Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Katiniena @ 2018 04 11, 13:05)
Mano dvi siuntos jau nuo kovo 16d Vilniuje. Kažin begausiu aš jas ar jau palaidot?
Pasidariau jų printscreenus kompe, kur dar normaliai rodo tą subtotal..

As pati nuejau i pasta ir rado siunta pagal mano adresa.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 11, 15:28)
gavom pastiles katei - https://www.iherb.co...oft-Chews/73241

kol kas dvi dienas davem. labai ji noriai ir greitai suvalgo ir tada vaiksto paskui dar reikalauja smile.gif
apie tolimesni poveiki parasysiu veliau  smile.gif

Parašykit. Įdomu, ar bus teigiamas poveikis. Mūsų katinas kartais labai kankinasi, kol plaukus išvemia. Gal šios tabletės padėtų.
Jūsų katė nėra išranki?
Atsakyti
Atsiėmiau siuntą tą su nuolaida, viskas tvarkoje. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2018 04 11, 15:52)
Jūsų katė nėra išranki?

kaip kada. kartais nevalgo kai kuriu konservu, tai sumaisom su megstamais ir suvalgo biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas bandėte kremus kūdikiui nuo atopinio dermatito ir galite rekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
Buvau pašte kelis kartus, jos ten neieško, nes matai neturi laiko tokiem dalykam. Sako, JEI bus tel nr.tai gausiu sms. Sakau, O JEI NEBUS? Žodžiu, kova su vėjo malūnais. Rašiau į info@post.lt, tai standartinis atsakymas, kad neregistruota siunta. Žiauriai užknisa. Subines noris joms ten išvanoti.
Atsakyti
Atkeliavo kovo 24 dienos siuntinukas: https://iherb.co/4WMWsrT2
Didžiulės talpos Giovanni šampūnas smile.gif
Bacopa- atminčiai, koncentracija, mažina įtampą, stresą, galima ir vaikams duoti
tapioca ir kukurūzų krakmolas, kepimui vietoje įprastinių miltų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 04 11, 14:28)
aha, matau, kad paštas išsiuntė ir siunta yra rodūnios kely, tai čia muitinėj? tik laiško jokio kol kas negavau. na ok, palauksiu. ačiū

Dar ne muitineje matyt.kai mano muitineje buvo, gavau el pastu pazyma, kad gauta muitineje
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2018 04 11, 17:33)
Buvau pašte kelis kartus, jos ten neieško, nes matai neturi laiko tokiem dalykam. Sako, JEI bus tel nr.tai gausiu sms. Sakau, O JEI NEBUS? Žodžiu, kova su vėjo malūnais. Rašiau į info@post.lt, tai standartinis atsakymas, kad neregistruota siunta. Žiauriai užknisa. Subines noris joms ten išvanoti.

vienintelė viltis tokia visai nebloga moteriškė iš: kokybe@post.lt
Gražiai aprašote situaciją, kad parduotuvė iš kur siunčiae, tvarkinga, patikima, galite pridėti sekimo numerius tuos kur iherb duoda ir pasakyti, kad įtariate gal net vagystes ar aplaidumą dirbant, nes jei rodo, kad seniai Lietuvoje, nu tai... Ir pasakykite, kad kategoriškai atsisako ieškoti.
Atsakyti
Ką tik padarytas užsakymas su abiejų savaičių nuolaidomis ir nemokamu siuntimu, nors ir nėra "Shipping Saver" prekių: https://www.iherb.co...mp;rcode=KTM897

-Natūralus vitaminas C - pirmąkart perku, patiko sudėtis, tik to cukraus galėtų ir nebūti.
-Kvercetinas - rodos, kažkuri jau minėjo, jog pirko šį dėl alergijos. Aš taip pat viliuosi, kad pagelbės nuo jos ir apskritai nuo bet kokių uždegiminių procesų organizme. Pasinaudojau dar ir kodu WEEKLY5.
-Šokoladinis batonėlis su riešutais - prigriebiau dar ir trialą.

Atsakyti
Mergaites.o shippingas nesiskaiciuoja,neuzkliusiu muitinej
Subtotal:€17.95
Loyalty Credit : €0.00

Shipping: €4.20
Rewards :
€0.00

Order Total: €22.15
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 11, 18:47)
vienintelė viltis tokia visai nebloga moteriškė iš: kokybe@post.lt
Gražiai aprašote situaciją, kad parduotuvė iš kur siunčiae, tvarkinga, patikima, galite pridėti sekimo numerius tuos kur iherb duoda ir pasakyti, kad įtariate gal net vagystes ar aplaidumą dirbant, nes jei rodo, kad seniai Lietuvoje, nu tai... Ir pasakykite, kad kategoriškai atsisako ieškoti.

Aha, taip ir padariau dar diena is to nervo.
Atsakyti