Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Lyn @ 2018 04 11, 13:05)
Kalbeju su  muitine,  tai  paleis  mano  siunta  pagal  pirminiu duomenis, tik  kol as  ja  gausiu vel  I  pasta  praeis  maziausiai savaite.

kokiu būdu susisiekiat su muitine? jei net paštui paprastai nepasiskambinsi, tik bendrą tel. nurodo puslapyje... noriu paklaust, ar perdavė muitinei prašymą, nervina ta tyla.

pas mane yra taip:

Subtotal21,12 EUR
Rewards-1,16 EUR
Shipping4,51 EUR
Total24,47 EUR

tai tipo gali apmokestinti?
Atsakyti
as pirmadieni parasiau laisvos formos prasyma, pridejau uzsakymo ekrano kopija.
pastas nusiunte deklarantams
siandien pastas siuncia mano siunta i muitine, kad perskaiciuoti mokescius.
ziuresiu kaip toliau bus
Atsakyti
Mano dvi siuntos jau nuo kovo 16d Vilniuje. Kažin begausiu aš jas ar jau palaidot?
Pasidariau jų printscreenus kompe, kur dar normaliai rodo tą subtotal..
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2018 04 11, 12:42)
Atvyksta įvairiai, nuo savaitės man, iki mėnesio. Iki dviejų mėnesių galima laukti. Dažniausiai per dvi savaites. Štai čia yra siuntimo kainą mažinančių prekių sąrašas.: https://iherb.co/2TkeAjjk Prekės, kur parašyta shipping saver, susidėjus į krepšelį pamažina siuntimo kainą arba padaro jį nemokamą. Reikia pasidėlioti ir pažiūrėti su kuria mažėja labiau, na ir ko jums sakykim reikia. Aš taip planuoju prekes į ateitį ar dovanoms. Pavyzdžiui šie šampūnai man patinka ir su jais neblogai mažėja, o ir yra panaudojamas dalykas: https://iherb.co/4aToHQ41 .

Supratau, ačiū jums!

Dar kodą galiu įvesti pirmą kartą apsipirkdama, ar ne? Parašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia dienos prekė? Niekaip nerandu per tel.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2018 04 11, 15:23)
Kokia dienos prekė? Niekaip nerandu per tel.

Nebera dienos prekes niekur.
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2018 04 11, 14:08)
Supratau, ačiū jums!

Dar kodą galiu įvesti pirmą kartą apsipirkdama, ar ne? Parašykite  mirksiukas.gif

Enjoy $5 off first order from the iHerb apps using code APPS2018

Code HMB059 get 5% off first order

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 04 11, 12:59)
kokiu būdu susisiekiat su muitine? jei net paštui paprastai nepasiskambinsi, tik bendrą tel. nurodo puslapyje... noriu paklaust, ar perdavė muitinei prašymą, nervina ta tyla.

as pagal sekimo numeri maciau , kad siunta grizo I skirtymo posta po mano skundo pateikimo. Kadangi buvau skunde nurodziusi el pasta, tai kai atejo skundas I muitine, gavau pranesima. Jie privalo atsiusti pranesima, kad gautas skundas. Kazkuriame laiske buvo nurodyta, kuris Vilniaus tetitorines muitines skyrius nagrines skunda, paskambinau pakalbejau. Siandien nagrinejusi mano skunda mutininke parase lasika del trukstamu dokumentu.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2018 04 11, 14:05)
Mano dvi siuntos jau nuo kovo 16d Vilniuje. Kažin begausiu aš jas ar jau palaidot?
Pasidariau jų printscreenus kompe, kur dar normaliai rodo tą subtotal..

Eiti į paštą ir reikalauti ieškoti, nes tuoj pat grąžins atgal iherbui, jei dar delsite. Pastaruoju metu bent ja aš masiškai nebegaunu lapelių ar sms pranešmų, o ir kitos narės apie tai rašė ne kartą
Atsakyti

Eiti į paštą ir reikalauti ieškoti, nes tuoj pat grąžins atgal iherbui, jei dar delsite. Pastaruoju metu bent ja aš masiškai nebegaunu lapelių ar sms pranešmų, o ir kitos narės apie tai rašė ne kartą

Mano problema analogiska- bet as visas siuntas nukreipineju i LP pastomatus. Tada kur ieskoti...  :huh2: vienos siuntos negaunu.. Musu pasto skyriuje nerasta...

Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2018 03 29, 16:31)
Pirmą kartą perkamos ar jau išbandytos?

gavom pastiles katei - https://www.iherb.co...oft-Chews/73241

kol kas dvi dienas davem. labai ji noriai ir greitai suvalgo ir tada vaiksto paskui dar reikalauja smile.gif
apie tolimesni poveiki parasysiu veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 04 11, 14:52)
as  pagal sekimo numeri  maciau , kad  siunta grizo  I skirtymo  posta  po  mano  skundo  pateikimo. Kadangi  buvau  skunde  nurodziusi  el  pasta,  tai  kai  atejo skundas  I  muitine,  gavau  pranesima. Jie  privalo  atsiusti  pranesima,  kad  gautas  skundas.  Kazkuriame laiske  buvo  nurodyta,  kuris  Vilniaus  tetitorines  muitines skyrius  nagrines skunda,  paskambinau  pakalbejau. Siandien  nagrinejusi  mano skunda  mutininke  parase  lasika  del trukstamu  dokumentu.

aha, matau, kad paštas išsiuntė ir siunta yra rodūnios kely, tai čia muitinėj? tik laiško jokio kol kas negavau. na ok, palauksiu. ačiū
Atsakyti