QUOTE(zvejodukra @ 2017 01 04, 09:29)
<p>Ką rekomenduotumėte PMS simptomams mažinti? Gal kas nors ką vartojo ir padėjo? Būčiau dėkinga
</p>
Pms simptomams mažinti aš pirkau šį vitex
papildą
Turiu pasakyti, kad anksčiau itin kentėdavau nuo ryškaus krūtų skausmo paskutinę savaitę. Šį papildą vartoju antrą mm ciklo pusę tiktai. Visą mėnesį negeriu. Paieškojus internete taip daug kas daro. Ir krūtų skausmo dabar nebėra. Jis subalansuoja hormoną progesteroną, kurio santykis turi keistis. Kai pirmąją ciklo pusę dominuoja estrogenas, po ovuliacijos jo lygis turi mažėti ir jo vietą užimti prrogesteronas, kad įvyktų menstruacijos. Jei balansas sutrikęs, jei progesterono yra mažai ir būna įvairių problemų. Jį geria ir ciklui sureguliuoti, bet tuomet geria visą mėnesį. Prisirinkau įvairios info.
Dar nuo pms simptomų yra labai gerai vitamino B kompleksą tiesiog pagerti. Dar man labai padeda magnis, bet jį geriu pastoviai ar pms ar ne pms. Magnis man pagerina nervinę būklę, jei jaučiu gimdos susitraukimus, mėšlungį prieš mm, jų nebelieka išgėrus magnio. Geriu pastoviai, bet vos pajutusi neigiamus simptomus, dozę geriu truputėlį didesnę.