Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

ir visoms vienoda suma 16,69, nors mano uzsakimo suma 21,88 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2018 04 02, 20:54)
Aš pirkau pabandymui panoms MegaFood vaikiškus vitaminus. Tai jie buvo tokie neskanūs, kad niekaip nepriverčiau jų gerti. Nors jos ir neišrankios. Tai teko pačiai išgerti.

Aš savo sūnui pirkau MegaFoods vaikiškus vitaminus. Jam skonis patiko. Be problemų gėrė. Prieš tai buvau nupirkusi kito gamintojo. Buvo tokie šlykštūs, kad sūnus neprisivertė gerti.
QUOTE(Jolancike @ 2018 04 02, 22:01)
Mano dvyniai šiuos https://www.iherb.co...amin-90-Tablets vartojo, du buteliukus sugėrė, bet jau nebenori jų daugiau.

Kiek jūsų dvyniams metų? Aš savo paaugliui perku suaugusiųjų papildus. Jam 14 m. Jau už mane gerokai aukštesnis ir sveria daugiau. Sportuoja, tad manau, kad suaugusiųjų papildai nebus per stiprūs.
QUOTE(yuki @ 2018 04 03, 09:00)
gavot kas nors siuntas, kurias pirkom su -5 dol. nuolaida? sms atėjo, kad galiu pašte atsiimti kažkokią siuntą su mokesčiais paskaičiuotais. kadangi laukiu daug, nesu tikra, ar tikrai ši, bet kažkaip kirba, kad už šią čia prašo mokesčių???

Dar negavau. Negąsdinkit blink.gif Pas mane subtotal buvo 21.78.
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 03, 10:11)
ir visoms vienoda suma 16,69, nors mano uzsakimo suma 21,88  biggrin.gif  biggrin.gif

susiskambinau su pastu - taip, apmokestinta. Labai keista, kad perkam skirtingom sumom, o mokescius mokam vienodus... ir pastininke sake, kad labai keista, kad i pasto atejo siunta jau apmokestinta, juk pradzioje siuncia laiska... ir dar idomu, kad siunta atejo kitaip nei paprastai, Vokietija nurodyta.
rasysiu i muitine
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 03, 10:11)
ir visoms vienoda suma 16,69, nors mano uzsakimo suma 21,88  biggrin.gif  biggrin.gif

mano suma kitokia 17,69, bet laiškų jokių negavau iš muitinės.

QUOTE(ra2ga @ 2018 04 03, 10:31)
susiskambinau su pastu - taip, apmokestinta. Labai keista, kad perkam skirtingom sumom, o mokescius mokam vienodus... ir pastininke sake, kad labai keista, kad i pasto atejo siunta jau apmokestinta, juk pradzioje siuncia laiska... ir dar idomu, kad siunta atejo kitaip nei paprastai, Vokietija nurodyta.
rasysiu i muitine

kur jiems rašyti?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2018 04 03, 09:12)
Kiek jūsų dvyniams metų? Aš savo paaugliui perku suaugusiųjų papildus. Jam 14 m. Jau už mane gerokai aukštesnis ir sveria daugiau. Sportuoja, tad manau, kad suaugusiųjų papildai nebus per stiprūs.

Mano dvyniams neužilgo 13, aš pirkau multivitaminus paaugliams, nes manau, kad suaugusių ir paauglių poreikiai gerokai skiriasi. O kitus papildus, pvz. kompleksą nuo sinusito ar atskirai kalcį, seleną, cinką perku skirtus suaugusiems biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2018 04 03, 05:16)
Gal žinote ar galima vaikui duoti Epicor šienligės sezono metu (kad apramintų alergines reakcijas)?

Jei vaikas nėra mažiukas, gal geriau Quercetin Bromelain https://www.iherb.co...180-Veggie-Caps prieš sezoną paduoti, atsiliepimuose rašo, kad gelbėja nuo šienligės. Pati ruošiuosi šiemet išbandyti, nėra įspėjimo, kad negalima vaikams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 03 balandžio 2018 - 09:51
QUOTE(yuki @ 2018 04 03, 10:35)
mano suma kitokia 17,69, bet laiškų jokių negavau iš muitinės.
kur jiems rašyti?

parasiau i psddvs@post.lt
lauksiu dabar
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 03, 10:56)
parasiau i psddvs@post.lt
lauksiu dabar

ok, informuokit apie eigą, ačiū 4u.gif
Atsakyti
siunta kaip visada, siunciau per GlobalMail.
pagal siuntos keliavima ji is Melrose Park, IL, US perejo ne i Frankfurta kaip visada, o i IPZ-Ffm, DE ir paskui per DHL galima buvo sekti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 03 balandžio 2018 - 10:22
QUOTE(ra2ga @ 2018 04 03, 11:00)
siunta kaip visada, siunciau per GlobalMail.
pagal siuntos keliavima ji is Melrose Park, IL, US perejo ne i Frankfurta kaip visada, o i IPZ-Ffm, DE ir paskui per DHL galima buvo sekti

Taip, tikrai siuntos kelias dabar ir pas mane toks. O dar pirkau ir vyro mamai su sia nuolaida, tai jos siunta jau keliavo per frankfurta ir jau nebuvo muitinej uzlaikyta. Nu idomu kas cia mums bus su tom 16,69 sumom biggrin.gif parasiau ir as i ta emaila laiska. Lauksim ziniu.
Atsakyti
Miego gerinimui suaugusiam ka galit rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2018 04 03, 08:00)
gavot kas nors siuntas, kurias pirkom su -5 dol. nuolaida? sms atėjo, kad galiu pašte atsiimti kažkokią siuntą su mokesčiais paskaičiuotais. kadangi laukiu daug, nesu tikra, ar tikrai ši, bet kažkaip kirba, kad už šią čia prašo mokesčių???

As dvi siuntas tureciau gauti, bet kolkas tyla.
O anksciau uzsakytos prekes jau nuo kovo 26 d. Lietuvoje ir irgi jokios info apie ta siunta.
Atsakyti
siandien paemiau siunta su tais zuvu taukais nemokamais,nieko moketi nereikejo smile.gif , siunta keliavo per Frankfurta.
Atsakyti