QUOTE(ra2ga @ 2018 04 09, 10:25)
Laba.
Kas raset laisvos formos prasyma paste del mokesciu?
Kaip skirtas? Pastui ar deklarantams?
adresuoti reikia deklarantams, nes jie skaičiuoja.
QUOTE(zittute @ 2018 04 09, 10:40)
As tai rasiau LR muitinei.... O ar jau kas gavot atsakyma po to prasymo pateikimo paste?
negavau kol kas nieko. pašte tą mano prašymą vartė, vartė, nežinojo, ką su juo daryt, kelis kartus perklausiau, ar perduosit muitinei, pasakė, kad taip, bet labai neužtikrintai. dar palauksiu, jeigu tylės, reiks eit vėl paštan.
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2018 04 10, 08:29)
tai, istorijos su sulaikytu siuntiniu tesinys. Pateikiau Vilniaus teritorinei muitine skunda, kad nesutinku su mokesicias, pridejau reikiamus dokumentus, na kaip ir buvo nurodyta Lietuvos pasto laiske. Siandien gaunu is Vilniaus teritorines muitines standratine pazyma apie gauta prasyma, kur nurodo, pasitikrinti, ar mano prasymas atitinka nurodytus reikalavimus pazymoje, jei ne, prasymas nebus nagrinejamas. Anot pazymos, prasyme turi buti nurodyti muitines deklaracijos su kuria nesutinku rekvizitai, mutines procedura, muito kodas ir t.t. Ir kaip as galiu zinoti tokius duomenis, jei ju nieks man nepateike ???
prisiskambinau I muitine, pradejo klausinet apie loyality credit (pas mane buvo loyality credit, bet ne rewards), prase tada paieskot taisykliu, kaip jie gali buti naudojami, ir pasake, kad jei jie kaip pinigai, tai irgi iskaicuos I muitine verte.
O ar yra kam buve kad loyality credit iskaiciuoja I verte ?
uzsakymo info tokia:
Order Summary
Subtotal
21.65
Loyalty Credit
-1.03
Shipping
3.00
Duties & Taxes
0.00
Rewards
0.00