Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Alchemie @ 2018 03 23, 09:20)
As geriu Spirulina, tai plaukai neslenka, hemoglobinas (kuris visada pas mane pamazintas gyvenime buvo, dabar 124, kas yra man kosmosas, ir labai dziaugiuosi)

Spirulina kelia hemoglobiną? Net nebūčiau pagalvojus. Tuomet reikia ir man jos pagerti.

Pagaliau ir aš sulaukiau muitinės dėmesio biggrin.gif Be deklaravimo nepraleidžia šių papildų.
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2018 03 23, 13:37)
Eina švilpt. Kol prisėdau ir nebėr tų šepetukų, tai žuvtaukiai jau pilna kaina. Kaip dar galima atrasti su kuo nemokamai juos padaro? Kažkur gal matosi?

Apie kokius ž. taukus kalba? jei apie šiuos California Gold Nutrition, Children's DHA, Strawberry-Lemon Flavor, 525 mg Omega-3s, 8 fl oz (237 ml)
tai nemokomai gaunasi su:
BabyGanics, Pure Mineral Sunscreen Lotion, SPF 30, 4 oz (118 ml)
Hot Kid, Baby Mum-Mum, Organic Sweet Potato & Carrot Rice Rusks, 24 Rusks, 1.76 oz (50 g) Each
Now Foods, Berry Dophilus, Kids, 2 Billion, 120 Chewables
iPlay Inc., Green Sprouts, Wipe-Off Bibs, 9-18 Months, Green Fox Set, 3 Pack
NUK, Large Learner Cup, 9+ Months, Jungle Boy, 1 Cup, 10 oz (300 ml)
Atsakyti
Dar pazirzus atsirado mano siunta biggrin.gif
Skambino iš vietinio pašto skyriaus... sakė guli jūsų siunta nuo vasario mėnesio, niekas neateina pasiimti.
Va taip va, likau pati kalta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kritulka @ 2018 03 23, 15:13)
Dar pazirzus atsirado mano siunta biggrin.gif
Skambino iš vietinio pašto skyriaus... sakė guli jūsų siunta nuo vasario mėnesio, niekas neateina pasiimti.
Va taip va, likau pati kalta  rolleyes.gif

Nu ir darbelis jų... Jei visi taip dirbtume... rolleyes.gif
Aš savo irgi išsireikalavau. Aš žinau, kad buvo jau ji, tai ir rado smile.gif Nėra ta kovo 11 prakeikta biggrin.gif
Atsakyti
Na va ir man pirmą kart prireikė deklaruot siuntą. Tai daroma per post.lt puslapį? O ką rašot į laukelį bendra vertė? Sumą be siuntimo? Turinys renkat kita? O aprašinėjat detaliai ar pvz parašot papildai... niekad nedariau to užtai dabar daug klausimų kyla...
Atsakyti

Savaitgalio prekė - Natrol, Omega-3 Fish Oil, Natural Lemon Flavor, 1,000 mg, 150 Softgels https://iherb.co/2bdNy1mC - 3.68 eur.

8.jpg

Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2018 03 23, 18:29)
Na va ir man pirmą kart prireikė deklaruot siuntą. Tai daroma per post.lt puslapį?  O ką rašot į laukelį bendra vertė? Sumą be siuntimo? Turinys renkat kita? O aprašinėjat detaliai ar pvz parašot papildai... niekad nedariau to užtai dabar daug klausimų kyla...

Gal kuri deklaravusi esat patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2018 03 23, 19:15)
Gal kuri  deklaravusi  esat patartumėt?

aš rašiau sumą be siuntimo ir plius išvardinau prekes pirktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bj* @ 2018 03 23, 19:21)
aš rašiau sumą be siuntimo ir plius išvardinau prekes pirktas ax.gif

Dėkui už atsakymą, bandau ir aš tada.
Atsakyti
Po kiek laiko mazdaug gaunat laiskus is muitines ?
Kovo 11d. Man laukti laisko ar bandyt ieskot paste. 🤔
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2018 03 23, 19:32)
Po kiek laiko mazdaug  gaunat laiskus is muitines ?
Kovo 11d. Man laukti laisko ar bandyt ieskot paste. 🤔

Mano siuntinys išsiųstas kovo 9, gavau vakar pranešimą apie muitinės registruotą laišką.
Atsakyti
QUOTE(mama2009 @ 2018 03 23, 20:02)
<p><span><strong>Savaitgalio prekė</strong> - Natrol, Omega-3 Fish Oil, Natural Lemon Flavor, 1,000 mg, 150 Softgels </span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://iherb.co/2bdNy1mC'>https://iherb.co/2bdNy1mC</a> - 3.68 eur.</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

idedu i krepseli ir pasidaro 6.32 eu
Atsakyti