Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

[quote=Monteverte,2018 04 10, 12:15]
Kaip reikėtų turėti tokio pokalbio įrašą, ot lėktų galvelės tada tų "postininkų" ax.gif
Papildyta:

man tai atrodo, kad cia tikrai kazkokia afera, vien jau todel, kad visoms paskaiciavo 16.69 eur mokesciu, nors pirkom uz skirtingas sumas visos. Manau jei vistiek jie atsifutbolins ir lieptu moketi, reiktu kokiai ziniasklaidai visom susikoperavus si reikaliuka pateikt, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2018 04 10, 13:59)
Koks jūsų nuomone būtų geriausias iherbo atitikmuo Europoje? Nes ir siuntimas gana nesaugus, ir suma dar sumažėja. Ieškau alternatyvų. Boots žinau 4u.gif

reikia pasidometi. Boots is JAV? kokios salygos siuntimo?
(esu darbe ir negaliu paziureti)
Papildyta:
QUOTE(zittute @ 2018 04 10, 14:47)
reiktu kokiai ziniasklaidai visom susikoperavus si reikaliuka pateikt, kaip manot?

nesinori apsijuokti. as suprantu, kad loyali tai nera nuolaida, kad tai ale virtualus pinigai. Tik as nepritariu tam, kad muitinei apmokestino siuntiniu, kurie pirkti dar pagal ankstesne politika. Jie turetu jau ziureti siuntinius, kurie balandzio datom pirkti, o ne kovo mėn., nes mes uzsakydamos vadovavomes dar ankstesne pirkimo politika
Atsakyti
Dar vienas mano krepšas 4u.gif Su nedideliu siuntimo mokesčiu.
https://www.iherb.co...p;rcode=GIN7418
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2018 04 10, 13:25)
Aš pažiūrėjau, kad billing adresas atsiskaitant reikšmės neturi... Siunčiau JAV, apmokėjau savo lietuviška kortele... Billing adresą pamiršau pakeisti, tai liko tėvų adresas Lietuvoj. Kitą kartą siunčiau sesei į Lietuvą, apmokėjau norvegiška kortele, billing adresą užrašiau sesės. Tai jūs matyt kažką blogai suvedat apmokėdama kortele... Gal ji netinka pirkti internetu?
Kaip įdomiai, man rodo, kad yra ir leidžia dėtis į krepšelį. Priklauso nuo šalies taip išeina.  blink.gif

As ja jau pirkau is iherb su sita kortele, bet siunciausi i LT, sikart noriu siustis JAV, bandysiu, o gal per paypal atsiskaityt? Anksciau lyg nebudavo paypal.. ir siaip kasdien perku is amzon dar dar kurnors su savo koretele, problemu nesu turejus.

Ir man rodo kad yra tas papildas Kroeger Herb Co, The Original Wormwood Combination, 100 Veggie Caps ir i krepseli deda biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linute_klp @ 2018 04 10, 15:46)
As ja jau pirkau is iherb su sita kortele, bet siunciausi i LT, sikart noriu siustis JAV, bandysiu, o gal per paypal atsiskaityt? Anksciau lyg nebudavo paypal..  ir siaip kasdien perku is amzon dar dar kurnors su savo koretele, problemu nesu turejus.

Ir man rodo kad yra tas papildas Kroeger Herb Co, The Original Wormwood Combination, 100 Veggie Caps ir i krepseli deda  biggrin.gif

Pavyko uzsakymas mirksiukas.gif pinigus nuskaiciavo, turetu but viskas ok 4u.gif
Beje uzsisakiau cia taip isgirta dezodoranta ir kaip tik buvo pasibaiges sitas papildas Kroeger Herb Co, The Original Wormwood Combination, 100 Veggie Caps https://www.iherb.co...eggie-Caps/5830 4u.gif Man leido ji pirkt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute_klp: 10 balandžio 2018 - 14:47
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 10, 14:59)
nesinori apsijuokti. as suprantu, kad loyali tai nera nuolaida, kad tai ale virtualus pinigai. Tik as nepritariu tam, kad muitinei apmokestino siuntiniu, kurie pirkti dar pagal ankstesne politika. Jie turetu jau ziureti siuntinius, kurie balandzio datom pirkti, o ne kovo mėn., nes mes uzsakydamos vadovavomes dar ankstesne pirkimo politika

O mum visom vienas ir tas pats veikejas skaiciavo mokescius? Man Egidijus K.
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 04 10, 16:21)

nezinau kaip paziureti, siunta paste...

papasakokit ka nors apie sita stebukla. matau 16 dienu reikia gerti - po 2 kaps. 3 kartu per diena pries valgi.
ka dar nusipirkti prie jo?
truputi atsiliepimus paskaiciau, kad zmones su chlorofilu uzsigeria.
o probiotikus reikia vartoti? o prebiotikus (skaidulas)?

Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 04 10, 15:21)

As tai nzn kas man skaiciavo
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 10, 15:37)
nezinau kaip paziureti, siunta paste...

papasakokit ka nors apie sita stebukla. matau 16 dienu reikia gerti - po 2 kaps. 3 kartu per diena pries valgi.
ka dar nusipirkti prie jo?
truputi atsiliepimus paskaiciau, kad zmones su chlorofilu uzsigeria.
o probiotikus reikia vartoti? o prebiotikus (skaidulas)?

Aš geriu kartu chlorofilą ir viskas.
Atsakyti
uzsisakiau su nemokamu

https://www.iherb.co...mp;rcode=PDK532

pykstu ant viso pasaulio starwars.gif
Atsakyti
mano krepšelis kol veikia kodas krepšelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 10, 16:47)
uzsisakiau su nemokamu

https://www.iherb.co...mp;rcode=PDK532

pykstu ant viso pasaulio  starwars.gif

Dėl ko pykstat? Tai gyvenimas 4u.gif Kaip tik bandau tą raudoną arbatą, man patinka:)
Boots - jie Europoj, yra visokio gėrio taip pat, tik nustojo siųsti tiesiai į LT. Tai galima tik per tarpininką
Atsakyti
As siandien pasiemiau siuntinuka su ta 5dol nuolaida,jokiu papildomu mokesciu nepriskaiciavo ax.gif
Atsakyti