Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(aliaska7 @ 2018 04 04, 09:24)
Kas naudojate grybų papildus, ar šie pakankamai geri? https://www.iherb.co...90-Capsules/243  Firma lygtai patikima, įeina 7 rūšių grybai

Šių grybų kaip ir daugelio kitų deja nebesiunčia į Lietuvą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 04, 07:41)
raset i psddvs@post.lt?
man dar nieko neatsake

rasiau I info@post.lt

QUOTE(EnBlanc @ 2018 04 04, 09:45)
Bet subtotal tai raso be rewards. Ka tik pirkau, buvo 21 su centais, mokejau 8 eur, nes rewards buvo uz 13 eur. Bet subtotal vis tiek raso 21 su centais.

mano subtotal yra 21 eur su kapeikom, sita suma jie ir turi ziuret
Atsakyti
Sulaukiau kovo 18 ir 20 dienų siuntinukų, abiejų siuntimas nemokamas
https://www.iherb.co...10188_ZNW-00730
https://www.iherb.co...07439_CGN-01158.
Liuteinas su Zeaksantinu akių sveikatai, šios kompanijos pirkau pirmą kartą. Cinkas bus vartojamas su selenu dėl skydliaukės hipotirozės. Akių lašus perku jau antrą kartą, nuima akių raudonumą, akys sudrėkintos, suteikia komforto jausmą. Darbas prie kompo, todėl akys dažnai sudirgusios, šie lašai padeda. Dar patinka, kad mažas buteliukas, nereikia pusės nesunaudoto išmesti lauk dėl galiojimo laiko. Šepetėlį su kempinėlėm išbandysiu artimiausiu laiku. Batonėliai mūsų šeimos mėgstamiausi, kiekvieną mėnesį perku po dėžutę ir nekantriai jų laukiame. biggrin.gif
Siuntinuko su 5 dolerių nuolaida dar laukiu su nerimu unsure.gif
Parašykite, merginos, kuo čia baigėsi, kam mokesčius priskaičiavo...
Atsakyti
Radau batonėlių bundle, iš kurio nėr naudos biggrin.gif https://www.iherb.co...p;rcode=KIS2236 Nes smarkiai viršija 22 eurus

Beje, gal žinot kas čia per kojinės? https://www.iherb.co...ks-1-Pair/80102
Atsakyti
Siandien gavau tris dezes, kurias pirkau su 5usd nuolaida. Tusas PF raudonam nuostabiam buteliuke kartojamas, the face shop veido prausimo putos, Andalou melynas sampunas ir serumo buteliukas (miniatiurinis), juodo riesuto pabandymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 04 balandžio 2018 - 12:53
QUOTE(nieko_sau @ 2018 04 03, 13:05)

Akcijos 2018.04.04 - 11 4u.gif
-10%
Simply Organic
Earth Mama
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 03, 08:27)
Tai gal iherb kažką primakalavo rašydami ant dėžės? Kažkada seniai taip buvo, kai gal koks naujas darbuotojas supylė daug kam ir siuntimo mokesčio sumą ant dėžės

Siuntimo mokestis ir man buvo ant dėžutės. Jokių mokesčių mokėt nereikėjo.

QUOTE(Eglynas9 @ 2018 04 04, 09:03)
Manau, kažkas čia biški saviveikla užsiiminėja su tais mokesčiais rolleyes.gif

Taip smile.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 04 04, 09:43)
Neseniai juk mėnuo persivertė, balandžio pirma buvo, tai tikiuosi čia ne koks naujas muitinės 'bajeris'? Nepadarė gi gal kaip kokioje Italijoje, kad jei siunti iš Amerikos, tai reikia papildomai susimokėt...

