Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

sulaikytos siuntos tęsinys -

nunešiau prašymą į paštą perskaičiuoti mokesčius, ten paėmė siuntą ir klausia: "kokią sumą jums parašė?", sakau: 17,69, jinai atsako: "man rodo 9 eur" doh.gif nu ar ne deb...ai

sakau: ačiū, bet nemokėsiu ir tų 9, tegul perskaičiuoja. tai va, laukiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 04 06, 07:42)

nunešiau prašymą į paštą perskaičiuoti mokesčius, ten paėmė siuntą ir klausia: "kokią sumą jums parašė?", sakau: 17,69, jinai atsako: "man rodo 9 eur" doh.gif nu ar ne deb...ai

as jau rigi paaiskinima vakar pridaviau, tai lauksiu tolimesnes eigos
Atsakyti
Kaip šios firmos probiotikai? Sudėtis atrodo plati https://www.iherb.co...-Capsules/75969 Tik mažai atsiliepimų, gal kad nauji
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 04 06, 08:42)

QUOTE(Lyn @ 2018 04 06, 08:47)
as jau  rigi  paaiskinima  vakar  pridaviau,  tai  lauksiu tolimesnes  eigos

Merginos, o ka jus rasot prasyme? Ar pridedat pavedimo kopija?
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 04 06, 10:22)
Merginos, o ka jus rasot prasyme? Ar pridedat pavedimo kopija?

nepridėjau, nurodžiau savo kontaktus, kaip susisiekti.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 04 06, 10:45)
nepridėjau, nurodžiau savo kontaktus, kaip susisiekti.

O ka raset? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 04 06, 10:53)
O ka raset?  smile.gif

prašiau perskaičiuoti, nes neapmokestinamos sumos neviršijau. nurodžiau prekių vertę ir siuntimo kainą.
Atsakyti
Patarkit...
Vaikui, 10 m. pastovios bėdos su gerkle. Šiemet jau 5 kartą serga- gerklinis kosulys, sloga.
Kuo stiprinti atsparumą gerklės ligoms?
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 04 06, 11:40)
Patarkit...
Vaikui, 10 m. pastovios bėdos su gerkle. Šiemet jau 5 kartą serga- gerklinis kosulys, sloga.
Kuo stiprinti atsparumą gerklės ligoms?

Visą imunitetą reikia kelti, vieno vaisto nėra. Išgerinti mitybą, pirmiausia.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 04 06, 08:42)

Kaip supratau, jūs siuntos nepasiėmėt? Ji tebeguli pašte?

Gavau šiandien iš pašto lapelį, kad pasiimčiau siuntinį. Užsakinėjau su ta nelemta 5 dolerių nuolaida. Ant lapelio pažymėta, kad gauta paprasta siunta, o ne apmokestinta muitu. Bijau net eiti į paštą doh.gif Patarkit, ką daryti. Jei vis tik paaiškėtų, kad turiu mokėti mokestį, ką daryti- neimti siuntinio ir parašyti prašymą, kad perskaičiuotų mokesčius?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 06, 12:10)
Visą imunitetą reikia kelti, vieno vaisto nėra. Išgerinti mitybą, pirmiausia.

Su mityba jau dirbam.
O imunitetui ką rekomenduosi?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2018 04 06, 11:45)
Kaip supratau, jūs siuntos nepasiėmėt? Ji tebeguli pašte?

Gavau šiandien iš pašto lapelį, kad pasiimčiau siuntinį. Užsakinėjau su ta nelemta 5 dolerių nuolaida. Ant lapelio pažymėta, kad gauta paprasta siunta, o ne apmokestinta muitu. Bijau net eiti į paštą  doh.gif Patarkit, ką daryti. Jei vis tik paaiškėtų, kad turiu mokėti mokestį, ką daryti- neimti siuntinio ir parašyti prašymą, kad perskaičiuotų mokesčius?

Nepergyvenkite, jei būna apmokestinta, tai ant lapelio rašo. Reiškia viskas gerai su siunta.
Aš atsiėmiau šiandien savo siuntą su 5 dolerių nuolaida, niekas neapmokestino, viskas gerai. Ant dėžės parašyta 25,80 dolerio vertė, reiškia 5 dolerių nuolaidos niekas nepripliusavo prie vertės. Siuntimas buvo nemokamas.
https://www.iherb.co...08100_HLK-37043
Holika Holika alijošiaus gelis mano dvyniams veido drėkinimui, na ir po saulės vonių bus naudingas manau. Pudra ir maskuoklis mano paauglei, nes baigia mamos kosmetinę iškraustyt biggrin.gif Atspalviai mano šviesiaodei kaip tik, nuotraukoje atrodo kiek tamsesni nei yra realiai. Dantų pasta nunulino siuntimą ir įdomu bus išbandyt, atsiliepimai geri, pakuotė patogi ir kaip kelioninis variantas.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti