Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(zittute @ 2018 04 03, 10:08)
tai ta suma 16,69 ir bus mokesciai manau
Papildyta:
ir kas keista, ar nors kuri gavote emaila su kvietimu deklaruoti siunta? Juk anksciau tai siusdavo, pateikdavom dokus ir paleisdavo siunta. O dabar tik sms ir tiesiai pastan susimoket....

Aš gavau registruotą laišką, kad reikia deklaruoti siuntą. Kadangi subtotal buvo 21,30 EUR, tai siuntą kitą dieną paleido.
Atsakyti
QUOTE(EnBlanc @ 2018 04 03, 21:02)
Kad lyg prieš porą dienų kažkas rašė, jog rewards nesiminusuoja  unsure.gif

kaip gali neminusuoti, jie turi ziureti suma, kuria sumokejai
man is pasto atrase, kad mano zinute perduota deklaratams, su manimi susisieks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 balandžio 2018 - 07:28
Naujas krepselis su nemokamu siuntimu https://www.iherb.co...mp;rcode=QNL824
1. Wellness Formula - mano pereitu metu atradimas, padejes seimai nesusirgti net per virusu atakas. Jei jauciam , kad liga kimba, skauda gerkle, reikia gerti po 3 tabletes kas tris valandas ir liga praeina pro sali smile.gif Profilaktiskai galima gerti po 1-2 tabletes per diena. Labai efektyvi sudetis is zoliu, mineralu, vitaminu, antioksidantu. Iki siandien vakaro jam 10% nuolaida.
2. Kauke/kondicionierius Earth Science, pastovus pirkinys. Plaukai po jo tampa silkiniai, lengvai issukuojami. Kuo ilgiau laikom ant plauku, tuo geriau, plauko neapsunkina, bet neturint laiko uztenka palaikyti ir minute. Jis koncentruotas, uztenka labai mazo kiekio. Nors si preke nera Shipping Saver, bet ji visada labai mazina siuntima, si karta net nunulino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 04 04, 08:27)
man  is  pasto atrase,  kad  mano zinute  perduota  deklaratams,  su  manimi  susisieks

raset i psddvs@post.lt?
man dar nieko neatsake
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2018 04 04, 07:04)
Aš gavau registruotą laišką, kad reikia deklaruoti siuntą. Kadangi subtotal buvo 21,30 EUR, tai siuntą kitą dieną paleido.

tai gal dar ir mes gausim tada registruotus laiskus deklaravimui.... nes kolkas tik sms su muitais, o is to emailo kolkas irgi tyla, nera atsakymo del galimybes deklaruot siunta....

p.s. rewardsai minusuojas praejus 30 dienu nuo pirkimo, tai maniskiai jau buvo praeje tiek ir minusavos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 04 balandžio 2018 - 08:17
Aš irgi pirkau su ta 5$ nuolaida (subtotal buvo 21,41), tai šįryt gavau LPexpress žinutę, kad jau galiu atsiimti. Jokių papildomų mokesčių nepriskaičiavo (tik tas 1€ už persiuntimą į paštomatą).
Manau, kažkas čia biški saviveikla užsiiminėja su tais mokesčiais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2018 04 03, 17:42)
Jei norite, kad atspausdintų ant dėžės, rašykite tel. numerį eilutėje adress line 2  4u.gif

Nezinojau,aciu. Tai turbut negausiu vienos siuntos(per LPexpress),nes nebus mano telefono numeris nurodytas unsure.gif
Atsakyti
Kas naudojate grybų papildus, ar šie pakankamai geri? https://www.iherb.co...90-Capsules/243 Firma lygtai patikima, įeina 7 rūšių grybai
Atsakyti
4u.gif Nauja akcija:
Save 30% on Select Magnum Nutraceuticals 30 Items
Save 25% on Select Magnum Nutraceuticals 25 Items
Save 15% on Select Magnum Nutraceuticals 15 Items
Galioja iki gruodžio 31 d. 2018
Atsakyti
Neseniai juk mėnuo persivertė, balandžio pirma buvo, tai tikiuosi čia ne koks naujas muitinės 'bajeris'? Nepadarė gi gal kaip kokioje Italijoje, kad jei siunti iš Amerikos, tai reikia papildomai susimokėt...
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 04 04, 07:27)
kaip  gali  neminusuoti,  jie  turi ziureti  suma,  kuria sumokejai
man  is  pasto atrase,  kad  mano zinute  perduota  deklaratams,  su  manimi  susisieks

Bet subtotal tai raso be rewards. Ka tik pirkau, buvo 21 su centais, mokejau 8 eur, nes rewards buvo uz 13 eur. Bet subtotal vis tiek raso 21 su centais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 04 04, 10:43)
Neseniai juk mėnuo persivertė, balandžio pirma buvo, tai tikiuosi čia ne koks naujas muitinės 'bajeris'? Nepadarė gi gal kaip kokioje Italijoje, kad jei siunti iš Amerikos, tai reikia papildomai susimokėt...

Graikijoj tai siuntimas isiskaiciuoja i kaina pasirodo. Ir kai pasipiktinus ieskojau info apie tai, ziuriu, kad ne tik cia.. Visoj EU taip turetu buti kaip suprantu?

The customs value is made up of:

the price paid for the goods,
the insurance cost,
the shipping cost.

https://ec.europa.eu...nion-country_en
Atsakyti