Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Minutėlė @ 2017 01 03, 21:54)
  Kas turi problemų su sanariais, geras produktas http://www.iherb.com...oz-480-ml/12119. Sudėtyje yra ir glukozamino ir chondroitino geros dozės. Davė nuolaidą ir dar savaitės nuolaidą - 20% pritaikius kaina gaunasi tik 8,76 eur.

Kažin ar pati bandėte? Viena prasčęiausių firmų iherb, gamina su dažikliais, nenatūraliai ir t.t.
Atsakyti

Ką rekomenduotumėte PMS simptomams mažinti? Gal kas nors ką vartojo ir padėjo? Būčiau dėkinga  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 04, 10:23)
Kažin ar pati bandėte? Viena prasčęiausių firmų iherb, gamina su dažikliais, nenatūraliai ir t.t.

Šitą produktą ,,radau'' tik vakar ir įsitraukiau į užsakymų saraša. Nes MB skauda vieną kelio sanarį. Tyrimai atlikti. Jokių akivaizdžių pakitimų nerodo. Tai gėrėm, kaip jūs sakote, gerų firmų LT pirktus panašios sudėties papildus. Gyd. rekomendavo pagerti gliukozaminą, chondaitiną. Bet jie nepadėjo. Todėl užsakysiu šituos. Nelabai baidausi aš tų dažiklių. Juo labiau kad ten parašyta kad yra ir natūralūs dažikliai. Santykio nėra. Taip pat be cukraus ir konservantų. Kartai tenka žiūrėti kitų dalykų. O kokios firmos geriausios ar blogiausios, manau galima spresti ar padeda. Todėl žiūriu pagrindinės sudėties.
Vat panoms tai žiūriu kiek galima natūraliasnių. Nes bijau dėl alergijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 04 sausio 2017 - 09:41
Kol galioja hyaluronui -15, susikroviau krepšelį, Chlorophyll irgi su - 15 kol kas krepšelis
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2017 01 04, 09:29)
<p>Ką rekomenduotumėte PMS simptomams mažinti? Gal kas nors ką vartojo ir padėjo? Būčiau dėkinga  4u.gif </p>

Pms simptomams mažinti aš pirkau šį vitex papildą
Turiu pasakyti, kad anksčiau itin kentėdavau nuo ryškaus krūtų skausmo paskutinę savaitę. Šį papildą vartoju antrą mm ciklo pusę tiktai. Visą mėnesį negeriu. Paieškojus internete taip daug kas daro. Ir krūtų skausmo dabar nebėra. Jis subalansuoja hormoną progesteroną, kurio santykis turi keistis. Kai pirmąją ciklo pusę dominuoja estrogenas, po ovuliacijos jo lygis turi mažėti ir jo vietą užimti prrogesteronas, kad įvyktų menstruacijos. Jei balansas sutrikęs, jei progesterono yra mažai ir būna įvairių problemų. Jį geria ir ciklui sureguliuoti, bet tuomet geria visą mėnesį. Prisirinkau įvairios info.
Dar nuo pms simptomų yra labai gerai vitamino B kompleksą tiesiog pagerti. Dar man labai padeda magnis, bet jį geriu pastoviai ar pms ar ne pms. Magnis man pagerina nervinę būklę, jei jaučiu gimdos susitraukimus, mėšlungį prieš mm, jų nebelieka išgėrus magnio. Geriu pastoviai, bet vos pajutusi neigiamus simptomus, dozę geriu truputėlį didesnę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 04 sausio 2017 - 10:12
QUOTE(zvejodukra @ 2017 01 04, 09:29)
<p>Ką rekomenduotumėte PMS simptomams mažinti? Gal kas nors ką vartojo ir padėjo? Būčiau dėkinga  4u.gif </p>

Magnis chelato http://www.iherb.com/Magnesium-Chelate, arba citrato formos http://www.iherb.com/Magnesium-Citrate

Raktazole http://www.iherb.com...ning-Primrose-O

Vitex http://www.iherb.com...ggie-Caps/2053?
Atsakyti
Vitex tikrai geras dalykas, man sureguliuoja cikla, sumazina disfunkcinius kraujavimus.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 01 04, 10:10)
Vitex tikrai geras dalykas, man sureguliuoja cikla, sumazina disfunkcinius kraujavimus.

Pritariu Jums, tikrai labai superinis dalykas. Geriu kaip ir Rožės vardas- antrą mm ciklo pusę tiktai.
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2017 01 04, 10:28)
Pritariu Jums, tikrai labai superinis dalykas. Geriu kaip ir Rožės vardas- antrą mm ciklo pusę tiktai.

O kodėl tik antrą ciklo pusę?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2017 01 04, 10:53)
O kodėl tik antrą ciklo pusę?

Aš todėl, nes mano mm ir taip beveik kaip laikrodis ko niekada gyvenime nebuvo. Spėju, gal nuo dim. Man reikia tik papildo, kad krūtų neskaudetų ir kitų nesąmonių mažiau būtų prieš mm. Vitexas tikėjaus, kad nuo spuogų padės, veido riebumo. Nes kitoms sako, padeda...Bet dėl to jis man tikrai neatstoja dim. Dar kai kam retais atvejais jis gali išbalansuoti ciklą. Ir kam gerti daugiau, jei galima mažiau.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 04, 10:06)
Nesenai pabaigiau Konjako šaknies miltelius labai ilgam užteko. Nuo kapsulių tai man atrodo skrandis gali "sustoti" , nes tie milteliai greita brinksta ir jei užpili vandeniu bet nemaišai, tai toks kietas želės gabalas gaunasi, bandžiau kelis kartus gerti nepilnai išbrinkusius, tai skrandžiui tikrai ne kas buvo, jie gal tada vienoje sulimpa, o reikia, kad toks kisielius būtų.

Turiu, labai šlykščiai jie man geriasi ,-jau pradejau galvot, kad kapsules būtų paprasčiau...
poveikis gal ir yra, duoda sotumo jausmą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 04 sausio 2017 - 11:55
QUOTE(AuroraBO @ 2017 01 04, 11:06)
Nesenai pabaigiau Konjako šaknies miltelius labai ilgam užteko. Nuo kapsulių tai man atrodo skrandis gali "sustoti" , nes tie milteliai greita brinksta ir jei užpili vandeniu bet nemaišai, tai toks kietas želės gabalas gaunasi, bandžiau kelis kartus gerti nepilnai išbrinkusius, tai skrandžiui tikrai ne kas buvo, jie gal tada vienoje sulimpa, o reikia, kad toks kisielius būtų.

Oho blink.gif Tai net nebandysiu, nes skrandis jautrus labai. Matyt Colonwell jo mažesnės dozės ir dar visokiausiu kitų medžiagų yra, kad skrandžiui viskas ok buvo 4u.gif
Atsakyti