Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(kipitun @ 2018 04 05, 14:39)
Jūs domėjotės ar tik šiaip rašote savo nuomonę? Anksčiau merginos buvo rašiusios, kad rewards nelaikoma nuolaida. Lyg buvo susirašinėjimas su muitine, jie pateikė užklausimą iherb ir nustatė, kad rewards yra ne nuolaida, o virtualūs pinigai ir jie turi būti įskaičiuojami į užsakymo vertę. Jei nieko naujesnio neišsiaiškinote, tai jūsų užsakymas turėtų būti apmokestintas.
Gal kas nors galit plačiau pakomentuoti?

ne naujesnio neissiaiskinau. rasiau savo nuomone. as mokejau uz siunta 21.65 eur. ir visada perku uz 21,50-21.90 eur, ir visada turedavau revards, ir su rewards visada butu buvusi didesne suma nei 22 eur. Ir praeita savaite deklaravau muitinei tokia pat situacija ir siunta paleido. kiek suprantu is invoice, jame nesimato tu 5 usd nuolaidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 05 balandžio 2018 - 14:46
Labai patiko prausimo putos, vakar pabandziau po aliejinio prausiklio, tai galiu pasakyti, kad dar nesu jautusi taip gerai nuprausto savo veido, super tiesiog. Buteliukas daug didesnis nei tikejausi, reikia labai nedaug, as nezinojau, per daug emiau, tai kai uzputojo viskas, atrodziau lyg buciau skutimosi kremo uzsitepus biggrin.gif gaila tik, kad nepaemiau dar vieno kai nuolaidos buvo
https://gr.iherb.com...oz-170-ml/72231
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2018 04 05, 12:23)
Mano siunta nuo kovo 26 d. Lietuvoje ir jokiu ziniu apie ja.... Bandysiu susisiekti su pasto skyriumi.

Tai va, nuejau i pasta, paklausiau ir pasirodo,kad mano siunta jau kuri laika tiesiog guli paste. O man niekas nepranese blink.gif

Dabar ir as su nerimu lauksiu tu siuntu, kur su 5 dol nuolaida pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2018 04 05, 17:19)
Tai va, nuejau i pasta, paklausiau ir pasirodo,kad mano siunta jau kuri laika tiesiog guli paste. O man niekas nepranese  blink.gif

Dabar ir as su nerimu lauksiu tu siuntu, kur su 5 dol nuolaida pirkau.

Čia jau virsta standartu, pas mane taip jau kuris laikas, einu be jokių lapukų ar pranešimų ir parsinešu, kad neužsigulėtų
Atsakyti

Merginos patarkite ka naudoti isiplesus kojos raiscius? kad greiciau gytu ir  traumu prevencijai. Gal kolagena I tipo?

Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2018 04 05, 19:37)
<p>Merginos patarkite ka naudoti isiplesus kojos raiscius? kad greiciau gytu ir  traumu prevencijai. Gal kolagena I tipo?</p>

tikrai taip.
Šis, jei įtilpsite į neapmok. sumą https://www.iherb.co...40?rcode=JAK307
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 04 04, 11:07)
mano subtotal  yra  21  eur  su  kapeikom, sita suma  jie ir turi ziuret

QUOTE(Lyn @ 2018 04 05, 15:46)
ne  naujesnio  neissiaiskinau.  rasiau savo  nuomone.  as  mokejau  uz  siunta  21.65 eur. ir  visada  perku uz  21,50-21.90 eur,  ir visada  turedavau  revards,  ir su  rewards  visada  butu  buvusi didesne  suma  nei 22 eur. Ir  praeita savaite deklaravau  muitinei  tokia pat  situacija  ir siunta  paleido.  kiek  suprantu  is  invoice,  jame  nesimato tu  5 usd  nuolaidos

Gal jūs apie Loyality Credits rašot, o ne apie Rewards?
Nes Subtotal eilutėje užsakymui pritaikyta Rewards suma nesimato. Jei jūsų Subtotal suma buvo "21 eur su kapeikom", o sumokėjote 21,65 €, tai galima daryti išvadą, kad jokie Rewardsai jums nebuvo pritaikyti 4u.gif

Va, kažkurio mano užsakymo summary: Subtotal buvo 20,76, pritaikė 4,51 Reawrds nuolaidą ir sumokėjau 16 € su centais
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 04 05, 20:26)
Gal jūs apie Loyality Credits rašot, o ne apie Rewards?
Nes Subtotal eilutėje užsakymui pritaikyta Rewards suma nesimato. Jei jūsų Subtotal suma buvo "21  eur  su  kapeikom", o sumokėjote 21,65 €, tai galima daryti išvadą, kad jokie Rewardsai jums nebuvo pritaikyti 4u.gif

Va, kažkurio mano užsakymo summary: Subtotal buvo 20,76, pritaikė 4,51 Reawrds nuolaidą ir sumokėjau 16 € su centais
vartotojo įkelta nuotrauka

Teisingai, sumaisiau, tikrai buvo loyality credit, rewards nebuvo
Atsakyti
Gal kam taip buvo? Sekant siuntos kelią, rodo, kad siuntinys iš Amerikos kovo 31 d. 5 val iškart atsidūrė Vilniuje, o po to tą pačią dieną 10 val. atsirado Frankfurte. Nieko nesuprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2018 04 05, 21:13)
Gal kam taip buvo? Sekant siuntos kelią, rodo, kad  siuntinys iš Amerikos kovo 31 d. 5 val iškart atsidūrė Vilniuje, o po to tą pačią dieną 10 val. atsirado Frankfurte. Nieko nesuprantu  blink.gif

Ne kartą taip yra buvę, viskas bus gerai, nepergyvenkit. Tokius siuntinius sėkmingai gauname. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui. Nuraminot 4u.gif
Atsakyti
O ta SOLARAY normali firma ar kokia iš prastesnių? hmm.gif
Atsakyti