Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 120

QUOTE(Shalimar @ 2018 03 19, 14:17)
Taip, ziurejau i ta Banila, nes jis kaip ir bestselleris, turi daugybe fanu biggrin.gif Bet pradziai sakau kazka be mineral oil pabandysiu, tai Hadalabo paemiau.
Hmm, tik kiek ziuriu, plauna veida ir rytais moterys.. As tai tik su vandeniu, ar reikia prausikliu ir ryte? unsure.gif

Aliejus,balzamus naudoju tik vakare makiazui nuplauti,rytais tikrai nera reikalo juos naudoti. Ryte prausiuosi su paprastu vandens pagrindu prausikliu.
Atsakyti
[quote=Monteverte,2018 03 19, 15:47]
Imkite Nordico, ir atsiliepimų netgi dagiau ir geresni smile.gif
Papildyta:

Ačiū 4u.gif

Merginos, o kaip su muitine, jei mano Subtotal suma 22,85 Eur (čia viena pakuotė)? Ir pigiau tikriausiai jau nebus. Ar verta rizikuoti? Ar yra tikimybė, kad praleis? Ar jūs rizikuotumėt? ax.gif
Atsakyti
Patarkit koki magni geriausia imti ir ar reikia dar papildomai kazka vartoti kartu su juo, kad geriau isisavintu organizmas? smile.gif
Atsakyti

As su Nordicu ikliuvau ir mokejau muitus, bet jie tikrai geri, geriau nestumo metu, viskas puiku.

Atsakyti
QUOTE(kwaksyte @ 2018 03 19, 15:33)
Ar jūs rizikuotumėt?  ax.gif

Nerizikuociau
Atsakyti
[quote=kwaksyte,2018 03 19, 17:33]
Papildyta:

Ačiū 4u.gif

Merginos, o kaip su muitine, jei mano Subtotal suma 22,85 Eur (čia viena pakuotė)? Ir pigiau tikriausiai jau nebus. Ar verta rizikuoti? Ar yra tikimybė, kad praleis? Ar jūs rizikuotumėt? ax.gif
[/quote]
Nerizikuočiau...
ką tik pasiemiau iš LP paųtomato laiškelį dėl deklaravimo vietoj siuntinio.. Adreso neturėjo tai į paštomatą atsiuntė.
Priminkit merginos, ką reikia pateikti, kad atstotų?
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2018 03 19, 14:05)
Aliejus iherbe yra toks pvz cleansing oil

O kaip šis aliejukas, naudojot kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 19 kovo 2018 - 16:25
QUOTE(sedka @ 2018 03 19, 15:36)
Padėkit, prašau. Esu visai žalia šitoj temoj. Viską užsakinėju iš JAV per tarpininkus.
Norėčiau iš angliško iherb vienų mineralų. Gal kas galėtų prijungti mano prekę prie savo užsakymo? Esu iš Vilniaus. Papildomus mokesčius sumokėsiu. Ačiū.

kodėl nenorite pati pirkti smile.gif
Atsakyti
[quote=kwaksyte,2018 03 19, 15:33]
Papildyta:

Ačiū 4u.gif

[/quote]
Mano siunta uzlaike ir reikalauja deklaravimo, o bendra suma buvo 21,99 eur. Bet doleriais jiems gavosi 28,37...ir ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sedka @ 2018 03 19, 14:36)
Padėkit, prašau. Esu visai žalia šitoj temoj. Viską užsakinėju iš JAV per tarpininkus.
Norėčiau iš angliško iherb vienų mineralų. Gal kas galėtų prijungti mano prekę prie savo užsakymo? Esu iš Vilniaus. Papildomus mokesčius sumokėsiu. Ačiū.

Nėra angliško iherb. Galima nusistatyti kalbą, bet siunčia vistiek iš Amerikos. Jeigu jūsų prekė nekainuoja daugiau nei 22 eurai, užsisakyčiau pati
Atsakyti
Prie new arrivals atsirado naujai atvykę skysti probiotikai vaikams. https://www.iherb.co...or-2-fl-oz-60ml
Jie yra ir taupantys siuntimą - shipping saver sąraše. Sudėtis nebloga. Proprietary Blend: Micronized cell wall lysates of: Lactobacillus rhamnosus, bifidobacterium bifidum, bifidobacterium infantis, bifidobacterium longum, lactobacillus acidophilus, lactobacillus acidophilus dds-1, lactobacillus plantarum, lactobacillus helveticus, lactobacillus casei, lactobacillus reuteri, lactobacillus salivarius and micronized chlorella (ndf)
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 03 19, 15:44)
Patarkit koki magni geriausia imti ir ar reikia dar papildomai kazka vartoti kartu su juo, kad geriau isisavintu organizmas?  smile.gif

Aš savo paaugliams šį pirkau https://www.iherb.co...0-Tablets/42542, jis puikios kokybės ir užteks buteliuko trims mėnesiams.
Atsakyti