik palei akiu kaula aplink su bevardziu pirstu.
tarp dvieju pirstu paskirstau krema pridedu prie isoriniu akiu kampu, palieku krema, tada uzdedu ant virsutinio voko prie vidinio kampo ir tepu ratu virsutini voka i isore ir apatini nuo isores i vidu smile.gif nezinau ar aiskiai parasiau smile.gif

o jum negrauzia akiu temant arti blakstienu? juk kremas tada turetu suteketi i akis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 22 balandžio 2018 - 06:46
Savaitgalinis krepšelis ax.gif
https://www.iherb.co...mp;rcode=JUR576
Atsakyti
Ką tik atsiimtas užsakymas su nemokamu siuntimu: https://www.iherb.co...mp;rcode=KTM897

-Natūralus vitaminas C - pirmąkart perku, patiko sudėtis, tik to cukraus galėtų ir nebūti. Nustebino nemažas bonkutės dydis, nesitikėjau.
-Kvercetinas - viliuosi, kad pagelbės nuo alergijos ir apskritai bet kokių uždegiminių procesų organizme. Laiku gavau, nes jau prasidėjo pavasarinės alergijos simptomai.
-Šokoladinis batonėlis su riešutais - iš trials, jau sudorojau - labai skanus.
Atsakyti
o kaip jūs tą lpexpress atradot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 22, 07:38)

tepu tik palei akiu kaula aplink su bevardziu pirstu.
tarp dvieju pirstu paskirstau krema pridedu prie isoriniu akiu kampu, palieku krema, tada uzdedu ant virsutinio voko prie vidinio kampo ir tepu ratu virsutini voka i isore ir apatini nuo isores i vidu smile.gif nezinau ar aiskiai parasiau smile.gif

o jum negrauzia akiu temant arti blakstienu? juk kremas tada turetu suteketi i akis

Taip, supratau, taip ir reikia. Negrauzia man, as netepdavau daug, tiesiog visa veida tepdavau hialiuronu tarkim, paskui paprastu kremu irgi visa veida - truputis ant pirstu ir tapsnojant viskas isigerdavo. Rugstiniu visokiu, retinoidu, kaukiu ir pan aisku, kad netepdavau arti akiu. Dabar raso nereikia nieko aplink akis.. Bet jei naudoji bb krema ar krema nuo saules, juk irgi tepam visur.. Zodziu po sitiek metu kremu naudojimo dabar tik susimasciau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ra2ga,2018 04 22, 08:38]
pirkit ne eurais, o doleriais, tada itilpsit
http://www.cust.lt/web/guest/767

Onebus,kad jie patys konvertuos ir ta mano uzsakyma doleriais pavers eurais? nekils bedu?
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 04 21, 21:31)
Alijosiaus gelis visai seimai. Sis be alkoholio, tinka net vaikams. Tepu juo visa kuna, kartais veida (po toniko, ant virsaus tepu savo krema), plaukus (kaip kauke 10 min pries plovima). Labai tinka po soliariumo ar saules voniu, ramina, drekina. Taip pat tinka turintiems dermatita, spuoguota oda. Vyrai gali naudoti po skutimosi. Greit isigeria, nelieka lipnumo;

Aš pirkau kažkada išgirtą šį alijošiaus gelį tai jis palieka tokį nemalonų lipnumą. Kaip tik vasara ir sūnui nuo saulės alkūnes jau beria, bandžiau tepti, sako jam dar labiau skauda nuo jo ax.gif . Ar jųs jo nebandžius? Vienodas efektas?
Dabar laukiu šio alijošiaus gelio, rašo, kad prie egzemos tinka, gal šis bus išsigelbėjimas. Žiauru kai saulės reikia saugotis ax.gif
Atsakyti