Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

Muitine praso papildomu dokumentu, ilindau i iherb, jie pakeite ir seno uzsakymo rasyma, ir raso subtotal dabar su loyality credit, nors pries keleta dienu rase subtotal be loyality credit. Ir kaip dabar muitinei patikslint dokumentus? Nes dabar subtotal gavosi 22 su centais, nors kai pirkau buvo 21 su centais
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 04 11, 08:05)
Muitine praso papildomu dokumentu, ilindau i iherb, jie pakeite ir seno uzsakymo rasyma, ir raso subtotal dabar su loyality credit, nors pries keleta dienu rase subtotal be loyality credit. Ir kaip dabar muitinei patikslint dokumentus? Nes dabar subtotal gavosi 22 su centais, nors kai pirkau buvo 21 su centais

Banko išrašas netinka ? blink.gif
Rašykite iherb'ui,kad jie paaiškintų ir pateiktų ,kiek iš tikro mokėjote ax.gif
Nu nesąmonė kokia gaunasi...
Tfu,gerai kad nespėjau tada su nuolaida apsipirkti,kol rinkausi baigėsi biggrin.gif

Vadinasi dabar reikia sau nusikopint ir išsisaugot prieš apmokėjimą tą jų total-subtotal.
Tada bus ramu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozinisgyvenimas: 11 balandžio 2018 - 08:32
QUOTE(Lyn @ 2018 04 11, 08:05)

Rimtai? O kada darytas uzsakymas? Pas mane kol kas niekas nepakeista.
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2018 04 11, 08:30)
Banko išrašas netinka ?  blink.gif
Rašykite iherb'ui,kad jie paaiškintų ir pateiktų ,kiek iš tikro mokėjote  ax.gif
Nu nesąmonė kokia gaunasi...
Tfu,gerai kad nespėjau tada su nuolaida apsipirkti,kol rinkausi baigėsi  biggrin.gif

Vadinasi dabar reikia sau nusikopint ir išsisaugot prieš apmokėjimą tą jų total-subtotal.
Tada bus ramu

QUOTE(deluxe @ 2018 04 11, 08:31)
Rimtai? O kada darytas uzsakymas? Pas mane kol kas niekas nepakeista.

tikrai kad nesamone, appse rodo naujai, bet kompe ilindus senai. nezinau kaip taip gali but, pasidariau pdf uzsakymo is kompo, ir issiunciau
Atsakyti
[quote=zittute,2018 04 10, 18:35]
nesinori apsijuokti. as suprantu, kad loyali tai nera nuolaida, kad tai ale virtualus pinigai. Tik as nepritariu tam, kad muitinei apmokestino siuntiniu, kurie pirkti dar pagal ankstesne politika. Jie turetu jau ziureti siuntinius, kurie balandzio datom pirkti, o ne kovo mėn., nes mes uzsakydamos vadovavomes dar ankstesne pirkimo politika
[/quote]

na būtent, kad jei nauja politika nuo balandžio, tai ir mokesčiai pirktiem nuo balandžio. Bet tai kodėl visom 16,69 suma??? va būtent dėl to tai jie turėtų būt apjuokti, juk mokesčiai tai procentaliai nuo prekių vertės skaičiuojami.
[/quote]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
KAŽKODĖL KEISTAI MAN CITUOJA POSTUS.

Tai mano siuntinį irgi apmokestins? Šiandien kaip tik deklaravau pirktą kovo 16 d. siuntinėlį -subtotal buvo 21,96 Eur, o Loyalty credit pritaikė 0,82 Eur. blink.gif

Ir prie ko čia ta 16,69 Eur suma visoms vienodai, jei 21% nuo (subtotal+shipping)+muito mokestis (apie 9 eur)? Jie ten skaičiuot nebemoka?
Ar bandėt kas užginčyti? Ar tiesiog sumokėjot ir viskas? blink.gif
Atsakyti
[quote=kwaksyte,2018 04 11, 08:51]
na būtent, kad jei nauja politika nuo balandžio, tai ir mokesčiai pirktiem nuo balandžio. Bet tai kodėl visom 16,69 suma??? va būtent dėl to tai jie turėtų būt apjuokti, juk mokesčiai tai procentaliai nuo prekių vertės skaičiuojami.
[/quote]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tai mano siuntinį irgi apmokestins? Šiandien kaip tik deklaravau pirktą kovo 16 d. siuntinėlį -subtotal buvo 21,96 Eur, o Loyalty credit pritaikė 0,82 Eur. blink.gif

Ir prie ko čia ta 16,69 Eur suma visoms vienodai, jei 21% nuo (subtotal+shipping)+muito mokestis (apie 9 eur)? Jie ten skaičiuot nebemoka?
[/quote]
bent as gincijuosi smile.gif
Atsakyti
[quote=kwaksyte,2018 04 11, 09:51]
[/quote]

[/quote]

Na kaip suprantu dauguma mūsų gavo vienodas sms su 16,69 muito suma. Tai ir sakau, kad cia tai jau tikrai nesamone. As tai kaip ir kitos merginos, pateikiau paste prasyma del mokesciu perskaiciavimo. Bet kolkas tylu. Nevirsijau leistinos sumos, tai tikiuosi turetu paleist be muito. Bet jei nepaleis, tai idomu but suzinot bent jau kodel tada visom su 16,69 vienodai sms siunte biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kuriu sulaikytos siuntos. Per kiek laiko jum atsako deklarantas? Praejusi sestadieni parasiau prasyma, dar iki dabar jokios zinios, nors ir palikau ir tel nr ir el. pasta.
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 04 11, 09:08)
Merginos, kuriu sulaikytos siuntos. Per kiek laiko jum atsako deklarantas? Praejusi sestadieni parasiau prasyma, dar iki dabar jokios zinios, nors ir palikau ir tel nr  ir el. pasta.

prasyma parasiau pastui ketvirtadieni, vakar gavau pazyma el pastu, kad skundas priimtas
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2018 04 11, 09:30)
Tfu,gerai kad nespėjau tada su nuolaida apsipirkti,kol rinkausi baigėsi  biggrin.gif

tai liecia ne tik su 5 nuolaida pirkta. kovo pabaigoje ir balandzio pradzioje daryti uzsakymai irgi
Atsakyti
as turiu susidejusi krepsi, bet jame itin skubios prekes, tai lauki , net neperku, ziuresiu kaip cia baigsis su muitine
Atsakyti
Merginos,nesutikit ir ginčykitės su muitine,nebijokit mirksiukas.gif
Pernai mane puolė,kad iš ebay siųsti Colgate dantų šepetėliai gali būti pagaminti pažeidžiant intelektinę nuosavybę,grasino sunaikinti.
Nesutikau iš principo,prikabinau pardavėjo garantiją,prašiau pateikti įrodymus,kodėl jie taip mano.
Atsakymo negavau jokio...nesivargina jie
Atgavau prekes po 3 mėn biggrin.gif

Gražiausia dalis yra tai,kad jie siunčia neregistruotą laišką į kurį privaloma atsakyti vos per kelias dienas nuo išsiuntimo datos,pavėlavus atsakyti,prekės sunaikinamos blink.gif
Kažkokie karaliai visagaliai ta muitinė blyn...
Atsakyti