Nepasakinėkit muitinei biggrin.gif

Bet greit kaip atsiunčia bigsmile.gif Man per 10 dienų ateina siuntiniai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2018 04 04, 10:12)
Nezinojau,aciu. Tai turbut negausiu vienos siuntos(per LPexpress),nes nebus mano telefono numeris nurodytas  unsure.gif

LP Express sistemoj juk yra visi jusu duomenys.
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2018 04 04, 10:12)
Nezinojau,aciu. Tai turbut negausiu vienos siuntos(per LPexpress),nes nebus mano telefono numeris nurodytas  unsure.gif

Jei siunčiatės per LPexpress, tada prie jūsų vardo turėtų būti nurodytas LPexpress suteiktas kodas (įrašėt jį?), kurį turėjot gauti užsiregistravus LPexpress puslapyje. O ten juk nurodėt savo tel.numerį. Tai jei viską padarėt taip, tada galit būti rami - viską gausit kaip priklauso mirksiukas.gif

QUOTE(Shalimar @ 2018 04 04, 11:01)
Graikijoj tai siuntimas isiskaiciuoja i kaina pasirodo. Ir kai pasipiktinus ieskojau info apie tai, ziuriu, kad ne tik cia.. Visoj EU taip turetu buti kaip suprantu?

The customs value is made up of:

the price paid for the goods,
    the insurance cost,
    the shipping cost.
https://ec.europa.eu...nion-country_en

Pas mus irgi siuntimas įskaičiuojamas, jei prekių vertė viršija nustatytą 22€ sumą ir reikia mokėti importo PVM 4u.gif Nebent norit pasakyti, kad Graikijoje į prekių vertę iškart įsikaičiuojamas ir siuntimo mokestis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2018 04 04, 13:52)
Siandien gavau tris dezes, kurias pirkau su 5usd nuolaida. Tusas PF raudonam nuostabiam buteliuke kartojamas, the face shop veido prausimo putos, Andalou melynas sampunas ir serumo buteliukas (miniatiurinis), juodo riesuto pabandymui smile.gif

Kokį tušą perkat?
mano abu siuntinukai su 5 usd nuolaida atkelaivo, dar nepasiimiau, bet lapukus atnešė, bet jie abu buvo 15-17 eur subtotal
Atsakyti
na ka, is post emailo gavau atsakyma toki:
"Laba diena,
Dėkojame už Jūsų atsakymą.
Patiksliname, kad mokesčius skaičiuoja muitinės pareigūnai, matome, kad ant siuntos ir pateiktoje sąskaitoje faktūroje nurodyta suma 27,51 USD, šiuo atveju, jei nesutinkate su paskaičiuotais mokesčiais, turite pateikti pašto skyriuje laisvos formos prašymą dėl mokesčių perskaičiavimo."

Tai nesuprantu ką iherb rašė ant dėžės tada.... subtotal buvo 21,28 eur. Teks rašyt pašte tą prašymą perskaičiuot. Gal kam jau išsisprendė šis klausimas???

Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 04 04, 14:36)
Jei siunčiatės per LPexpress, tada prie jūsų vardo turėtų būti nurodytas LPexpress suteiktas kodas (įrašėt jį?), kurį turėjot gauti užsiregistravus LPexpress puslapyje. O ten juk nurodėt savo tel.numerį. Tai jei viską padarėt taip, tada galit būti rami - viską gausit kaip priklauso mirksiukas.gif
Pas mus irgi siuntimas įskaičiuojamas, jei prekių vertė viršija nustatytą 22€ sumą ir reikia mokėti importo PVM 4u.gif Nebent norit pasakyti, kad Graikijoje į prekių vertę iškart įsikaičiuojamas ir siuntimo mokestis? blink.gif

Jei siuntinys 20 euru tarkim + 3 eurai siuntimas, tai reikia moketi jau.. del to as mazus siuntinukus darau, kad nesikabintu. Absurdas kazkoks
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 04 04, 14:48)
Kokį tušą perkat?
mano abu siuntinukai su 5 usd nuolaida atkelaivo, dar nepasiimiau, bet lapukus atnešė, bet jie abu buvo 15-17 eur subtotal

Sita My Webpage
Vien jau indelis ko vertas! biggrin.gif
Atsakyti