Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Maja Di @ 2018 03 21, 17:03)

Aciu ir jum 4u.gif Isikeliau i pirmumo lista biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, patarkite kaip elgtis. Atvejis toks, kad gavus siuntinuką, pamačiau, kad yra tik viena mano užsakyta prekė, kitos dvi - visai ne tos, kurias užsakiau, ir visai man nereikalingos. Rašyti laišką, fotografuoti prekes?

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2018 03 21, 17:07)
<p>Merginos, patarkite kaip elgtis. Atvejis toks, kad gavus siuntinuką, pamačiau, kad yra tik viena mano užsakyta prekė, kitos dvi - visai ne tos, kurias užsakiau, ir visai man nereikalingos. Rašyti laišką, fotografuoti prekes?</p>

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2018 03 21, 10:02)
Tikėtina bus -10% K-Beauty

Kategorijos jau veikia 4u.gif
Cleanse & Detox Special
Pre-Workout Special
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 21 kovo 2018 - 17:38

Taip smile.gif

O kas bus po to? Ar aš gausiu savo užsakytas, ar man pinigus grąžins? o nereikalingas turėsiu išsiųsti atgal?

Dievaži, per keletą metų taip dar nebuvo. :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2018 03 21, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="asta1477" data-cid="72044491" data-time="1521646006"><div><p>Taip vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kas bus po to? Ar aš gausiu savo užsakytas, ar man pinigus grąžins? o nereikalingas turėsiu išsiųsti atgal?</p><p>Dievaži, per keletą metų taip dar nebuvo. smile.gif​ </p>

grąžins pinigus, išsiųst nereiks smile.gif
Atsakyti
Štai ir brandai 4u.gif
-10%
Life Flo Health
Crystal Body Deodorant
Nature Made
Alaffia
Plum Organics
Shea Baby
Epic Dental
-15%
Vega
Hyperbiotics
GAT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 21 kovo 2018 - 18:38
Gal kas bandete Alaffia naudoti kaip veido prausikli? Raso, kad tinka.. https://gr.iherb.com...oz-475-ml/45368
Atsakyti

Dienos prekė - Natrol, Carb Intercept with Phase 2 Carb Controller https://iherb.co/GKHNysr

16.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama2009: 21 kovo 2018 - 19:11

Lapkričio mėn. užsakymas manęs nepasiekė ir vasario gale grįžo atgal iherb'ui. 
Vasario 10 d. užsakymas vasario 19 d. jau buvo Vln., bet manęs dar nepasiekė. 
Ar čia man vienai taip sekasi, ar yra daugiau nesklandumų su užsakymais iš iherb'o į LT?

Atsakyti
QUOTE(Kritulka @ 2018 03 21, 21:06)
<p>Lapkričio mėn. užsakymas manęs nepasiekė ir vasario gale grįžo atgal iherb'ui. 
Vasario 10 d. užsakymas vasario 19 d. jau buvo Vln., bet manęs dar nepasiekė. 
Ar čia man vienai taip sekasi, ar yra daugiau nesklandumų su užsakymais iš iherb'o į LT?
</p>

Nesekmingi buvo sausio-vasario menesiu uzsakymai cia besiskundzianciom. Maniskis irgi vasario 10 d. jau atsirado Vilniaus PSD ir niekaip manes nepasiekia - iherbas raso dar palaukti....
Atsakyti

Aš irgi jau antros siuntos nesulaukiu: viena vasario 20 d. Vilniuje, kita - kovo 11 d. Ir tylu... Bandžiau rašyti į paštą, bet kadangi neregistruota, tai niekuom negali padėti. Į vietinį irgi nusibodo vaikščioti ir prašyti paieškoti.. Tai bebijau užsakinėti kitų siuntų. Kažkokia nesąmonė. Esu linkusi kaltinti labiau Lietuvos paštą, nei Iherbą.. Ir nėra kam pasiskųsti.

Atsakyti