[quote=gaikaSJ,2017 01 24, 17:53]
O kaip dabar su pašto išlaidom, kai jos tokios didelės, nebus stabdymai siuntų, juk realiai pagal įstatymą - siuntimo kaina įskaičiuojama į 22 EU sumą.... nors aš čia logikos jokios nematau, kas čia per nesamonė....
Sveikos merginos, anksciau daznai siusdavausi is iherb ir galiodavo tokia taisykle- nevirsyti 22 eur subtotal sumos. Ar dabar jau nebegalioja? susikroviau krepsiuka ir bijau uzsakineti.... Subtotal 20.9 eur, bet bendra su siuntimu gaunasi 23.72eur. Gal zinote, ar cia jau negerai ir gausiu muito? aciu, jei kas atsakys
QUOTE(zittute @ 2017 01 25, 09:59)
Sveikos merginos, anksciau daznai siusdavausi is iherb ir galiodavo tokia taisykle- nevirsyti 22 eur subtotal sumos. Ar dabar jau nebegalioja? susikroviau krepsiuka ir bijau uzsakineti.... Subtotal 20.9 eur, bet bendra su siuntimu gaunasi 23.72eur. Gal zinote, ar cia jau negerai ir gausiu muito? aciu, jei kas atsakys
galioja ir dabar - subtotal iki 22 eur
siuntimo suma įsiskaičiuoja į bendrą tada, kai viršijat subtotal 22 eur ir skaičiuoja mokesčius
jei subtotal neviršijat 22 eur, siuntimo kaina yra visiškai nesvarbi
na, geros nuolaidos, yra ką pirkti ....
na bet ka nesusidedu-siuntimas virs 15 eur.
QUOTE(norala @ 2017 01 25, 11:11)
na, geros nuolaidos, yra ką pirkti ....
Ir man tas pats, jau ziuriu i krepsa kelinta diena, siuntima rodo nuo 15 eur dar tikiuosi, kad pasikeis....nes labai gaila butu.
QUOTE(Monteverte @ 2017 01 24, 21:31)
To nebeįmanoma padaryti, nes viskas pasikeitė. Nebent ir jūs gyvenate kaip senais gerais laikais: kur bakūžė samanota, savo ūkelį turite ir t.t.
Taigi ne apie viska kalba eina, o apie konkretu atveji, kai buvo tikslingai tyrimai pakreipti ir sukurtas didziulis verslas, kuris vieniems atnese turtus, o daugumai ta, ka dabar ir matome sveikatos prasme. Taigi dziaugiuosi, kad jau galima rasti nors kiek informacijos apie tai, o kas nenori isigilinti, kas sukure sau patogia pasauleziura, tas ir nepriims jos.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 25, 09:51)
Gavau ir as savo siuntini, pilna Dessert essence Sampunas+kond tikrai geras, dziaugiuosi, kad du butelius emiau. Purskalas, saugantis nuo karscio patiko.
Kokius aliejukus/serumus plaukams perkat, nenuplaunamus? Kad nuramintu besipuciancius plaukus, sulygintu. Gerai butu be silikonu..
Kokius aliejukus/serumus plaukams perkat, nenuplaunamus? Kad nuramintu besipuciancius plaukus, sulygintu. Gerai butu be silikonu..
As grizau prie Giovanni serumo http://www.iherb.com...l-oz-81-ml/6411. Yra cia dimethicone, bet mano sausiems plaukams sia priemone daro stebuklus. Kol kas nieko geresnio neradau.
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 25, 09:51)
Gavau ir as savo siuntini, pilna Dessert essence Sampunas+kond tikrai geras, dziaugiuosi, kad du butelius emiau. Purskalas, saugantis nuo karscio patiko.
Aš irgi plaukams ieškau nuo putimosi aliejukai man netinka, dabar renkuosi tarp Hobe-Labs-3-Protein ir Giovanni jei lygina garbanas, tai turėtų apsunkinti plaukus ir jie ne taip pūstųsi
Eilinį kartą mane gelbsti katės nagas: http://www.iherb.com...odes=NOW-04616 Jau vakar vakare ėmė skaudėti gerklę, išgėriau. Šiandien ryte nebeskauda... Sunku patikėti. Anksčiau tokie dalykai be savaitės nesibaigdavo.
Dar mokykloje gripo epidemija, liko iš klasės vos keli vaikai. Tai duodu ir vaikui, kad neužsikrėstų.
Siuntimas šio buteliuko kaip anksčiau, dabar žaidžiu su jais. Įdedu, išimu. Vieną katės nago rūšį įdedu, kitą išimu. Siuntimai be jokios priežasties aiškios skiriasi... Emaile nuo jų šiandien užsiminta apie "reduced shipping prices". Nu ką žinau.
Dar mokykloje gripo epidemija, liko iš klasės vos keli vaikai. Tai duodu ir vaikui, kad neužsikrėstų.
Siuntimas šio buteliuko kaip anksčiau, dabar žaidžiu su jais. Įdedu, išimu. Vieną katės nago rūšį įdedu, kitą išimu. Siuntimai be jokios priežasties aiškios skiriasi... Emaile nuo jų šiandien užsiminta apie "reduced shipping prices". Nu ką žinau.
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 25, 11:26)
As grizau prie Giovanni serumo http://www.iherb.com...l-oz-81-ml/6411. Yra cia dimethicone, bet mano sausiems plaukams sia priemone daro stebuklus. Kol kas nieko geresnio neradau.
as ji turejau seniau, labai patiko. Bandziau dabar ieskoti ko nors kitko, bet grizau prie to pacio Vel nusipirkau ji.
Pabandykit eiti per mano nuoroda i herb, gal duos 5usd nuolaida. Man dave iherb
QUOTE(Rožės vardas @ 2017 01 25, 10:37)
Eilinį kartą mane gelbsti katės nagas: http://www.iherb.com...odes=NOW-04616 Jau vakar vakare ėmė skaudėti gerklę, išgėriau. Šiandien ryte nebeskauda... Sunku patikėti. Anksčiau tokie dalykai be savaitės nesibaigdavo.
nuolaida 5$
pasižiūrėjite krepšelyje
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 25, 10:52)
as ji turejau seniau, labai patiko. Bandziau dabar ieskoti ko nors kitko, bet grizau prie to pacio Vel nusipirkau ji.
Duoda visiems ivedus koda PROMOJAN, bet as vistiek kol kas nenoriu pirkti uz tokia siuntimo kaina, arba deti i krepseli nereikalingu papildu.
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 25, 12:02)
Duoda visiems ivedus koda PROMOJAN, bet as vistiek kol kas nenoriu pirkti uz tokia siuntimo kaina, arba deti i krepseli nereikalingu papildu.
O jus jiems skundetes, prasete nuolaidos? Duoda juk 50% siuntimui, tebunie vienkartine, bet vis geriau nei nieko
QUOTE(Shalimar @ 2017 01 25, 11:52)
Mano išvados po daugelio priemonių plaukams iš iherb irgi Giovanni firma. Šiskondicionierius labai patiko. Gaila tik kad tokios siuntimo išlaidos didelės, bet kai 5 usd minusuoja, tai gal reiks pabandyti padėlioti krepšelį ir nusipirkti šios firmos produktų
Užtenka PROMOJAN suvesti ir duoda 5 usd nuolaidą. 2 acountus turiu, galėsiu pasinaudoti 2 kartus , kodas galioja iki sausio 31